16. hafta civari.
aslında 13.haftada görüyormuş dr. ama yanılma payı çok diye söylemiyorlarmış.bir de bazı iğrenç insanlar kızsa aldırmak istiyormuş falano yüzden bilmiyorum ki belki 1 şubatta söyler dr. çünkü ense kalınlığı ölçümü için pozisyon alsın diye epey bekleniyormuş,o arada durmadan debelenip tekme atıyormuş bebek. benim içimden bir süredir oğlum demek geçiyor.çin tavimi kız diyor...bilmiyorum işte...babası oğlan iddiasında ,belki ondan etkilenmişimdir.
evet canım,aynı yöntem...taze sopğan ve bol da dereotu içine...sen de benim gibi mi yapiyosun enginari peki. ? çok güzel oluyo.
sen de bir rus takmvimine de baksana bakalımj. benim onda da erkek çıktı.
evet güzel menü, hem de et var icinde. kırcicegine git dicem ama cok pahali orasi da.
evet canım,aynı yöntem...taze sopğan ve bol da dereotu içine...
kırçiçeğinden 3 kez yedim,üçünde de kıl çıktı:26:valla,b:26:iz dershanedekilerle "kılçiçeği"diyoruz
hamişler ciğer yemeyide unutmayım...et tavuk falan deyince aklıma geldi ben çok severim çiğeri
ama sakatatlar yasak bize canım, agir metaller ve bazi diger zararlı seyler iceriyor cunku bu tip seyler :) gerci bazi doktro yasak diyo bazisi serbest diyo. Sedanin ki ne dedi bilmiyorum ama benimki önermmiyo.
aaaaa....tavuk ciğeri değil ama dana ciğeride mi yasak...proteyin var içinde ama....doktor demişse doğrudur....
sakatatları önermiyorum dedi ama tavuk dana ayırmadı bilemiyorum. neyse bir kaybım yok zaten ben hiiiiiç sevmem ciger yemeyi. Bu arada size birsey dicem, ben inanilmaz kızartma delisiyimdir, boyle hep kafamda vardır o tok olsam bile, olsa da yesem derim ama hamileligimden beri 1 kere yedim basinda, simdi canim hiiiiic istemiyo :) iyi mi kotu mu bilemedim.
bende çok severim kızartmayı.Az önce yedim zaten...Ama zaten sağlıklı bi şey değil....ohhh iyi olmuş sana.....yememen iyi tabii.....
öyle ama bir kızartma sefam vardı onu da mı kaybettim ben şimdi :) neyse hayırlısı, belki gelir geri istegim.
hoş geldin....
coco locoya hiç gitmiyorum,çünkü pizza sevmem ben,bir kez arkadaşlarla gitmiştik,berbat bir fırında makarna gelmiştiay bol dere otu güzel olur mutlaka da ben kendilerini pek sevmiyorum. onun yerine maydanoz ve nol karabiber. sogan da yemiyorum ben :) olsun önemli olan enginari zaten, yapraklarını sıyırması güzel.
KILÇİÇEĞİ miiiii, allahım ben de gitmem bir daha oraya. bak bende aynı kıl mevzusunu 2 kere Coco Loco da yasadim, tavsiye etmem orayi, bir de bizim taşeronlardan biri oranin iç boyasini yapmis cok pis dediydi.
hamişler ciğer yemeyide unutmayım...et tavuk falan deyince aklıma geldi ben çok severim çiğeri
evet canım çok çekerse tadabilmeme izin verdi,yosa yasak...ama sakatatlar yasak bize canım, agir metaller ve bazi diger zararlı seyler iceriyor cunku bu tip seyler :) gerci bazi doktro yasak diyo bazisi serbest diyo. Sedanin ki ne dedi bilmiyorum ama benimki önermmiyo.
canın zaten ihtiyacın olsa çekerdi,ben kızartmayı yazın çok severim,karışık...bol domatesli(bahçe domatı)ve yoğurt...kışın pek sevmem.sakatatları önermiyorum dedi ama tavuk dana ayırmadı bilemiyorum. neyse bir kaybım yok zaten ben hiiiiiç sevmem ciger yemeyi. Bu arada size birsey dicem, ben inanilmaz kızartma delisiyimdir, boyle hep kafamda vardır o tok olsam bile, olsa da yesem derim ama hamileligimden beri 1 kere yedim basinda, simdi canim hiiiiic istemiyo :) iyi mi kotu mu bilemedim.
coco locoya hiç gitmiyorum,çünkü pizza sevmem ben,bir kez arkadaşlarla gitmiştik,berbat bir fırında makarna gelmiştikekik'te yedim öğle yemeğimi,fena değil...akbank ara sokağındaki yerler iyi aslında...
c iğer ben de severim,arnavut ciğeri özellikle.ama gebelikte cazip gelmiyor..zaten dr yeme dedi...canın çok çekerse tadına bak dedi.ağır metaller ve hayvanın yediği hormonlar ciğerde birikirmiş,daha doğrusu sakatat yok.evet canım çok çekerse tadabilmeme izin verdi,yosa yasak...
canın zaten ihtiyacın olsa çekerdi,ben kızartmayı yazın çok severim,karışık...bol domatesli(bahçe domatı)ve yoğurt...kışın pek sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?