- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
ben geldiiiiim
deeceesiii özledim ayol seni:)) hiç denk gelemedik ki!
aman da seda gelmiş kuzusu gelmiş..şaka maka seninki büyüdü baya kız 2 aylık oldu dimi prenses?
prenses dedim
ben geldiiiiim
kızlar ben hasta oldum(
gecikmelide olsa geldi
inşallah sizin iyi haberlerinizi alcammmmmmm
valla prenses dedin
yarın 9 haftalık olacak deecesi, 1 ocakta 18,22 mm çıkmıştı:)) kocaaaa kız(?) oldu.2 cm'yi geçmiştir herhalde artık:))
hoşgeldin kuzum
üzülme canım ya hayırlısı böyleymiş demekki
canım,ilk üç ay hiç beslenmesek de bebek beslenirmiş bizden çekip.o yüzden şu dönemde zorlayıp iyice tiksinme.bir yumurta=2 kibrit kutusu peynir=2 yumurta büyüklüğünde et.canın hangisini isterse...ya da mesela yumurtalı ekmek yapıp fırında pişirerek de yumurta ihtiyacını karşılarsın.hatta içine peynir,maydonoz falan karıştırıp mini pizza yap.krep yapar tüketirsin yumurtayı mesela. aynı şekilde 1 su bardağı süt=2 su bardağı ayran=1 su bardağı yoğurt.sütü de ara öğün olarak 1 dilim kek ya da 4 tane bisküviyle alabilirsin.içemiyorsan,yiyemiyorsan şu aşamada zorlama.3. aydan sonra bebek bizim yediklerimizle beslenecek.şu an sen açlık grevi de yapsan o besleniyor:)) mesela ben ara öğünde 2 ceviz yedim.bu yeterliymiş.yazdığım o eşitlikler de diyetisyenin verdiği listeden. dr.um da aynı şeyi dedi,şimdi zorlayıp tiksinme dedi,üç ay sonunda bulantılar azalacak,folik ve vitaminler de bulantı yapıyor.ee onlar da kullanılmayacak o zaman.daha rahat yersin.
zehraaa keşke yetişseydim sana.çok özledim.
bak leblebi al, bastırır mideyi.çubuk kraker de olur. bir de yemekli makanlara girme,o koku mahvediyor.eşin alıp gelsin.Sorma Seda. dediklerin dogru tabi. oglen yemegim hele kabus oldu bugun. herşey mi kokar ya Allahım. biraz papaets kızartmasıyla ayran indirebildim mideme o da binbir zahmetle. Eşime söz verdim daha sonra birşeyler yiycem diye. inşallah midem düzelir de yerim.
ohhhh ne güzel.ohh bee yemeğimide yaptım koydum ocağa.. artık rahatım
öğle aram:))) ama öğleden sonra da boşluğum var. sorularım var diye gelen öğrenci olmazsa mesai doldurmak için oturacağım.sedacım güzel annecik dersinmi boş senin???
bak leblebi al, bastırır mideyi.çubuk kraker de olur. bir de yemekli makanlara girme,o koku mahvediyor.eşin alıp gelsin.
ohhhh ne güzel.
öğle aram:))) ama öğleden sonra da boşluğum var. sorularım var diye gelen öğrenci olmazsa mesai doldurmak için oturacağım.
ben ne pişirsem :26::26: ne pişireceğime karar vermek pişirmekten daha zor geliyor bana
slm kızlarrrr,,,,,ben bugün kan vermeye gidemedimm,,,
yarına kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?