makarna dedinde aklima makarna böregi geldi bence yapmisken onu yap daha guzel
canım benim pc acıktı ama başında değildim
yorulmuşsun zaten bi makarna salata yeter nıe beğenmesin
benimde bugun şehriye çorbam vardı bide buzluktan taze fasulye çıkardım kıymalı yaptım yedik kocişimle
cvp yazmayınca anladım canım zaten,,,
anam bizimki taze fasulye filan sevmiyoo,,,
benimde var buzlukta,barbunya,taze fasulye,mısır,bamya
ama bunlardan birtek barbunyayı yiyorr
canım ben makarna böreğini pek sevmiyorummm ki,,,salçalı,yoğurtlu daha çok hoşuma gidiyorr:86:
ımmmm fırında makarna bayılırımmmmmmmm
mmmmh oda guzel bende bayilirim salcali yogurtlu makarnaya
aynen bende... aslinda makarnali yemeklerin hepsine bayilirimmmm
kızlar kaç kilosunuzzz,bi mahsuru yoksa ,isteyen yazabilirmi
ben 55 kiloyum,bu aralar çok sık acıkıyorum,yazın 51 dim şimdi almışım 4 kilo
ah canım sorma
58 kiloyla evlendim suan 64 civarındayımmm maleseffff, sürekli evdeyim hobiri gırtlak yiyorummm
ayyy iştaha geldim valla daha bi saat olmadı yemek yiyeli olmazzzaten kilo aldımmm:78::78:
kızlar kaç kilosunuzzz,bi mahsuru yoksa ,isteyen yazabilirmi
ben 55 kiloyum,bu aralar çok sık acıkıyorum,yazın 51 dim şimdi almışım 4 kilo
canim ben evlendigimde 50 kiloydum boyum 1.68
suanda 68-70 kilo arasinda gidip geliyorum
16 ayda bukadar kilo yani düsün artik
sebebide bir türlü gelmek bilmeyen bebek yüzünden ona zarar veririm diye oturdugum yerden kalkmiyorum hareket etmiyorum kosmuyorum
ama kafaya koydum zaten annemlerde dedi ammada kilo almissin diye
zayiflicammm yine eski kiloma dönmek istiyoruuummmmm... spor yapayim barii
aynen bende cok kilo aldim
canim ben evlendigimde 50 kiloydum boyum 1.68
suanda 68-70 kilo arasinda gidip geliyorum
16 ayda bukadar kilo yani düsün artik
sebebide bir türlü gelmek bilmeyen bebek yüzünden ona zarar veririm diye oturdugum yerden kalkmiyorum hareket etmiyorum kosmuyorum
ama kafaya koydum zaten annemlerde dedi ammada kilo almissin diye
zayiflicammm yine eski kiloma dönmek istiyoruuummmmm... spor yapayim barii
ooo maşşşalhh ebrucum nasıl aldın kız o kadar,,,
bende almak istiyorum azcık daha
benim boyum 1.64
ama boyunda iymiş çok kilolu gözükmezsinn
ama tabi spor yapmakta fayda var
temiz havada koşsan süper olur
ama oda bu havada imkansızzz
evet canım ya aynen evde kös kös oturmaktan bu hale geldik
benımkıde söylemeye başladı kilo aldın diyeee bu ayda olmazsa zaten sıkıbı dıyete baslıycamm bi 5 kilo vermem lazımm:122:
oyyy benim hamile kuşuuummutlu anne mutlu bebek demek,unutma,elin densizi için bebişimizi üzme.yrından itibaren ultrasonda görünürişu değerden sonra kimyasal değildir.artış anormal değil ,aklına kötü şeyler getirme. eğer folik plus kullanıyorsan günde 3 kez.
seda nereye kayboldun kızzz
salçalı yoğurtlu makarna dedinizzz gittim yaptımyiyeceğim şimdi.sonra da arkadaşıma çaya gideceğiz gelince girerim.
benim kilom çooookkk fazla,evlendim 38 bedendim,bebek tedavisitiroid,şeker derken oldum yavru fil!bu gözlr 90'ı gördüşu an 83 kgyim,hamile kaldığım kilodan 4.5 kg eksiğim.millet alır ben veriyorum vücudum kadın olduğumu anladı.boyum 1.75 allahtan,çok şişman durmuyorum.iriyim
tok karna,istersen hepsini aynı anda da alabiliyosun.ben ilk gebelikte onu kullandım,şimdi kabızlık yaptı bende diye ithal probiyotik bir vitamin aıyorum onda da var folik asit.sedacımm çok sağol dileklerın ıcın canım ..evet folık plus kullanıyorum aç mı tok mu suratsızlgından onu bıle soramadım sen bılıyomusun?
ahhh bir doğsunlar sıpalar da koşmaya hangimiz razı değilizzzbende kendimi zor tuttuyorum valla, ohh iyi yapmışsın afiyet olsun sanada bebişimizede
bebişten sonra veririsin artık ona koşturmaktann
ne garip insanlar var yaabide acayip rahat davraniyorlarya...
canim senin son adet tarihin ne zamandi??? ona göre anlasilir kac haftalik hamile oldugun:44:[/QUOTE
ebrucum bson adet tarıhım 2 aralıktı yanı bugun ıtıbarıyle 3 gun gectı beklenen adetımden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?