2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bir yıl oldu canım. dr. göründünüzmü varmı bir engel. benim eşimde varikosel çıktı malesef. ilaç kullanıyor.

bende bı sorun yok bakalım bazı hormon testslerı wermıstı ben bu ay adet olursam yaptırıcam esımde baktıracak kendıne inşşş olmasamm

kızlar naberrr ben geldim 5 dakikada olsa zor zekat yahu özledim sizleri var mı gelişme filannn?

saol canım ya hala misafirlerim var ehliyet açıklanmış onun bahanesiyle girdim buarada hepsinden geçmişimsizler nasılsınız yaaa?özledim sizleriiiii

canım bizde seni özledik... hadi hayırlı olsun ehliyetin biz iyiyiz seni sormalı sende ne var ne yok.. ne zaman gidecekler yaaa

arkadaşlar sabah 7 den beri sol kasıgım , göbeğin içten hafif hFİF ARADA seyiriyor . neden olur bilginiz varmı .gebelikte olur diyorlar inş. ondandır

arkadaşlar sabah 7 den beri sol kasıgım , göbeğin içten hafif hFİF ARADA seyiriyor . neden olur bilginiz varmı .gebelikte olur diyorlar inş. ondandır

bunula ilgili pek bişey duymadım ama olabilir tabii inşallah hamilesindir canım

canım bizde seni özledik... hadi hayırlı olsun ehliyetin biz iyiyiz seni sormalı sende ne var ne yok.. ne zaman gidecekler yaaa

nolsun canım ya fazla değerlendiremedim bende zamanımı bugün 16.günüm ama yine yattı sanırımne zaman gidecekleride belli değil malesef yaaa

neyse canım ya istemeyerekte olsa ben kaçarhepinizi çok seviyorum zaten aklım bir haftadır sizde görüşmek üzere inşallah canlarım öptüm

nolsun canım ya fazla değerlendiremedim bende zamanımı bugün 16.günüm ama yine yattı sanırımne zaman gidecekleride belli değil malesef yaaa

ahh canım ya az mı dedik sana sessiz sessiz hallet diye bir ay daha beklemek çok zor biliyosun.. bak hala geç kalmış değilsin en azından şu bir iki günü değerlendir

kızlar ben hasta oldum(
gecikmelide olsa geldi
inşallah sizin iyi haberlerinizi alcammmmmmm

canım,ilk üç ay hiç beslenmesek de bebek beslenirmiş bizden çekip.o yüzden şu dönemde zorlayıp iyice tiksinme.bir yumurta=2 kibrit kutusu peynir=2 yumurta büyüklüğünde et.canın hangisini isterse...ya da mesela yumurtalı ekmek yapıp fırında pişirerek de yumurta ihtiyacını karşılarsın.hatta içine peynir,maydonoz falan karıştırıp mini pizza yap.krep yapar tüketirsin yumurtayı mesela. aynı şekilde 1 su bardağı süt=2 su bardağı ayran=1 su bardağı yoğurt.sütü de ara öğün olarak 1 dilim kek ya da 4 tane bisküviyle alabilirsin.içemiyorsan,yiyemiyorsan şu aşamada zorlama.3. aydan sonra bebek bizim yediklerimizle beslenecek.şu an sen açlık grevi de yapsan o besleniyor:)) mesela ben ara öğünde 2 ceviz yedim.bu yeterliymiş.yazdığım o eşitlikler de diyetisyenin verdiği listeden. dr.um da aynı şeyi dedi,şimdi zorlayıp tiksinme dedi,üç ay sonunda bulantılar azalacak,folik ve vitaminler de bulantı yapıyor.ee onlar da kullanılmayacak o zaman.daha rahat yersin.

saol canım ya hala misafirlerim var ehliyet açıklanmış onun bahanesiyle girdim buarada hepsinden geçmişimsizler nasılsınız yaaa?özledim sizleriiiii
zehraaa keşke yetişseydim sana.çok özledim.

Hoşgeldiiiin, sana hoşgeldin deme şerefi de hep bana düşüyor. aynı anda işe geliyor, aynı anda yemeğe çıkıyoruz ya !!!
hakkaten bebek konusunda da aynı oluruz inşallah
kızlar ben hasta oldum(
gecikmelide olsa geldi
inşallah sizin iyi haberlerinizi alcammmmmmm

canın saolsun canım,sıkma canını şubatı vaaaar martı vaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…