evet canım şerbet için..
av mevsimine gitmeyi düşünüyoruz gidince bakarız şöyle romantik bişeyler varsa değerlendirebilirim...
sinema teklifini kabul ettim işte yeter başka bişey beklemesin...bu akşam için hain planları var biliyorum ama yemezler onu dün düşünecekti
hişşşt inat edip de yumurtayı boşa giderme, azıcık cilvelen de adamı kaçıracak kadar değil
av mevsimi şu an ki duruma pek uymaz ben izledim ve beğenmedim ama zevkler tartışılmaz tabi ama yine de küs bir çift için uygun bi film değil o...
siz çakallarla dans a gidin bence hem komedi filmi hem de gülerken aranızdaki buzlar eriyebilir...
sen de çok naz yapma artık affediver şu kocacığını...affetmezsen bebeği nasıl yapçeeeeeeeeeen kızzz
kızlar merhaba.... Topiğinize göz asttım ve hayran kaldım dostluklarınıza... Benide aranıza alın lüffen:))))
buraya üye olmamın nedeni benimde sizin gibi bebeğimin olmaması, derdimiz ortak(
kızlar merhaba.... Topiğinize göz asttım ve hayran kaldım dostluklarınıza... Benide aranıza alın lüffen:))))
buraya üye olmamın nedeni benimde sizin gibi bebeğimin olmaması, derdimiz ortak(
Av mevsimi çoook güzel kesin ona gidiiiin.
hişşşt inat edip de yumurtayı boşa giderme, azıcık cilvelen de adamı kaçıracak kadar değil
doğru yakafa kalmadı ki...
av mevsimi fena değil gidilebilir şekerim
av mevsimi şu an ki duruma pek uymaz ben izledim ve beğenmedim ama zevkler tartışılmaz tabi ama yine de küs bir çift için uygun bi film değil o...
siz çakallarla dans a gidin bence hem komedi filmi hem de gülerken aranızdaki buzlar eriyebilir...
sen de çok naz yapma artık affediver şu kocacığını...affetmezsen bebeği nasıl yapçeeeeeeeeeen kızzz
evet kıslar benıde alın aranızaa benmde bebegim olmuoorrrr
evet kıslar benıde alın aranızaa benmde bebegim olmuoorrrr
[
bebeğim olmuyor yoookkkkk! her şeyin bir vakti var, daha zamanı gelmemiş demek ki! umut var,umutsuzluk yok.
hoşgeldinizz.....
inşalllah olacak...5 yılık evliyim ben,yazın hamileydim.uzun bir tedavi süreciydi. bebeğimin kalbi durdu.çok zor günlerdi.rabbim bu dünyaya gelmesini kısmet ederse,onun bu dünyada kısmeti varsa yine hamileyim.senın varmı canım bebeginn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?