2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

av mevsimi şu an ki duruma pek uymaz ben izledim ve beğenmedim ama zevkler tartışılmaz tabi ama yine de küs bir çift için uygun bi film değil o...
siz çakallarla dans a gidin bence hem komedi filmi hem de gülerken aranızdaki buzlar eriyebilir...
sen de çok naz yapma artık affediver şu kocacığını...affetmezsen bebeği nasıl yapçeeeeeeeeeen kızzz

hişşşt inat edip de yumurtayı boşa giderme, azıcık cilvelen de adamı kaçıracak kadar değil

kızlar merhaba.... Topiğinize göz asttım ve hayran kaldım dostluklarınıza... Benide aranıza alın lüffen:))))
buraya üye olmamın nedeni benimde sizin gibi bebeğimin olmaması, derdimiz ortak (

bebeğimiz olmuyo diye bşi yooook bebeklerimiz zamanlarını bekliyoooo

Av mevsimi çoook güzel kesin ona gidiiiin.

hişşşt inat edip de yumurtayı boşa giderme, azıcık cilvelen de adamı kaçıracak kadar değil

doğru ya kafa kalmadı ki...

av mevsimi fena değil gidilebilir şekerim

bakalım daha iyi bi seçenek yoksa av mevsimine gitcez ben cem yılmazı çok severim o yüzden istiyorum zaten...
kocamıda affettim zaten yaaa... istesemde uzatamıyorum ufak tefek şeyler için.. azıcık nazlanıyorum işte o kadar... siz merak etmeyin gecenin sonu onun istediği gibi olur

kan testi icin saglık ocagına gittim yapmıyorlarmış burdaki hastanede yapmıyormuş.biz yeni taşındık kücük bir ilceye.şehir merkezine gitsem akşam kan testi yaparlarmı akşam üstü,veya kontrol amaclı gitsem belli olurmu sizce birşey?????

bu sabah test yapıp ikinci cizgi cok azda olsada görünüyordu.
benim adet düzenim kürtajdan buyanı düzensizleşti ama son iki ay 38günde bir oldum ve bugün 40günüm doldu

[
evet kıslar benıde alın aranızaa benmde bebegim olmuoorrrr

kızlar merhaba.... Topiğinize göz asttım ve hayran kaldım dostluklarınıza... Benide aranıza alın lüffen:))))
buraya üye olmamın nedeni benimde sizin gibi bebeğimin olmaması, derdimiz ortak (

bebeğim olmuyor yoookkkkk! her şeyin bir vakti var, daha zamanı gelmemiş demek ki! umut var,umutsuzluk yok.

slm cansu nazlı ne zamndr uğrasıosun ne kadarlık evlısınn aynı dertten muzdaribizz

senın varmı canım bebeginn
inşalllah olacak...5 yılık evliyim ben,yazın hamileydim.uzun bir tedavi süreciydi. bebeğimin kalbi durdu.çok zor günlerdi.rabbim bu dünyaya gelmesini kısmet ederse,onun bu dünyada kısmeti varsa yine hamileyim.

slm kızlar nbrsiniz ya dedim ya gögüslerim şiş arada kasık agrım var bide akıntım var diye akıntım aynı beyaz kokusuz ama bugun kaşıntı yapmaya başladı ya anlamadım gitti ben hamiş degilim galiba yaaaaa iltihaplı gibi degildi akıntım

kızlar gün belli oldu bu perşembe komşular bizde...
güzel poğaça tarifiniz var mıı,birde börek ve poğaça aynı türemi giriyoo,,,poğaçayı peynirli,böreği patatesli filan yapsammm,

biraz kolay olsun istiyorum,,,
kısır,kek,poğaça,börek filan başka ne olabilir...
milföy hamurundan güzel tarifiniz varsa oda olabilirr

kadeeeeeeeeer ben revaniyi yaptım az önce de yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…