2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

işte böyle sonuçlar negatif çıkınca hiç içimden gelmiyo ne idrar ne kan testi yaptırmak.3 günüm geçti ama korkuyorum işi yaptırmayaaa

ama tatlım günün geçmiş,bence bi test yapp,,,pozitif yada negatiff,,

canım benim 7 ocak ,2 gün kaldı,,,
daha test filan yaptırmadım
ilaç yazdırmak için hastaneye gidecektim
gitmişken kan testi de yaptırayım dedimm
ama müsait oluta gidemedim
yarın misafirlerim gelecekk

gitme bı kac gun boswer adet olmadım bende aksam test yaptım 2, cızgı sılık ve gec cıktı bugunde kan testı baksana bole cıktı

arkadaşlar iyi akşamlar . ayın 10'u adet günüm inş. gelmez . yarın falan sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı bebiş varsa

gülşahçım bir tek sen ve ben varız...
ev temizliğim çok yordu beni,en ince detaylara kadar temizledim,hep çamaşır sularıyla...
akşam yemeği birtek şehriye çorbası yaptım,yanına ne yapsam acaba,makarna mı yapsam
bugünlük böyle olsun napayım ,kocişim inşlhh beğenir...

hanımlar moralım yerlerde dr.a gıtcem demıştım bılıyosunuz..sınota özel hastane yok mecburen devlet hastanesıne gıttım...gıtmez olaydım..ne suratsız bır drla karşılaştım ılceden gelıyorum bu gebelık testım dedım, hımm hamılesın dedı bana sanki ben bılmıyodum bır sürü test yaptırdım 4 tüp kan 1 ıdrar testi,neyse öğleden sonra gıttım , sayfaları hızlıca cevırdı bişeyın yok dedı..sadece idrarda kan görunuyo bol su iç dedi (lutfettı)...ee şimdi ne kadarlık hamıleyım ben dedım beta hcg ıstememış megersem bır de bana dıyor kı sekreterı ,cıkmamış kan testiniz.... halbukı o test yapılmamış bile..hmen labaratuara gıttım tanıdıktı allahtan ,verdıgım kanları labaratuarda tekrar calıştırdı beta hcg için siz eve gıdın ben ararım dedı..aradı degerım 1522 ye cıkmış..kendı çabamla öğrendım bunu ınanabılıyomuusnz..dr.ne ultrasonla baktı ne bişe..sınırımden oturdum ağladım...ben sadece gebelık kesınleştimi dıye gıttım devlte normalde dr.um samsunda...lanet olsun bızden ona gececek olan para haram olsun..benı nerdeyse hamıle olduguma pişman ettı rezıl herif..surat bir karış hayattan soğudum onu görunce valla yardımcıları desen ayrı bır manyak..ben ne kadarlık hamıleyım hala bılmıyorum tahmınım 4 haftalık falan ama bu durumda kımyasal gebelık varmı yokmu,veya dış gebelık rskı varmı yokmu dıye ultrasonda bakması gerekmıyormu..benn mı acele edıyorum yoksa?bilenınız var mı? bır d benı azarladı ilçedekı hemsıre folık asıtı 2 tane alcaksın dedı dedım o hemsıreye solye acsın receteye baskın bı daha dedı bn ne bılım yaa söylesene adam gıbı sankı 10 uncu cocugum..offf sinirlerım tepemde..

arkadaşım takma kafana boşver doktorların hepsi böle allahtan olumsuz konuşmalar yapmamış bazıları bilgini kafadan negatif insanlar. dua et bebeğin seninle onun oldugunu biliyorsun takma kafana allahından bulsun böle doktorlar bence görevden alınmalı bende hep sinir olurum . sana bebeğinlke ailenle sağlıklı nice günler diliyorum . :)

ne garip insanlar var yaa bide acayip rahat davraniyorlarya...
canim senin son adet tarihin ne zamandi??? ona göre anlasilir kac haftalik hamile oldugun:44:

Son düzenleme:

ayy canımm Allah bildiği gibi yapsın öyle suratsız şeylerii,,,sanki sen oraya gebelik için kan vermeye değilde başka bişey varmı diye gitmişsin gibi,kafasına göre takılmışş,,,
üzülme boşver,değemez,,,ama başhekime şikayet etseydiniz keşke...
neyse canım çok sevindim değerlerin çok güzel artmışş,,,
Allah analı babalı büyütsünnn

makarna dedinde aklima makarna böregi geldi bence yapmisken onu yap daha guzel

canım benim pc acıktı ama başında değildim
yorulmuşsun zaten bi makarna salata yeter nıe beğenmesin
benimde bugun şehriye çorbam vardı bide buzluktan taze fasulye çıkardım kıymalı yaptım yedik kocişimle

oyyy benim hamile kuşuuummutlu anne mutlu bebek demek,unutma,elin densizi için bebişimizi üzme.yrından itibaren ultrasonda görünürişu değerden sonra kimyasal değildir.artış anormal değil ,aklına kötü şeyler getirme. eğer folik plus kullanıyorsan günde 3 kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…