selam kızlar ben geri geldim...
anam o kadar saçımı yaptım falan ama gidemiyoruz sinemayayarına kaldı..
misafir gelecekmiş
gitti bütün romantizm:96::96::96:
hiç sorma... revani nasıl oldu canım beğendinmi
canım güzel pişti de sanki irmikler biraz sert kaldı gibi ama tadı çok güzeldi...şeker falan tamdı yani...
afiyet olsun canım bence bir dahaki yapışında daha güzel olur eminim.. bende şimdi sedanın verdiği tahinli keki yapim diyorum değişik geldi bi denicem bakalım
kader niye susuyosun bebitom
hayırlı akşamlar hanımlar,bugun kan testımı aldım 827 cıktı çok şükür acil dr.u hamılesın dedi..malesef burasu kucuk bır yer kadın dogumcu ptesi ve cuma gelıyorbende yarın gıdıcem dr.a ılk kez muayene olcam yani bakalım ultarsonda neler goruncek cok merqk edıyorumm,..duaya ıhtıyaım var..
ALLAHIM TUM ISTEYEN HERKESE BEBEK NASİP ETSİN...ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...
hayırlı akşamlar hanımlar,bugun kan testımı aldım 827 cıktı çok şükür acil dr.u hamılesın dedi..malesef burasu kucuk bır yer kadın dogumcu ptesi ve cuma gelıyorbende yarın gıdıcem dr.a ılk kez muayene olcam yani bakalım ultarsonda neler goruncek cok merqk edıyorumm,..duaya ıhtıyaım var..
ALLAHIM TUM ISTEYEN HERKESE BEBEK NASİP ETSİN...ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...
gittim tahinli keki yaptım bende... fırında şimdi inşallah güzel olur
maşallah canım değerin gayet iyi... çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
hadi gözün aydın canımAllah sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin
turlık naz elmas sağolun varolun işallah hayırlısıyla kucagıma alırım bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?