sağol cnm cok tesekkur edıyorum amin işallah..ama hemşire o degerın 1000 olması lazım falan dedı nıye öyle dedı bılmıorum..
kız sen test yapmışmıydın:26:
canım madem günün geçmiş yapsana bir test daha öncede olurmuydu böyle gecikmeler yoksa
1.aşılamamdan sonraki aylarda oldu.ondan zaten pek umudum yok ya.sadece hiç bukadar agrı çektigimi bilmem.allah korusun bebek derken baska bişimi oldu ne oldu bana yaws
arkadaşlar iyi akşamlar adet günüm yaklaştıkca sanki adetim gelicek bebiş yokmuş gibi geliyo bugün baya ihtimalim yok gibi düşündüm nedenseyüreğim istiyor ama sabahda eşim işe giderken kasıgım seyriyo dedigimde regl olocaksın galiba dedi o onu deyince içimdeki herşey koptu gitti yokmuş gibi geliyo ama inş. vardır bugün baya umutsuzlugum üstümde negatifim negatifff
arkadaşlar iyi akşamlar adet günüm yaklaştıkca sanki adetim gelicek bebiş yokmuş gibi geliyo bugün baya ihtimalim yok gibi düşündüm nedenseyüreğim istiyor ama sabahda eşim işe giderken kasıgım seyriyo dedigimde regl olocaksın galiba dedi o onu deyince içimdeki herşey koptu gitti yokmuş gibi geliyo ama inş. vardır bugün baya umutsuzlugum üstümde negatifim negatifff
hayırlı akşamlar hanımlar,bugun kan testımı aldım 827 cıktı çok şükür acil dr.u hamılesın dedi..malesef burasu kucuk bır yer kadın dogumcu ptesi ve cuma gelıyorbende yarın gıdıcem dr.a ılk kez muayene olcam yani bakalım ultarsonda neler goruncek cok merqk edıyorumm,..duaya ıhtıyaım var..
ALLAHIM TUM ISTEYEN HERKESE BEBEK NASİP ETSİN...ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...
allah korusun ya öyle deme... bi doktora git bence madem ağrın çok.. ne yapacağını söyler en azından...
ben eve gelir gelmez yaptım,attım fırına şimdi:)) tarifi yazarken canım çekti yagittim tahinli keki yaptım bende... fırında şimdi inşallah güzel olur
halt etmiş o hemşire,ben 25'le başladım,8 hafta bitmek üzere.iki günde bir %60 artsa yeter demişti dr. genelde iki katı ya da biraz fazlası artar.iki gün sonra gidersen keseyi görebilirsinsağol cnm cok tesekkur edıyorum amin işallah..ama hemşire o degerın 1000 olması lazım falan dedı nıye öyle dedı bılmıorum..
negatif olmak yooooooooooook.hem olmasa bile dünyanın sonu değil ya...Allah hepimize sağlık versin de bebiş te gelir canı istediği zaman...
o negatiflik bendede var nedense... allah hayır etsin ne diyim
2-3 gün öncesi bende aynı durumdaydım ama şimdi bıraktım oluruna...yoksa ne günlük hayatıma ne de işime konsantre olamıyorum...kafam hep orda olduğu için sürekli agresif ve sinirli oluyorum.iyisi mi kafadan atıp sakin sakin geleceği günü beklemek...
gebelikte de regl ağrısı gibi ağrılar oluyor.ben 7. haftadan beribiraz rahatladım.yok yaws korkuyorum ben.1 hafta geçsinde öyle yapcam.agrılarım çok sıkıntı yaratıyo bende
seğirmeler bağırsakta dolaşan gazlardanoluyor. regl öncesi de olabilir gebelik başlangıcı da.arkadaşlar iyi akşamlar adet günüm yaklaştıkca sanki adetim gelicek bebiş yokmuş gibi geliyo bugün baya ihtimalim yok gibi düşündüm nedenseyüreğim istiyor ama sabahda eşim işe giderken kasıgım seyriyo dedigimde regl olocaksın galiba dedi o onu deyince içimdeki herşey koptu gitti yokmuş gibi geliyo ama inş. vardır bugün baya umutsuzlugum üstümde negatifim negatifff
hayırlı zamanı allah biliyor yok öyle negatiflikkko negatiflik bendede var nedense... allah hayır etsin ne diyim
ben eve gelir gelmez yaptım,attım fırına şimdi:)) tarifi yazarken canım çekti ya
halt etmiş o hemşire,ben 25'le başladım,8 hafta bitmek üzere.iki günde bir %60 artsa yeter demişti dr. genelde iki katı ya da biraz fazlası artar.iki gün sonra gidersen keseyi görebilirsin
gebelikte de regl ağrısı gibi ağrılar oluyor.ben 7. haftadan beribiraz rahatladım.
seğirmeler bağırsakta dolaşan gazlardanoluyor. regl öncesi de olabilir gebelik başlangıcı da.
hayırlı zamanı allah biliyor yok öyle negatiflikkk
yok kız ben pek takmıyorum yani takmamaya çalışıyorum agresif falan değilim yani ama nedense içimde olmamış gibi bir his var... çok istiyorum ama üzülmicem olmazsa
zamanı allah biliyor yok öyle negatiflikkk:19:[/QUOTE .!.:arkadaşlar olsada olmasada allah biliyodur yerini ve zamanını biliyorum ama insan umutla beklediği zamanda olmadıgını görüncede hayal kırıklıgı yaşıyor. ve itiraf ediyorum benim bi eltim var 1 senelik evli oda bi kızı var evlendigi ay hemen hamile kaldı onun nasibi o zamandı çok sevindiler hepimiz sevindik . ama ben geçen gün onunla bu duygumu paylaşmaya gittigimde o bana bence hamile deilsin sen ümitlenme fln dedi çok olumsuz konuştu oysa o gebeligi döneminde düşün tehlikesi geçirdi aylarca yattı ben gidip teselli ettim kafana takma olumlu düşünürsen olumlu gelişir olaylar demiştim oysa o bana felaket tellallıgı yaptı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?