2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

hoşçakal canımmmmm

grsrzz hemen gel yine

Görüşürüz dünürüm geçer inşallah bir daha da çıkmazlar inşallah
Aksam sporu olmus sana sekerim ne guzel. Ben de soyle hararetli yapmam gerek. C.tesi temizlenmisti ev ama kirlendi yine.
Sen yapmasan da olur
Diyete pek uyamıyorum zaten bu aralar spor yapayım bari dimi ama
ayy kıyamamm... benimde kocam erken geldi ya bugün evi temizledi çok şükür kirlenmişti yaaa
Ohhh senin koca da benimki gibi ev işinden anlıyo

portakalla aram eh çikolatayla sıfır zaten...yesem nolcak kimblir

hoşçakalınnnnnn:80::80:

Dokunan başka bişiler de olabilir, yediklerine dikkar et bakalım ondan mı bi çıkıyo bii gidiyo. Neyse görüşürüz.

ya cess ben bu minik yavruyu ne zaman görcem.. hani şimdi sadece keseyi gördüm ya kendisini ne zaman görücem

Ebru'cum mesajini aldim ama cevap yazamiyrum 10 dk. sacmaligi yuzunden. Bir ara ben de sana yazicam, aklimdasin. Benim yengem var o da sizin oralardan. sarisin olur onlar ama sen de oyle misin bilmem, ya da belki ben yanılıyorumdur :)

ya cess ben bu minik yavruyu ne zaman görcem.. hani şimdi sadece keseyi gördüm ya kendisini ne zaman görücem

1 hafta falan sonra vitelyus kesesi diye bisey gostercek sana Allah nasip ederse,belki de gostermistir. Gebelik kesesinin icinde baloncuk gibi bisi. O olusunca yavas yavas bebek de olusmaya basliyo. 2 hafta sonra bebegi de gorursun heralde ama biseye benzemiyor zaten. ben hala bebek seklinde bisey goremedim. Gecen haftaki azcik benziyodu , koca kafali kuyruklu bisi ama daha var bebek gibi gormeye galiba. 18'inde randevum var o zaman gorurum insallah. Sen de 2 haftaya bebek olusumunu goruceksin Allah'in izniye. İnternetten hafta hafta gebeli diye baktın mı hiç?

Ebru'cum mesajini aldim ama cevap yazamiyrum 10 dk. sacmaligi yuzunden. Bir ara ben de sana yazicam, aklimdasin. Benim yengem var o da sizin oralardan. sarisin olur onlar ama sen de oyle misin bilmem, ya da belki ben yanılıyorumdur :)

yok canim ben sarisin degilim... ama tamam msjini beklerimmm

evet bakıyorum bikaç tane site var takip ettiğim...çok merak ediyorum ben yaa nasıl bişey diye nasıl sabredicem 8 ay bilmiyorum

evet bakıyorum bikaç tane site var takip ettiğim...çok merak ediyorum ben yaa nasıl bişey diye nasıl sabredicem 8 ay bilmiyorum

Bir de sen de ben de günümüz gelmeden öğrendik ya hamile oldugumuzu, zaman iyice durdu. Gecmek bilmiyo. Biz esimle mobilyasini bile begendik, haftasonu alcaz galiba, arabasini da. ayyy cok heyecanliyim ben. ama oyle boyle derken ben 3. aya girdim. geciyo galiba zaman :)

selaaaaaaaam ben geldim ama azcık kalabilcem bi cee! deyip giderim artık nasılsınız kızlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…