2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

patlıcan yemez ki benim kocam köfte yapayım bari,sever..

kapuskayı da geçen hafta yaptım sedacım ama saolsun eşim zar zor yedi bi daha da yapmasan ii olur askrliğim geliyo aklıma dedi

selam kızlar
nasılsınız bakalım?

ne yemek yapsam derdi sizi de sarmış benim gibi...
ben kıymalı pırasa yapıcam...
bi de heaven in tarifini....

selam kızlar
nasılsınız bakalım?

ne yemek yapsam derdi sizi de sarmış benim gibi...
ben kıymalı pırasa yapıcam...
bi de heaven in tarifini....

revaniyi mi kız yap yap valla benimde canım tatlı bişeyler istiyo aslında ama yapıncada yiyorum bi güzel kilo alıyorum sonrada yaa

ya ben ne zaman revani yapsam hep yumurta kokusu geldi bana. heaven senin tarifi nasıl ki???

revaniyi mi kız yap yap valla benimde canım tatlı bişeyler istiyo aslında ama yapıncada yiyorum bi güzel kilo alıyorum sonrada yaa

evet canikom senin revaniyi yapıcam...akşamdan beri akılmdan çıkmıyo

kilo bende de maşallah aldı başını gidiyo ama şerbetli tatlıya dayanamıyorum:78:

evet canikom senin revaniyi yapıcam...akşamdan beri akılmdan çıkmıyo

kilo bende de maşallah aldı başını gidiyo ama şerbetli tatlıya dayanamıyorum:78:

Bence kilolariniza yavaş yavaşş dikkat etmeye başlayınız hanımlaaar. Sonra zaten alıcaz üçer beşer.

turlikim liste şahane ama ben yokum .. ama azimliyim şubat listemizde başı çekicem

liste iyi güzel de inşallah kimse regl olmaz hepimiz hamile kalırız bu ay...sen de şubatta takılırsın peşimize...halayın sonuna katılırsın işte

ben pek umutlu değilim ama olsun stres yok nasıl olsa gelicek bi gün...

canım yolliyim sanada dün turlik le kadere yolladım birde sen dene bakalım özelden atıyorum

sağol canım ya,aslında bana da yasak bu ara malum şeker var...yine de misafir durumları için...ucundan accık da tadarım:))çok severim revaniyi.kendim güzel bir tarif bulamadım.

Bence kilolariniza yavaş yavaşş dikkat etmeye başlayınız hanımlaaar. Sonra zaten alıcaz üçer beşer.

ahhh canım dikkat etsem neye yarar bende ki kilolar sırf dikkatle gitse ne ala ama yıllardır böyleyim ben...etine dolgun

sağol canım ya,aslında bana da yasak bu ara malum şeker var...yine de misafir durumları için...ucundan accık da tadarım:))çok severim revaniyi.kendim güzel bir tarif bulamadım.

ben çok sık yapıyorum bunu özellikle misafirlerime.. çok beğeniliyor.. inşallah sizde beğenirsiniz

bak yaa gaza geldim bende yapıcam revani.. hem kocamda sever gerçi ben ona kırgındım ama olsunn

benide şubat listesine ekleyebilirmisiniz yani inş listede garanti olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…