2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ohhhh benim de revanim pişti...alt rafa koydum üstünü de kapattım...2 dk ya çıkartıcam fırından...bakalım becerebildim mi?

hadi kızlar ben kaçtım saçımı falan yapıcam akşam sinemaya gitcez... sanırım gönlümü almaya çalışıyor aradı sinemaya gidelim dedi

esra eroll hamileymişşş

o evlendiren kadın mı?evli miymiş ki o?

he kız evliymiş ne zaman evlendi ne zaman hamile kaldı... sıra ne zaman bize gelecek yahuuu

dün kader dedi burda...başka bi sohbet topiğinde dedikodu da öğrenmiş...yazın evlenmişti hem de kendi programında...ben de arada sırada gülmek için izliyorum programı ama çoktandır izlememişim demek ki hamile haberini kaçırmışım...
bugün mynette haber okurken gördüm bi de canlı yayında açıklamış hamile olduğunu...millete neyse artık...çok da fiiiii fiiiiiiiiiiiiii

hadi kızlar ben kaçtım saçımı falan yapıcam akşam sinemaya gitcez... sanırım gönlümü almaya çalışıyor aradı sinemaya gidelim dedi

hangi film hangi film...romantik bişeyse barışmak için çok süper olur...
sende süründürme adamı artık yazıktır şekerim

Son düzenleme:
hangi film hangi film...ramantik bişeyse barışmak için çok süper olur...
sende süründürme adamı artık yazıktır şekerim

av mevsimine gitmeyi düşünüyoruz gidince bakarız şöyle romantik bişeyler varsa değerlendirebilirim...
sinema teklifini kabul ettim işte yeter başka bişey beklemesin... bu akşam için hain planları var biliyorum ama yemezler onu dün düşünecekti

Av mevsimi çoook güzel kesin ona gidiiiin.

hişşşt inat edip de yumurtayı boşa giderme, azıcık cilvelen de adamı kaçıracak kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…