2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

teşekkür ederim kızlar darısı burdaki bütün kızların başına
bu arada maydanoz yasak dedi doktor düşük yaptırıyomuş hamişolanlar dikkat etsin ha bide ada çayı

teşekkür ederim kızlar darısı burdaki bütün kızların başına
bu arada maydanoz yasak dedi doktor düşük yaptırıyomuş hamişolanlar dikkat etsin ha bide ada çayı
şöyle,yemekteki salatadaki bir şey yapmıyor,düşük yaptıran maydonozlu kürler ya da kaynatıp içmek. adaçayı da östrojen içeriyormuş,bebek erkekse sakat

)malzemen varsa yap hemen.tek numarası içindeki tahin bence[/QUOTE]

kafaya koymuştum yapcaktım canım ama en önemli malzemesi yani tahin yok evde..artık sonra yaparım..size çok afiyet olsun...bebekde beğenir inşallah...

psiyojiiiiiiiim hoşgeldin

Son düzenleme:
)malzemen varsa yap hemen.tek numarası içindeki tahin bence

kafaya koymuştum yapcaktım canım ama en önemli malzemesi yani tahin yok evde..artık sonra yaparım..size çok afiyet olsun...bebekde beğenir inşallah...[/QUOTE]

sorma...bugün tarifi verirken canım çok fena çekti.şekerden dolayı yememem lazım.bir lokmacık tadına bakabileceğim anca.beğensin bir zahmet sıpa:))) bir de işten dönerken kadının teki armut yiyordu,ısırdığı yerden suyu damladı.utanmasam isteyecektim.tansaşta vardı,aldım bir tanecik ama o kadının yediği gibi görünmüyor gözüme.şimdi de bu açgözlülük başladı ya,başkasının yediği tatlı geliyor

kafaya koymuştum yapcaktım canım ama en önemli malzemesi yani tahin yok evde..artık sonra yaparım..size çok afiyet olsun...bebekde beğenir inşallah...

sorma...bugün tarifi verirken canım çok fena çekti.şekerden dolayı yememem lazım.bir lokmacık tadına bakabileceğim anca.beğensin bir zahmet sıpa:))) bir de işten dönerken kadının teki armut yiyordu,ısırdığı yerden suyu damladı.utanmasam isteyecektim.tansaşta vardı,aldım bir tanecik ama o kadının yediği gibi görünmüyor gözüme.şimdi de bu açgözlülük başladı ya,başkasının yediği tatlı geliyor[/QUOTE]

kıyamam yaa..iyi bari bulmuşsun yine..çok enteresan geliyo bana bu aşerme olayı..

kıyamam yaa..iyi bari bulmuşsun yine..çok enteresan geliyo bana bu aşerme olayı..[/QUOTE]

normalde de benim canım çeker olmadık şeyi:)ama şimdi daha aşırı bir istek,yemezsem uykum kaçacak gibi...ille bir lokmacık yemek için üşenmeyip kocaaa kek yaptımarmut dışında bir de daha en başındaymışım hamileliğin,bilmiyordum da,odada oturuyorum canım sobanın üstünde kızarmış ekmek çekti,koktu resmen.ev kaloriferlifırının ızgara ayarında yapmıştımbir kez de çubuk kraker istedim.çok deli,ulaşılmaz şeylere aşermedim şükür

kıyamam yaa..iyi bari bulmuşsun yine..çok enteresan geliyo bana bu aşerme olayı..

normalde de benim canım çeker olmadık şeyi:)ama şimdi daha aşırı bir istek,yemezsem uykum kaçacak gibi...ille bir lokmacık yemek için üşenmeyip kocaaa kek yaptımarmut dışında bir de daha en başındaymışım hamileliğin,bilmiyordum da,odada oturuyorum canım sobanın üstünde kızarmış ekmek çekti,koktu resmen.ev kaloriferlifırının ızgara ayarında yapmıştımbir kez de çubuk kraker istedim.çok deli,ulaşılmaz şeylere aşermedim şükür[/QUOTE]

ay benim normalde her adet dönemi felaket tatlı çeker canım ama şöyle şerbetli şerbetli yemeden rahat edemem..bide hamile olursam yandık artık hergün bişey arattırırım artık kocama...olsun ama yaa oda güzeldir di mi???

ay benim normalde her adet dönemi felaket tatlı çeker canım ama şöyle şerbetli şerbetli yemeden rahat edemem..bide hamile olursam yandık artık hergün bişey arattırırım artık kocama...olsun ama yaa oda güzeldir di mi???[/QUOTE]

sorma...ben gece 3'te kokoreç aratmıştım eşime hamile değildim.şimdi kokoreç kokusunu duyunca kusuyorum.her gün yolumun üstünde 2 kokoreççi var.bir de karşı karşıyalar,kaçış yok yani,ya biri ya diğeri...öğürmekten yaş geliyor gözümden.bu sabah 5 kez yumurta kaynadı,neymiş rafadan olmamış! 5.de tuttu da yedimama bu benim normal halimanormal olan et kokusundan tiksinmem.midye görünce affetmezdim,şimdi ıyyyk diyorum.balık için ölürdüm,yiyemiyorum ama tutup elin kadınının yediği armutun damlayan suyunu canım çekiyor endokrincim şunu demişti : bir şeyi canın çok çekiyorsa mutlaka ye çünkü ondaki bir maddeye ihtiyacın vardır. hamileliğimin başında ısırgan otu yiyordum,börekte,kavurup,yumurtalı...meğer şeker düşürücüymüş.ee bende de gebelik şekeri çıktı.armutta da şimdi baktım folik asit varmış.

selaaaaaaaaam
nabersiniz kızlar? ne kekmiş ya canım çekti acayip
yrn babamın doğumgünü ona yapayım bari

merhaba arkadaslar benımde umutlarım ocak aynda buay inşş kırmızılar görmem bal tarçn çörek otu yiorum ama bakalım ne olcak 9 aydr beklıorum bebişimii ama gelmıorr

merhaba arkadaslar benımde umutlarım ocak aynda buay inşş kırmızılar görmem bal tarçn çörek otu yiorum ama bakalım ne olcak 9 aydr beklıorum bebişimii ama gelmıorr

inş. ben her gece yatarken kendimle birlikte herkese dua ediyorum. ya hala seyiriyor kasıgım adetim geleceği zaman hiç yaşamadıgım bişey bu inş. gebelige işarettir bebek yerleşiyo derler annemler hep inş. ölede olur diyorum hayırlısıyla ayın 10da gelmezse 11de hemen test yapcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…