sağol tatlım,kini yok allahtan,benimki de anlık da...o kendini yedikçe ben mahvoluyorum.iyi canım yaa halletmenize sevindim üzülmüştüm sabah
nerdesin sen kuşuuummmmmmben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::92::92::92::92:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92::92::92::92::92:
canlarım bu patik örme olayı beni fena halde sardı,,,okuldan geldiğimden beri örmeye çalışıyorum...
hatta bu örgü sayesinde sigarayı da bırakıcam galiba,,,ay az kaldı ay dur bitireyim derken saatlerdir tüttürmediğimin farkına vardım...
hosgeldin canim nasilsin
sağol tatlım,kini yok allahtan,benimki de anlık da...o kendini yedikçe ben mahvoluyorum.
nerdesin sen kuşuuummmmmm
turliğim hoşgeldinnnnn
hoşgeldin canikommmmmmmmmm
normalde daha yüksek ikizde...valla dünürler bilemiyorum bende ama benimde aklıma ikiz geldi ama bizde yok eşimlerdede yok birde ikiz gebeliklerde aşırı yüksekmi oluyo acaba bilmiyorum ki anam naparım ben o zaman kızzzlarrrrr
hoşgeldin canımmmm
kızz iki günde iki katı diye hesaplıyorum yine fazla çıkıyor 14. gün 427 çıkmıştı aman ne bilim işte kısmet
canlarım bu patik örme olayı beni fena halde sardı,,,okuldan geldiğimden beri örmeye çalışıyorum...
hatta bu örgü sayesinde sigarayı da bırakıcam galiba,,,ay az kaldı ay dur bitireyim derken saatlerdir tüttürmediğimin farkına vardım...
iyiyim kızlar ya ne olsun işte delirmiş gibi örgü örüyorum,,,kocişim bebeksizlikten kafayı oynattığımı düşünüp arada gelip saçımı filan okşuyooo boşver takma falan diyo garibim ama ben sırf hobi olsun diye yapıyorum valla başka bi amacım yokkkk
Ay hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
normalde daha yüksek ikizde...
zaten katlanırken iki katı ortalama,%60-%150 arası normal,benim de 25'le başlayan iki gün sonra 125 olmuştu.keşke ikiz olsa bee taktığın şeye bak,derdi3 sene sonra keyif...
ay evet... örgü terapi gibi geliyo hakkatende habende örgü örerken saatlerdir icmedigimin farkina variyom
ahhhh bide adet olsam tam süper olcekkkkk amaaaa:84:
gönlüne göre versin allah. ben çok istisnaiyim ama daha ilk haftadan vardı kusma falan...
bende kusma yok bulanti var ve istahsizlik hayirlisi herseyin
valla canım o kadar iyi geldi ki bana anlatamam,,,beceremem yapamam dedim ama kendimden ummadığım performansı gösterdim
kızlar yaa benim çıkmam lazım koca istiyor pcyi... gelirim yine işi çabuk biterse öpüyorum hepinizi
olursun şekerim hap bitsin 3 4 güne oluyorsun
geçen sefer hap bitmeden gelmişti,,,3 tane falan kalmıştı galiba...
göğüslerim çok şişti bide çok acıyo...
bu zamana kadar hiçbir adet öncesi göğüslerim ne bu kadar şişti ne de acıdı
garip bişey oldum ben iyice yaaaa...
zaten depresyondayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?