2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

turlikcim çok geçmiş olsun..
bi dra git diyeceğim ama riske atmak istemiyorsun...
dinlen bol bol bari...

turlikcim çok geçmiş olsun..
bi dra git diyeceğim ama riske atmak istemiyorsun...
dinlen bol bol bari...

sağol canım benim...
doktora gitsem bi sürü ilaç vericek şimdi en azından 7-10 gün ilaç kullanmakla geçicek...
ıhlamur portakal falan idare ediyorum artık şimdilik...

çok zor oluyor bilirim
geçen sene zatüre gibi birşey oldum abartısız..
sırf ilaç verir diye dra gitmemiştim(
o ayda klomen kullanmıştım..
bir tane ilaç almadım bir hafta yattım üç dört kilo portakal yedirmişti eşim
kadınların eziyetine bakar mısın

valla canım bu grip berbat bişey...
sanki içimde zehir var hiçbişeyin tadı yok...
neyse canım ben yatıyorum...
oturmaya hiç takatim kalmadı...
iyi geceler sana canım...

arkadaşlar grip için bildiğim en deva kuru soğan salatası. sumakla ovalayıp, limonlayıp tuzlayıp tüketin. farkını hemen göreceğinize inanıyorum. hamile arkadaşlarım bununla atlattı gribini. acil şifalar diliyorum.

hayırlı günler canlarrrrrrrrrr
dün çalıştık biz
amma velakin tutmaz galiba bu ay bidahaki ay aşılama yaptırcam allah izin verirse
ve olmadı 31 ocakta haber veririm inşallah
hepimiz bu ay hamiş kalırız inşallahhhhhhhh

canım tavsiyen için sağol.bugün mutlaka denicem soğan salatasını.ilaç içip risk almak istemiyorum çünkü...

selam kızlar
nerelerdesiniz bakalım nasılsınız...
ben hala çok hastayım ve çok uykum var,gece eklem ağrılarımdam hiç uyuyamadım:2::2::2:

selam kızlar ben yeni yıla bebegimle gircektim ama malasef düşük yaptımturlik hastaymıssın heralde gecmiş olsun sakın ilac icme bende hamile kaldıgımı ögrenmeden önce grip gibi oldum dedigin gibi her yerim agrıyodu dayanamadım ilac ictim ama hamile oldugumu düşünmüyodum megersem hamileymişim ama tutunamadı bebegim belki ilactan belki başka bişeyden ama keske ilac icmeseydim cok pişmanım

yine sessizlik çöktü buralara...
hadi ben hastayım pc ekranına bakarken gözlerim pörtlüyo o yüzden uzun süre ekrana bakamıyorum.1-2 saat dinlenip geliyorum tekrar...
siz nerelerdesiniz?

pelincim canım çok üzüldüm senin için...inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursun bebeciğine...
ben de dikkat ediyorum ilaç almamaya ama benim adetim bu ay çok uzun sürdü o yüzden çalışmalara da başlayamadık bende bugün dayanamayıp grip ilacı aldım...

cok sagol canım amin inş...o zaman icebilirsin bişey olmaz ben adetin yakın sandım canım...inş rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler gönderir...

bacılar nirdesiniz yahu:92::92::92:
çok boşluyosunuz topiğimizi...
gelin de iki çift laf edek

Ay canım benim, kaç gündür yoğunluktan pestilim çıkmış bir halde eve gelip sızıyordum. bir türlü gelemedim buraya... :18:
Turlikcim çok geçmiş olsun. :2:
Ha bu arada, ben grip olduğumda bir bardak suya bir çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı karbonat, bir tatlı kaşığı da sirke koyup onunla gargara yapıyorum.. En çok boğazdan enfeksiyon yayılıyor ya, bu karışım mikropları öldürüyor, çoğalmasını engelliyor. Bir de akşamları yatmadan 3 çorba kaşığı pekmez içiyorum, üstüne de dişlerimi fırçalayıp söylediğim karışımla gargara yapınca bir kaç güne hiçbişeyciğim kalmıyor. Aklınızda olsun kızlar..

tavsiyen için teşekkürler canım.yatmadan önce yapiim bende.boğaz pastili aldım ama pek bişey fark etmedi.

tavsiyen için teşekkürler canım.yatmadan önce yapiim bende.boğaz pastili aldım ama pek bişey fark etmedi.

Canım boğaz pastili alacaksan da strepsils marka al, onun içinde dezenfektanlar var.. Boğazda grip yapan b grubu strekoptokok virüslerini öldürüyor, onun için adı strepsils bir de tabi kat kay giyinip terlersen gece, toksinleri kısa sürede atıyorsun. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah...

canım aynen dediğin gibi stepsils aldım.kat kat giyinme konusundaysa eşim maşallah beni lahana yapma konusunda pek bi becerikli.üstümü başımı bi görsen...gözlük kullanıyorum ben ve inan gözlüğüm bile terledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…