2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım madem günün geçmiş yapsana bir test daha öncede olurmuydu böyle gecikmeler yoksa

1.aşılamamdan sonraki aylarda oldu.ondan zaten pek umudum yok ya.sadece hiç bukadar agrı çektigimi bilmem.allah korusun bebek derken baska bişimi oldu ne oldu bana yaws

arkadaşlar iyi akşamlar adet günüm yaklaştıkca sanki adetim gelicek bebiş yokmuş gibi geliyo bugün baya ihtimalim yok gibi düşündüm nedense yüreğim istiyor ama sabahda eşim işe giderken kasıgım seyriyo dedigimde regl olocaksın galiba dedi o onu deyince içimdeki herşey koptu gitti yokmuş gibi geliyo ama inş. vardır bugün baya umutsuzlugum üstümde negatifim negatifff

1.aşılamamdan sonraki aylarda oldu.ondan zaten pek umudum yok ya.sadece hiç bukadar agrı çektigimi bilmem.allah korusun bebek derken baska bişimi oldu ne oldu bana yaws

allah korusun ya öyle deme... bi doktora git bence madem ağrın çok.. ne yapacağını söyler en azından...

o negatiflik bendede var nedense... allah hayır etsin ne diyim

negatif olmak yooooooooooook.hem olmasa bile dünyanın sonu değil ya...Allah hepimize sağlık versin de bebiş te gelir canı istediği zaman...

hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim allah sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin .

allah korusun ya öyle deme... bi doktora git bence madem ağrın çok.. ne yapacağını söyler en azından...

haklısın.esimde öyle diyo.dün gece yatak döşeklik oldum.bi üsüyorum.bi yanıyorum.karnım agrıyo.belim kopuyo.aman ya nezor su kadınlık

gittim tahinli keki yaptım bende... fırında şimdi inşallah güzel olur
ben eve gelir gelmez yaptım,attım fırına şimdi:)) tarifi yazarken canım çekti ya
sağol cnm cok tesekkur edıyorum amin işallah..ama hemşire o degerın 1000 olması lazım falan dedı nıye öyle dedı bılmıorum..
halt etmiş o hemşire,ben 25'le başladım,8 hafta bitmek üzere.iki günde bir %60 artsa yeter demişti dr. genelde iki katı ya da biraz fazlası artar.iki gün sonra gidersen keseyi görebilirsin

negatif olmak yooooooooooook.hem olmasa bile dünyanın sonu değil ya...Allah hepimize sağlık versin de bebiş te gelir canı istediği zaman...

şu gün gelsin geçsin beklemek çok zor bütün gün onu düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyor biraz olsun unutup normale dönmek istiyorummmmmmmmmmmmm .... :)

2-3 gün öncesi bende aynı durumdaydım ama şimdi bıraktım oluruna...yoksa ne günlük hayatıma ne de işime konsantre olamıyorum...kafam hep orda olduğu için sürekli agresif ve sinirli oluyorum.iyisi mi kafadan atıp sakin sakin geleceği günü beklemek...

yok kız ben pek takmıyorum yani takmamaya çalışıyorum agresif falan değilim yani ama nedense içimde olmamış gibi bir his var... çok istiyorum ama üzülmicem olmazsa

yok yaws korkuyorum ben.1 hafta geçsinde öyle yapcam.agrılarım çok sıkıntı yaratıyo bende
gebelikte de regl ağrısı gibi ağrılar oluyor.ben 7. haftadan beribiraz rahatladım.
seğirmeler bağırsakta dolaşan gazlardanoluyor. regl öncesi de olabilir gebelik başlangıcı da.

hayırlı zamanı allah biliyor yok öyle negatiflikkk

benimkide pişti birazdan gidip tadına bakıcam.. ama evde fındık ceviz falan yoktu bende hindistan cevizi serptim üzerine oda olur herhalde

en iyisi bekleyip görmek.bide isin ucunda rezil olmak var.naz falan yapıyosun kendinie kaptırıp sonra fosssssssss çıkncaaa kötü oluyo

yok kız ben pek takmıyorum yani takmamaya çalışıyorum agresif falan değilim yani ama nedense içimde olmamış gibi bir his var... çok istiyorum ama üzülmicem olmazsa

aslında ben doğuştan agresifim bebek bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…