merhabelar :) nasilsin?merhabaaa
sabredeyim birde negatif cikarsa erken yaptigim icin daha cok üzülürüm
Siz folik asit aliyormusunz simdiden? Ben almadigima pismanim.. testle beraber bugün eczaneden alirim artik.. gec kaldim ama galiba...
huuuhuuuu... nasilsiniz kuzularr
folik asitin hicbi zarari yok, hemen almaya basla bence. ben ocaktan beri iciyorum.
Sedacim hosgeldin, yemege cikicaktim hava muhalefetine denk geldim ben de ofise söledim sen napiyosun bakalım, bebegimiz iyi mi?
iyiyim canım, bebeğimiz de inşallah iyidir:) sen nasılsın?hava var ya...uf yani izmir'in koordinatları değişti herhaldeben ne yiyevceğime karar veremedim,ne düşünsem midem bulanıyor sen ye de besle oğluşumuzu
ebruuuuuuhoşheldinnn
çorba olabilir evet. piliş şiş ıııhhh çekmiyor.benim sıpa et,balık,tavuk yedirtmiyor bana,zorlarsam yiyorum ancak.iş yerimde de zorlamak istemiyorum,sonuçlardan ötürü...evet ces ya, senin oğlun olacak bencepiliç şiş ve domates corbasi soledim ben. bunlar da bulandiriyo mu mideni? canini cektirmedim umarim, ya da insallah cektirmisimdir de gider bulur yersin :) OĞLUŞUMUZ hahaha
iyidir galiba bebeiş.kız yok...biz her gün yazışınca öyle geldi sanahosbuldukk sedaaammmnasilsinn... bebisimizde iyidir umarim... yahu sen 4 aylik falan oldun mu kizz:26:
çorba olabilir evet. piliş şiş ıııhhh çekmiyor.benim sıpa et,balık,tavuk yedirtmiyor bana,zorlarsam yiyorum ancak.iş yerimde de zorlamak istemiyorum,sonuçlardan ötürü...evet ces ya, senin oğlun olacak bence
iyidir galiba bebeiş.kız yok...biz her gün yazışınca öyle geldi sanadaha 12 haftanın içindeyiz biz cessinkiyle 3 hafta arası
iyidir galiba bebeiş.kız yok...biz her gün yazışınca öyle geldi sanadaha 12 haftanın içindeyiz biz cessinkiyle 3 hafta arası
heee tamaammbana öyle geldi demekki... sizin icin zamanda hic gecmek bilmiyordur simdii... cinsiyeti kacinci ayda belli olur bebislerimizin??
cess,dün bir enginar tarif etmişsin...pazarı iple çekiyorum.piliç şiş ve domates corbasi soledim ben. bunlar da bulandiriyo mu mideni? canini cektirmedim umarim, ya da insallah cektirmisimdir de gider bulur yersin :) OĞLUŞUMUZ hahaha
evde zorluyorum en çok da et için...beyin gelişimi için et önemli...ben yapmadıysam yemem daha kolay oluyortavugu boşver de et ve balıkı zorla da olsa ye canım sen.
oglum olcak gibi geliyo bana da valla. bakalım hayırlısı saglikla
heee tamaammbana öyle geldi demekki... sizin icin zamanda hic gecmek bilmiyordur simdii... cinsiyeti kacinci ayda belli olur bebislerimizin??
canlarim ben simdilik cikiyorummm.... yeni geldim evet ama sedam sen anladin zaten..
görüsürüzzz hepinizi öptmmm:80:
cess,dün bir enginar tarif etmişsin...pazarı iple çekiyorum.benim sıpa sebzeci olacak
evde zorluyorum en çok da et için...beyin gelişimi için et önemli...ben yapmadıysam yemem daha kolay oluyor
aslında 13.haftada görüyormuş dr. ama yanılma payı çok diye söylemiyorlarmış.bir de bazı iğrenç insanlar kızsa aldırmak istiyormuş falano yüzden bilmiyorum ki belki 1 şubatta söyler dr. çünkü ense kalınlığı ölçümü için pozisyon alsın diye epey bekleniyormuş,o arada durmadan debelenip tekme atıyormuş bebek. benim içimden bir süredir oğlum demek geçiyor.çin tavimi kız diyor...bilmiyorum işte...babası oğlan iddiasında ,belki ondan etkilenmişimdir.
ben de madem domates çorbası içip ardından da tek dürüm döner yiyeyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?