2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

iyiyim cnm geceye göre daha iyiyim şükür dün regly olmuştum çok sancılı oluyo benimki uyutmadı gece :84::84::84:gün içinde iyiydim şükür sen nasılsın annecik???

ayy tahmin edebiliyorum canım yaa ilk gün öyle oluyor genelde... bende iyiyim yani iyi sayılırım iştee

hayırlı akşamlar çiçem ve narino napıyosunuz bakem?:92:

hoşgeldin canımmm... ya en yakın arkadaşımın babası hastanede yatıyoda durumu riskliymiş biraz bugün haberim oldu telefonda konuştuk ağlıyodu ve ben çok gitmek istedim yanına ama gidemiyorum sürekli yatmak zorundayım yaaaa aslında bana kalsa yine giderdim bi 5 dak. ama kocam bırakmadı

yakın arkadaşınsa anlar cnm durumunu telefonla ararsın sık sık olmazsa varlığını hissettirirsin ama bebiş çok değerli şimdi napcaksın ,geçmiş olsun inş Rabbim şifa versin:94::94:

iyilik zeharacım sen nasılsın ben arkadaşlarla buluşmaya gidicem birazdan gitmeden göreyim sizi bi dedim
iyi yapmışın canım

ay çok geçmiş olsun inşallah düzelir canım kocişini dinle sen hem gidince şimdi canında sıkılacak üzüleceksin bebişimizi strese sokmak yokkkkk

yakın arkadaşınsa anlar cnm durumunu telefonla ararsın sık sık olmazsa varlığını hissettirirsin ama bebiş çok değerli şimdi napcaksın ,geçmiş olsun inş Rabbim şifa versin:94::94:

iyi yapmışın canım

ay çok geçmiş olsun inşallah düzelir canım kocişini dinle sen hem gidince şimdi canında sıkılacak üzüleceksin bebişimizi strese sokmak yokkkkk

valla öyle yaptım bende napim artık yarın doktora diye çıkacaz zaten dönüşte uğrarım artık

fıstıklar kaçtım ben kocacık geldi yememk yeyip çıkıcaz öptüm:79::79::79:

hoşçakal canımmm

mrb arkadaşlarrrrrrrrr

hoşgeldinnnnnnnn

çiçem yaaa turlik kuşum gelmeyecek mi yoksa yaaaaaaa

canım turlik gelir inşallah bi problem vardı o halledilirse gelir bence inşallah gelirrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…