sen ne kadardır bekliyorsun çift çizgiyi
6-7aydır beklıyorum bakalım sen
bir yıl oldu canım. dr. göründünüzmü varmı bir engel. benim eşimde varikosel çıktı malesef. ilaç kullanıyor.
aaaaa zehra gelmişşş hoşgeldin kızzz
saol canım ya hala misafirlerim var ehliyet açıklanmış onun bahanesiyle girdim buarada hepsinden geçmişimsizler nasılsınız yaaa?özledim sizleriiiii
arkadaşlar sabah 7 den beri sol kasıgım , göbeğin içten hafif hFİF ARADA seyiriyor . neden olur bilginiz varmı .gebelikte olur diyorlar inş. ondandır
canım bizde seni özledik... hadi hayırlı olsun ehliyetinbiz iyiyiz seni sormalı sende ne var ne yok.. ne zaman gidecekler yaaa
bunula ilgili pek bişey duymadım ama olabilir tabii inşallah hamilesindir canım
nolsun canım ya fazla değerlendiremedim bende zamanımı bugün 16.günüm ama yine yattı sanırımne zaman gidecekleride belli değil malesef yaaa
ben geldiiiiim
İyiyiz napalım? zorlu bir kahvaltı oldu, haftada 4 kere yumurta yemem lazım ve ben löp pişmiş yumurtadan daha dogrusu hertürlüsünden nefret ederim de, löp pişmişinden ayrı bir nefret ederim. öğüre böğüre yedim artık napiyim. Ama hiç hoş değil yane.
canım,ilk üç ay hiç beslenmesek de bebek beslenirmiş bizden çekip.o yüzden şu dönemde zorlayıp iyice tiksinme.bir yumurta=2 kibrit kutusu peynir=2 yumurta büyüklüğünde et.canın hangisini isterse...ya da mesela yumurtalı ekmek yapıp fırında pişirerek de yumurta ihtiyacını karşılarsın.hatta içine peynir,maydonoz falan karıştırıp mini pizza yap.krep yapar tüketirsin yumurtayı mesela. aynı şekilde 1 su bardağı süt=2 su bardağı ayran=1 su bardağı yoğurt.sütü de ara öğün olarak 1 dilim kek ya da 4 tane bisküviyle alabilirsin.içemiyorsan,yiyemiyorsan şu aşamada zorlama.3. aydan sonra bebek bizim yediklerimizle beslenecek.şu an sen açlık grevi de yapsan o besleniyor:)) mesela ben ara öğünde 2 ceviz yedim.bu yeterliymiş.yazdığım o eşitlikler de diyetisyenin verdiği listeden. dr.um da aynı şeyi dedi,şimdi zorlayıp tiksinme dedi,üç ay sonunda bulantılar azalacak,folik ve vitaminler de bulantı yapıyor.ee onlar da kullanılmayacak o zaman.daha rahat yersin.Yok canım beslenme programı degil de, yumurta gerçekten öenmliymis, bulundurdugu protein degeri acisindan, aslinda hamile olmasan bile haftada 4 kez yemeli de, bana işkence oluyor işte ciddi anlamda. şu sıralar zaten içim bulanıyor. Dün keyifli yemek yiyim diye boyle çeşit çeşit bişiler yaptım, turşu falan da iştah açarmış, onu bunu yiyim derken bu sefer de çok yemişim, midem iyice bir mahvoldu, bir de süt içme faslı var yemekten sonrai o daha da ayrı bir işkence, ayyyy hani sebebi belli olmasa, katlanılacak gibi degil bu beslenme.
zehraaa keşke yetişseydim sana.çok özledim.saol canım ya hala misafirlerim var ehliyet açıklanmış onun bahanesiyle girdim buarada hepsinden geçmişimsizler nasılsınız yaaa?özledim sizleriiiii
hakkatenHoşgeldiiiin, sana hoşgeldin deme şerefi de hep bana düşüyor. aynı anda işe geliyor, aynı anda yemeğe çıkıyoruz ya !!!
kızlar ben hasta oldum(
gecikmelide olsa geldi
inşallah sizin iyi haberlerinizi alcammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?