Kızlarrr dün gece rüyamda doğuruyodum hem de çok kolay bi şekilde normal doğum yapıyordum.Uyandım ne kadar mutluydum anlatamam...:97:
en sık gördüğüm ruya bu benimöyle de olur inşallah
rüyada dogum yapmak sıkıntılardan, üzün...tülerden kurtulmaya isarettir ve daha fazlasi...
ayyy insallah yaaa
İnşallah.Ya kaynanam hastanedeyken iki oda da kaldı ikisinin de yan odalarında doğum yapmış kadınlar vardı.Hatta son odasında kordidor full hamile odasıİnsanın gözünün içine sokuyolar resmen bi de kapılarını süslemişler mavi-pembe nasıl güzeller.
Hastaneden çıkarken anı defteri getirdiler.Ben de tek şeyden memnun kalmadım her yerde bebek odası aç var tok var dimi ama yazdım
günaydn kızlar nasılız bugün ben iyiyim rabbim herkese herkesingölünce hayırlısını versin
Ayy tatlım evet öyleymiş ama benim bu ay yumurtam kuş olup uçtu yetişemedik
Şubat ayını iple çekiyorum
Günaydınnnnnnnnnn
Aminnnnnnn
kiz ben subatta dogdum sende subatta hamile kal bakimmm
Üzülme canım.İnşallah şubat ayında gelir bebişin
Valla süper olur evlilik yıldönümüm de senin doğumgünün zatenŞöyle kocişime bi evlilik yıldönümü hediyesi vermiş olurum ömrünce unutamaz
kizlar idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engelmi acaba, bilen var mi?
dimi ama... hediyelerin en güzeli olur... dün bebekler hakkinda konu gecti babamda bebek dogduktan sonraki o duyguyu tarif bile edemem Allah sizede yasatsin dedi.. nasil icim gitti ama
günaydın kızlarrr nasılsınız ayy ebrucumda burdaymışş
günaydın kızlarrr nasılsınız ayy ebrucumda burdaymışş
Öyle derler ama ben sormuştum üroloji doktoruna engellemez demişti.Öyle olsa kuzenimin hiç olmazdı.Sürekli idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor
Günaydınnnnnn
hoşgeldin canım
hoşbuldukk canımm
geçmiş olsun bu arada kayınvaliden çıkmış hastaneden
Ay canım kıyamam.İnşallah en kısa zamanda biz de yaşayacağız o duyguyu üzülme
Dün eltimin kızı vardı benim de ona nasıl içim gitti anlatamam
canim nasilsiniyimisiiiinnnn
iyiyim canım benimm, özledik seniii
sabah gözlerimi açar açmaz buraya koşuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?