2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Kızlarrr dün gece rüyamda doğuruyodum hem de çok kolay bi şekilde normal doğum yapıyordum.Uyandım ne kadar mutluydum anlatamam...:97:

rüyada dogum yapmak sıkıntılardan, üzün...tülerden kurtulmaya isarettir ve daha fazlasi...
ayyy insallah yaaa

en sık gördüğüm ruya bu benim öyle de olur inşallah

İnşallah.Ya kaynanam hastanedeyken iki oda da kaldı ikisinin de yan odalarında doğum yapmış kadınlar vardı.Hatta son odasında kordidor full hamile odasıİnsanın gözünün içine sokuyolar resmen bi de kapılarını süslemişler mavi-pembe nasıl güzeller.
Hastaneden çıkarken anı defteri getirdiler.Ben de tek şeyden memnun kalmadım her yerde bebek odası aç var tok var dimi ama yazdım

Valla süper olur evlilik yıldönümüm de senin doğumgünün zatenŞöyle kocişime bi evlilik yıldönümü hediyesi vermiş olurum ömrünce unutamaz

dimi ama... hediyelerin en güzeli olur... dün bebekler hakkinda konu gecti babamda bebek dogduktan sonraki o duyguyu tarif bile edemem Allah sizede yasatsin dedi.. nasil icim gitti ama

günaydın kızlarrr nasılsınız ayy ebrucumda burdaymışş

dimi ama... hediyelerin en güzeli olur... dün bebekler hakkinda konu gecti babamda bebek dogduktan sonraki o duyguyu tarif bile edemem Allah sizede yasatsin dedi.. nasil icim gitti ama

Ay canım kıyamam.İnşallah en kısa zamanda biz de yaşayacağız o duyguyu üzülme
Dün eltimin kızı vardı benim de ona nasıl içim gitti anlatamam

günaydın kızlarrr nasılsınız ayy ebrucumda burdaymışş

canim nasilsin iyimisiiiinnnn

Öyle derler ama ben sormuştum üroloji doktoruna engellemez demişti.Öyle olsa kuzenimin hiç olmazdı.Sürekli idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor

hmm... ya bendede öyle sanki ne bilim bana cinsel yoldan bulasiyor gibi geldi...:44::44:
ama bunu duydugum iyi oldu

Ay canım kıyamam.İnşallah en kısa zamanda biz de yaşayacağız o duyguyu üzülme
Dün eltimin kızı vardı benim de ona nasıl içim gitti anlatamam

ya sorma alt komsumunda yeni bebegi dogdu... bebegin aglama sesleri geliyor eve
off yaa benim bunu unutmam mümkün degil her taraftan bisii cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…