eline sağlık dünürüm..dün işten gelince de ben yaptım aynı şeyi...resmen rahatlıyorum yapınca
bu arada dr randevum var 17.30da kızlar..saçıma bi çkıp bi kaybolan sebatitlerim için gdiyorum...kendinize iyi bakın...görüşürüzzzz.:80::80::80:
eline sağlık dünürüm..dün işten gelince de ben yaptım aynı şeyi...resmen rahatlıyorum yapınca
bu arada dr randevum var 17.30da kızlar..saçıma bi çkıp bi kaybolan sebatitlerim için gdiyorum...kendinize iyi bakın...görüşürüzzzz.:80::80::80:
Görüşürüz dünürüm geçer inşallah bir daha da çıkmazlar inşallaheline sağlık dünürüm..dün işten gelince de ben yaptım aynı şeyi...resmen rahatlıyorum yapınca
Sen yapmasan da olurAksam sporu olmus sana sekerim ne guzel. Ben de soyle hararetli yapmam gerek. C.tesi temizlenmisti ev ama kirlendi yine.
Diyete pek uyamıyorum zaten bu aralar spor yapayım bari dimi amaben ramazandan sonra gelicem canim yaa... gecen sene tam ramazan ayinda TRdeydik ama hic iyi olmuyo o yüyzden bu sene ya önce yada sonra gelicez Allah nasip ederse...
evet canim ben almanyadayim... ailemde burda bi saniye ya hepsini anlatmiyim en iyisi sana özelden yazayim
ohhh iyi olmus canikomm bugünkü sporunuda yapmis oldun
Ohhh senin koca da benimki gibi ev işinden anlıyoayy kıyamamm... benimde kocam erken geldi ya bugün evi temizledi çok şükür kirlenmişti yaaa
portakalla aram eh çikolatayla sıfır zaten...yesem nolcak kimblir
hoşçakalınnnnnn:80::80:
Diyete pek uyamıyorum zaten bu aralar spor yapayım bari dimi ama
ya cess ben bu minik yavruyu ne zaman görcem.. hani şimdi sadece keseyi gördüm ya kendisini ne zaman görücem
Ebru'cum mesajini aldim ama cevap yazamiyrum 10 dk. sacmaligi yuzunden. Bir ara ben de sana yazicam, aklimdasin. Benim yengem var o da sizin oralardan. sarisin olur onlar ama sen de oyle misin bilmem, ya da belki ben yanılıyorumdur :)
1 hafta falan sonra vitelyus kesesi diye bisey gostercek sana Allah nasip ederse,belki de gostermistir. Gebelik kesesinin icinde baloncuk gibi bisi. O olusunca yavas yavas bebek de olusmaya basliyo. 2 hafta sonra bebegi de gorursun heralde ama biseye benzemiyor zaten. ben hala bebek seklinde bisey goremedim. Gecen haftaki azcik benziyodu , koca kafali kuyruklu bisi ama daha var bebek gibi gormeye galiba. 18'inde randevum var o zaman gorurum insallah. Sen de 2 haftaya bebek olusumunu goruceksin Allah'in izniye. İnternetten hafta hafta gebeli diye baktın mı hiç?
canlarim ben simdilik cikiyorum yine gelirim öptmmm byeee
canlarim ben simdilik cikiyorum yine gelirim öptmmm byeee
Ben de kaçıyorum kızlar hoşçakalınnnnnnnnnn
evet bakıyorum bikaç tane site var takip ettiğim...çok merak ediyorum ben yaa nasıl bişey diye nasıl sabredicem 8 ay bilmiyorum
selaaaaaaaam ben geldim ama azcık kalabilcem bi cee! deyip giderim artıknasılsınız kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?