yap canım yap farklı bir kek tarifi güzel oluyor... ben bide çay koydum şimdi... beraber yicezz
oh oh afiyet olsun...ilk fırsatta yapıcam
bende...
şöyle,yemekteki salatadaki bir şey yapmıyor,düşük yaptıran maydonozlu kürler ya da kaynatıp içmek. adaçayı da östrojen içeriyormuş,bebek erkekse sakatteşekkür ederim kızlar darısı burdaki bütün kızların başına
bu arada maydanoz yasak dedi doktor düşük yaptırıyomuş hamişolanlar dikkat etsin ha bide ada çayı
dur kız daha bir kişi övdü,benim tarifim zaten benim övmem sayılmazama çok güzel oluyor yaaa:)))birkaç sayfa geride kaldı tari
oooo tarifi çoktan yazdım da bugün mü yapsam sonra mı onu düşünüyorum...
20 dk.da pişti:))malzemen varsa yap hemen.tek numarası içindeki tahin bence
:79::80::81:görüşürüz annecikkkkkılar bn çıkıyorum çok yorgunum
)malzemen varsa yap hemen.tek numarası içindeki tahin bence
kafaya koymuştum yapcaktım canım ama en önemli malzemesi yani tahin yok evde..artık sonra yaparım..size çok afiyet olsun...bebekde beğenir inşallah...
sorma...bugün tarifi verirken canım çok fena çekti.şekerden dolayı yememem lazım.bir lokmacık tadına bakabileceğim anca.beğensin bir zahmet sıpa:))) bir de işten dönerken kadının teki armut yiyordu,ısırdığı yerden suyu damladı.utanmasam isteyecektim.tansaşta vardı,aldım bir tanecik ama o kadının yediği gibi görünmüyor gözüme.şimdi de bu açgözlülük başladı ya,başkasının yediği tatlı geliyor
psiyojiiiiiiiim hoşgeldin
hadi inşallahhhhhCanımmmmmm.turlikcim .. :81: hoşbulduuuukkk .. Herkese Merhaba bu arada... Topik acayip ilerlemiş oku oku bitmedi valla .. kızlar son 3 günüm.. bol şans dileyin bana... hadi bakalım yaa....
kıyamam yaa..iyi bari bulmuşsun yine..çok enteresan geliyo bana bu aşerme olayı..
normalde de benim canım çeker olmadık şeyi:)ama şimdi daha aşırı bir istek,yemezsem uykum kaçacak gibi...ille bir lokmacık yemek için üşenmeyip kocaaa kek yaptımarmut dışında bir de daha en başındaymışım hamileliğin,bilmiyordum da,odada oturuyorum canım sobanın üstünde kızarmış ekmek çekti,koktu resmen.ev kaloriferli fırının ızgara ayarında yapmıştım bir kez de çubuk kraker istedim.çok deli,ulaşılmaz şeylere aşermedim şükür
herşeyde bi hayır var yani gerçekten...
merhaba arkadaslar benımde umutlarım ocak aynda buay inşş kırmızılar görmem bal tarçn çörek otu yiorum ama bakalım ne olcak 9 aydr beklıorum bebişimii ama gelmıorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?