kızlar yaa benim çıkmam lazım koca istiyor pcyi... gelirim yine işi çabuk biterse öpüyorum hepinizi
massallah kusumaaaa
değilsin değilsinn
kızlar eşim istiyo bilgisayarı...öpüyorum hepinizi yarın görüşürüzzzzzzz
:80::80::80:
yok kız valla depresyondayım,,,çalıştığım okula kadrolu öğretmen geldi,,,
vardır onda da bir hayır...belki hamileliğin zor geçecek?belki sen hamile kalınca çalışamayacaksın zaten???
sedammm bizim okulda 8 anasınıfı öğretmeni var,,,3 kadrolu 5 ücretli,,,yani benim bu durumda %20 lik bi payım var gidebilecekler arasında,,,
ben gitmem heralde ama gidicek olan arkadaş için de çok zor bi durum...
eğer ben gidersem de çok zor olur,,,çünkü her anlamda çalışmaya ihtiyacım var...
offf offf! hayırlısı olsun inşallah...sedammm bizim okulda 8 anasınıfı öğretmeni var,,,3 kadrolu 5 ücretli,,,yani benim bu durumda %20 lik bi payım var gidebilecekler arasında,,,
ben gitmem heralde ama gidicek olan arkadaş için de çok zor bi durum...
eğer ben gidersem de çok zor olur,,,çünkü her anlamda çalışmaya ihtiyacım var...
hayirlisi olsun canim ama insallah gitmessin
bu ne be 2 kişi kalmışız:44:kızlaaarrrr
Kızlar ben de kaçıyorum malesef kociş alıyo pcyi hadi hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmm
Kızlar ben de kaçıyorum malesef kociş alıyo pcyi hadi hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmm
evet ya ne oldu nereye gitti bu kızlar...
sedacım bu arada sen nasıl oldun,,,iyileştin mi?
ben geçmişi okumadım daha doğrusu tam okumaya başlıcakken o anda neler yazılmış merak edip son sayfaya gigiyorum sonra da orda kalıyorum,,,en son neler oldu hiçbişeyden haberim yok yani
görüşürüüüzzz:))
iyiyim bugün bayağı...öksürük var da yani şükür çabuk topladım yine ilaçsızbugün izin aldım,yarın iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?