2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

vardır onda da bir hayır...belki hamileliğin zor geçecek?belki sen hamile kalınca çalışamayacaksın zaten???

sedammm bizim okulda 8 anasınıfı öğretmeni var,,,3 kadrolu 5 ücretli,,,yani benim bu durumda %20 lik bi payım var gidebilecekler arasında,,,
ben gitmem heralde ama gidicek olan arkadaş için de çok zor bi durum...
eğer ben gidersem de çok zor olur,,,çünkü her anlamda çalışmaya ihtiyacım var...

hayirlisi olsun canim ama insallah gitmessin

offf offf! hayırlısı olsun inşallah...
kızlar eşim istiyo bilgisayarı...öpüyorum hepinizi yarın görüşürüzzzzzzz

:80::80::80:

hayın enişte deecesiii öptü seni badem

bu ne be 2 kişi kalmışız:44:kızlaaarrrr

evet ya ne oldu nereye gitti bu kızlar...
sedacım bu arada sen nasıl oldun,,,iyileştin mi?
ben geçmişi okumadım daha doğrusu tam okumaya başlıcakken o anda neler yazılmış merak edip son sayfaya gigiyorum sonra da orda kalıyorum,,,en son neler oldu hiçbişeyden haberim yok yani

Kızlar ben de kaçıyorum malesef kociş alıyo pcyi hadi hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmm
görüşürüüüzzz:))

iyiyim bugün bayağı...öksürük var da yani şükür çabuk topladım yine ilaçsızbugün izin aldım,yarın iş...

sessizzliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

görüşürüüüzzz:))

iyiyim bugün bayağı...öksürük var da yani şükür çabuk topladım yine ilaçsızbugün izin aldım,yarın iş...

aman canım ya iyi ol,,,bebişte iyi olsun sende iyi ol...keşke yarın da gitmesen ama,,,ücretli öğretmenlik,,,dershane öğretmenliği,,,çile çileeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…