Çok haklısın canım ya...iş pratikte
Ben de en önemlisi neyi öğrendim biliyor musun? Ha deyince olmuyormuş hemencecik( Biz eşimle uzunca bir süre korunduk, işte yok ev kredisi, yok kariyer, yok bişeyler.. hep ertele, hep ertele.. Sanki hemen planlanınca hemen olacakmış gibi.. Yok efendim, şu tarihte hamile kalayım, çocuğun burcu şu olsun.. Olmuyormuş öyle hemen... Şimdi çevremdekilere hep şunu diyorum, çocuk düşünüyorsanız kesinlikle ertelemeyin, çünkü herşey planlandığı anda olmuyormuş
Kesinlikle ha deyince olmuyormuş. Okadar emindim ki herşeyi planlamıştım. Güya bu ay hamile kalacaktım, ağustosta doğuracaktım. İşlerinde en durgun dönemiydi hemde. Çok uzun zamandır planlıyordum hemde. Ama olmadı. Olmuyormuş yani.
bende planlamistim kizlar ama kendimi o türk filmlerine cok kaptirmisim herhaldeki istedigim zaman olmadi maaleseff
ah şu türk filmleri yok mu hepimizi mahvetti:))şimdi onlar zorla tecavüze uğruyolar ya bi de üstüne hamile kalıyolar...biz isteye isteye yapıyoruzbebiş için...acaba taktik mi değiştirsek...
duruşah_______________________5 ocak
kad_er________________________7 ocak
tarfil_________________________10 ocak
smyr_________________________10 ocak
bengu_ck_____________________12 ocak
turlik_________________________12 ocak
listemiz şimdilik bu kızlar...gelmek adını listeye yazdırmak isteyen gelsin tatlişkolar
inşallah önce sen verirsin güzel haberi arkandan da bizle geliriz eksiksiz:)))inşalllllllaaaaahhhhcanım bende yazmıştım ama görmedin heralde
1 ocakta benim inşallah hepinize ilk hediyelriniz benden gelir......:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?