ben ne pişirsem :26::26: ne pişireceğime karar vermek pişirmekten daha zor geliyor bana
ayy aynı dert bende de var şuan,,,ne pişirceğime karar versem yapması kolayy yaaa....
her işte bir hayır vardır.yarın misss gibi sonuçlarla gel inşallah
ben patlıcan tavası yaptım kıymalıbelki bir fikir olur...
turlik kuşum da pek sessizzzzzzz
selam kızlar
nasılsınız bakalım?
ne yemek yapsam derdi sizi de sarmış benim gibi...
ben kıymalı pırasa yapıcam...
bi de heaven in tarifini....
ya ben ne zaman revani yapsam hep yumurta kokusu geldi bana. heaven senin tarifi nasıl ki???
revaniyi mi kız yap yap valla benimde canım tatlı bişeyler istiyo aslında ama yapıncada yiyorum bi güzel kilo alıyorum sonrada yaa
evet canikom senin revaniyi yapıcam...akşamdan beri akılmdan çıkmıyo
kilo bende de maşallah aldı başını gidiyo ama şerbetli tatlıya dayanamıyorum:78:
turlikim liste şahane ama ben yokum ..ama azimliyim şubat listemizde başı çekicem
canım yolliyim sanada dün turlik le kadere yolladım birde sen dene bakalım özelden atıyorum
Bence kilolariniza yavaş yavaşş dikkat etmeye başlayınız hanımlaaar. Sonra zaten alıcaz üçer beşer.
sağol canım ya,aslında bana da yasak bu ara malum şeker var...yine de misafir durumları için...ucundan accık da tadarım:))çok severim revaniyi.kendim güzel bir tarif bulamadım.
liste iyi güzel de inşallah kimse regl olmaz hepimiz hamile kalırız bu ay...sen de şubatta takılırsın peşimize...halayın sonuna katılırsın işte
ben pek umutlu değilim ama olsun stres yok nasıl olsa gelicek bi gün...
bu ar:26::26::26::26:ada arkadaşlar bişi sorucam regl döneminde saç boyamada sıkıntı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?