2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

16. hafta civari.

hmm.. tamam canim hadi hayirlisii... eger kizsa ve doktor bunu söylemek istemezse... esin doktora kizsa bile ben istiyorum diye söylesin bence... yani bizim burda öyle yapiyorlar... gerci ilk cocukta pek bisey demiyorlar ama yinede söylesin ozaman belki erkenden ögrenirsiniz kiz oldugunu... gerci kiz erkek fark etmek saglikli olsunda ilk basta bakalim icinize doganmi yoksa kiz mi olcakk hehe

sen de benim gibi mi yapiyosun enginari peki. ? çok güzel oluyo.

sen de bir rus takmvimine de baksana bakalımj. benim onda da erkek çıktı.
evet canım,aynı yöntem...taze sopğan ve bol da dereotu içine...

evet güzel menü, hem de et var icinde. kırcicegine git dicem ama cok pahali orasi da.

kırçiçeğinden 3 kez yedim,üçünde de kıl çıktı:26:valla,b:26:iz dershanedekilerle "kılçiçeği"diyoruz

evet canım,aynı yöntem...taze sopğan ve bol da dereotu içine...

kırçiçeğinden 3 kez yedim,üçünde de kıl çıktı:26:valla,b:26:iz dershanedekilerle "kılçiçeği"diyoruz

ay bol dere otu güzel olur mutlaka da ben kendilerini pek sevmiyorum. onun yerine maydanoz ve nol karabiber. sogan da yemiyorum ben :) olsun önemli olan enginari zaten, yapraklarını sıyırması güzel.

KILÇİÇEĞİ miiiii, allahım ben de gitmem bir daha oraya. bak bende aynı kıl mevzusunu 2 kere Coco Loco da yasadim, tavsiye etmem orayi, bir de bizim taşeronlardan biri oranin iç boyasini yapmis cok pis dediydi.

hamişler ciğer yemeyide unutmayım...et tavuk falan deyince aklıma geldi ben çok severim çiğeri

hamişler ciğer yemeyide unutmayım...et tavuk falan deyince aklıma geldi ben çok severim çiğeri

ama sakatatlar yasak bize canım, agir metaller ve bazi diger zararlı seyler iceriyor cunku bu tip seyler :) gerci bazi doktro yasak diyo bazisi serbest diyo. Sedanin ki ne dedi bilmiyorum ama benimki önermmiyo.

ama sakatatlar yasak bize canım, agir metaller ve bazi diger zararlı seyler iceriyor cunku bu tip seyler :) gerci bazi doktro yasak diyo bazisi serbest diyo. Sedanin ki ne dedi bilmiyorum ama benimki önermmiyo.

aaaaa....tavuk ciğeri değil ama dana ciğeride mi yasak...proteyin var içinde ama....doktor demişse doğrudur....

aaaaa....tavuk ciğeri değil ama dana ciğeride mi yasak...proteyin var içinde ama....doktor demişse doğrudur....

sakatatları önermiyorum dedi ama tavuk dana ayırmadı bilemiyorum. neyse bir kaybım yok zaten ben hiiiiiç sevmem ciger yemeyi. Bu arada size birsey dicem, ben inanilmaz kızartma delisiyimdir, boyle hep kafamda vardır o tok olsam bile, olsa da yesem derim ama hamileligimden beri 1 kere yedim basinda, simdi canim hiiiiic istemiyo :) iyi mi kotu mu bilemedim.

bende çok severim kızartmayı.Az önce yedim zaten...Ama zaten sağlıklı bi şey değil....ohhh iyi olmuş sana.....yememen iyi tabii.....

bende çok severim kızartmayı.Az önce yedim zaten...Ama zaten sağlıklı bi şey değil....ohhh iyi olmuş sana.....yememen iyi tabii.....

öyle ama bir kızartma sefam vardı onu da mı kaybettim ben şimdi :) neyse hayırlısı, belki gelir geri istegim.

öyle ama bir kızartma sefam vardı onu da mı kaybettim ben şimdi :) neyse hayırlısı, belki gelir geri istegim.

ara sıra uğrasın o zamn o istek.Ama yapışıp kalmasın.....De ona sen zararlısın ben bide hamilşim diye...ara sıra yoklasın seni

coco locoya hiç gitmiyorum,çünkü pizza sevmem ben,bir kez arkadaşlarla gitmiştik,berbat bir fırında makarna gelmiştikekik'te yedim öğle yemeğimi,fena değil...akbank ara sokağındaki yerler iyi aslında...

ciğer ben de severim,arnavut ciğeri özellikle.ama gebelikte cazip gelmiyor..zaten dr yeme dedi...canın çok çekerse tadına bak dedi.ağır metaller ve hayvanın yediği hormonlar ciğerde birikirmiş,daha doğrusu sakatat yok.
evet canım çok çekerse tadabilmeme izin verdi,yosa yasak...

canın zaten ihtiyacın olsa çekerdi,ben kızartmayı yazın çok severim,karışık...bol domatesli(bahçe domatı)ve yoğurt...kışın pek sevmem.

Akbank ara sokakta mı bilmiyorum ama orlarda osteria var, yemekleri güzel ama coook pahalı biryer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…