2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

selam kızlar ben geri geldim...
anam o kadar saçımı yaptım falan ama gidemiyoruz sinemayayarına kaldı..
misafir gelecekmiş

canım güzel pişti de sanki irmikler biraz sert kaldı gibi ama tadı çok güzeldi...şeker falan tamdı yani...

afiyet olsun canım bence bir dahaki yapışında daha güzel olur eminim.. bende şimdi sedanın verdiği tahinli keki yapim diyorum değişik geldi bi denicem bakalım

afiyet olsun canım bence bir dahaki yapışında daha güzel olur eminim.. bende şimdi sedanın verdiği tahinli keki yapim diyorum değişik geldi bi denicem bakalım

kocişim de aynı senin dediğin gibi 2.de daha güzel yaparsın dedi...valla tatlı olsun da irmiği varsın sert kalsın

slmm.3 günüm geçti.ama belirtide yok.sadece belim ve karnım agrıyo okadar

hayırlı akşamlar hanımlar,bugun kan testımı aldım 827 cıktı çok şükür acil dr.u hamılesın dedi..malesef burasu kucuk bır yer kadın dogumcu ptesi ve cuma gelıyor bende yarın gıdıcem dr.a ılk kez muayene olcam yani bakalım ultarsonda neler goruncek cok merqk edıyorumm,..duaya ıhtıyaım var..
ALLAHIM TUM ISTEYEN HERKESE BEBEK NASİP ETSİN...ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...

maşallah canım değerin gayet iyi... çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

hadi gözün aydın canımAllah sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin

hayırlı olsun güzelim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş.cnm

maşallah canım değerin gayet iyi... çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

sağol cnm cok tesekkur edıyorum amin işallah..ama hemşire o degerın 1000 olması lazım falan dedı nıye öyle dedı bılmıorum..

turlık naz elmas sağolun varolun işallah hayırlısıyla kucagıma alırım bebişimi

hayırlı olsun canim.benimde 3 günüm geçti.sadece belim ve karnım agrıyo. baskada bişim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…