2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

o yasadigin akinti belki de bebgin rahme tutunma sirasinda olan implantasyon kanamsidir. ki inşallah öyledir ve inşallah hamilesindir gerçi daha 4 aydir deniyomussunuz ama hemen olsa fena olmaz hani degil mi:)

neden buruksun hayırdır? ben iyiyim canım sagol.

eşimle akşam çocuk işini konuşuyoduk..bunca zamandır deniyoruz ama bi kere bile olsun olmadı bi ş dedim...doktorlar bi problem yok dediği takdirde.......böyle deyince ağzından kaçırıverdi.Alında sen hamile kalabiliyosun bi ara düşük yaptın dedi.öyle deyince aklıma geldi...Bundan 4 ay önce bayburttaydık..15 gün gecikmiştim...daha önceki ayda gecikmiş adet söktürücü vermişti doktor yine öyle bi şeydir dedim.....evde sadece 3üncü gün test yaptım negatif çıktı...daha da yapmadım.15.gün karın ağırısıyla uyandım..baktım ki batmış üstüm başım..böyle bütür bütür bi kan... ayakta duramadım...eşimi aramıştım çok ağrım var adet oldum doktora gidelim diye gittik..serum taktı doktor.....kan idrar tahlili yapıldı.....doktor eşime düşük yaptığımı söylemiş....ama bana gecikmeden dolayı ağrılı olduğu bi problem yok dediler...yani o zamn düşük yapmışım..Eşimi üzmemek için üzülmüş gibi davranmadım...böyle işte....

Canım benim o zaman bak demek ki hamile kalabiliyosun bir engeliniz yok. bu şekilde düşüğü ben de yaşadım martta, ve bak şimdi hamileyim, sana da Allah en kısa zamanda verecek merak etme. doktor bana o düşüğümde mutlu olman lazım demek ki hamile kalabiliyosun demişti biliyo musun?

o yasadigin akinti belki de bebgin rahme tutunma sirasinda olan implantasyon kanamsidir. ki inşallah öyledir ve inşallah hamilesindir gerçi daha 4 aydir deniyomussunuz ama hemen olsa fena olmaz hani degil mi:)

dogruyo söylemek gerekirse, bende cok sabirsizim ve bence iyi bir huy degil. Ilk kez olmadiginda cooook üzülüyordum, agliyordum hatta. Bu kez adet oldugumu sandigimda (sali günü) üzülmedim fazla. Hayirlisi dedim.. Ve öylede.. ille olsun dememeli insan... zamaninda hayirlisi olsun diyorum artik. Hic olmasada üzülmem herhalde bundan sonrada.. olmiyacagi varmis derim ama esime üzülürüm sadece.. o cok istiyor cünkü... onun üzülmesine de dayanamiyorummmm...

Hepimiz iyi, hayirli haberler aliriz en kisa zamanda..

sağol canım benim..eşimde sırf bunun için söyledi zaten..Ben kalamıyorum deyince..Amin canım inşallah....

sevindim hamile olmana :)

inşallah hamilesindir..öyle istediğim için mi bilmiyorum ama içimden bi ses hamile olduğunu söylüyo...hadi inşallah...:26:

inşallah hamilesindir..öyle istediğim için mi bilmiyorum ama içimden bi ses hamile olduğunu söylüyo...hadi inşallah...:26:

sagol :)) yarin belli olacak..

benimde düsük yapan bir arkadasim var.. simdi cok tatli 1,5 yasinda güzel bir kizi var.. oda cok üzülmüstü ama anormal birsey degil.. oluyor bunlar ve sende insallah birkez daha hamile kalirsin ve bebegine kavusursun..

amin canım...Allah olmayan herkesin kucağını doldursun inşalllah...güzel haberlerle gelirsin inşalllah....

agustos ta ozaman dogum herhalde.. :)

senin hamile kalmandami cok zaman aldi yoksa hemen oldumu?

Eylül 1 görünüyor. Ben martta düsük yaptiktan sonra bazi saglik problemleri yasadim tiroitle ilgili, kist falan cikti. tekrar bebek icin denemeye baslamamız kasim ayni buldu ve hemen oldu iste. ne hemen oldu ne de uzun sürdü diyebilirim o yuzden.

evet bak SIKIKINTILARINA ragmen degmis ama .. sonuç önemli olan oda çok güzel.. :)

sabredeyim birde negatif cikarsa erken yaptigim icin daha cok üzülürüm

Siz folik asit aliyormusunz simdiden? Ben almadigima pismanim.. testle beraber bugün eczaneden alirim artik.. gec kaldim ama galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…