2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

sabredeyim birde negatif cikarsa erken yaptigim icin daha cok üzülürüm

Siz folik asit aliyormusunz simdiden? Ben almadigima pismanim.. testle beraber bugün eczaneden alirim artik.. gec kaldim ama galiba...

folik asitin hicbi zarari yok, hemen almaya basla bence. ben ocaktan beri iciyorum.

Sedacim hosgeldin, yemege cikicaktim hava muhalefetine denk geldim ben de ofise söledim sen napiyosun bakalım, bebegimiz iyi mi?

iyiyim canım, bebeğimiz de inşallah iyidir:) sen nasılsın?hava var ya...uf yani izmir'in koordinatları değişti herhaldeben ne yiyevceğime karar veremedim,ne düşünsem midem bulanıyorsen ye de besle oğluşumuzu

piliç şiş ve domates corbasi soledim ben. bunlar da bulandiriyo mu mideni? canini cektirmedim umarim, ya da insallah cektirmisimdir de gider bulur yersin :) OĞLUŞUMUZ hahaha

piliç şiş ve domates corbasi soledim ben. bunlar da bulandiriyo mu mideni? canini cektirmedim umarim, ya da insallah cektirmisimdir de gider bulur yersin :) OĞLUŞUMUZ hahaha
çorba olabilir evet. piliş şiş ıııhhh çekmiyor.benim sıpa et,balık,tavuk yedirtmiyor bana,zorlarsam yiyorum ancak.iş yerimde de zorlamak istemiyorum,sonuçlardan ötürü...evet ces ya, senin oğlun olacak bence
hosbuldukk sedaaammm nasilsinn... bebisimizde iyidir umarim... yahu sen 4 aylik falan oldun mu kizz:26:
iyidir galiba bebeiş.kız yok...biz her gün yazışınca öyle geldi sanadaha 12 haftanın içindeyiz bizcessinkiyle 3 hafta arası

tavugu boşver de et ve balıkı zorla da olsa ye canım sen.

oglum olcak gibi geliyo bana da valla. bakalım hayırlısı saglikla

iyidir galiba bebeiş.kız yok...biz her gün yazışınca öyle geldi sanadaha 12 haftanın içindeyiz bizcessinkiyle 3 hafta arası

heee tamaamm bana öyle geldi demekki... sizin icin zamanda hic gecmek bilmiyordur simdii... cinsiyeti kacinci ayda belli olur bebislerimizin??

canlarim ben simdilik cikiyorummm.... yeni geldim evet ama sedam sen anladin zaten..

görüsürüzzz hepinizi öptmmm :80:

cess,dün bir enginar tarif etmişsin...pazarı iple çekiyorum.benim sıpa sebzeci olacak

tavugu boşver de et ve balıkı zorla da olsa ye canım sen.

oglum olcak gibi geliyo bana da valla. bakalım hayırlısı saglikla
evde zorluyorum en çok da et için...beyin gelişimi için et önemli...ben yapmadıysam yemem daha kolay oluyor

heee tamaamm bana öyle geldi demekki... sizin icin zamanda hic gecmek bilmiyordur simdii... cinsiyeti kacinci ayda belli olur bebislerimizin??

aslında 13.haftada görüyormuş dr. ama yanılma payı çok diye söylemiyorlarmış.bir de bazı iğrenç insanlar kızsa aldırmak istiyormuş falano yüzden bilmiyorum ki belki 1 şubatta söyler dr. çünkü ense kalınlığı ölçümü için pozisyon alsın diye epey bekleniyormuş,o arada durmadan debelenip tekme atıyormuş bebek.benim içimden bir süredir oğlum demek geçiyor.çin tavimi kız diyor...bilmiyorum işte...babası oğlan iddiasında ,belki ondan etkilenmişimdir.

sen de benim gibi mi yapiyosun enginari peki. ? çok güzel oluyo.

sen de bir rus takmvimine de baksana bakalımj. benim onda da erkek çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…