salçalı yoğurtlu makarna dedinizzz gittim yaptımyiyeceğim şimdi.sonra da arkadaşıma çaya gideceğiz gelince girerim.
benim kilom çooookkk fazla,evlendim 38 bedendim,bebek tedavisitiroid,şeker derken oldum yavru fil!bu gözlr 90'ı gördüşu an 83 kgyim,hamile kaldığım kilodan 4.5 kg eksiğim.millet alır ben veriyorum vücudum kadın olduğumu anladı.boyum 1.75 allahtan,çok şişman durmuyorum.iriyim
salçalı yoğurtlu makarna dedinizzz gittim yaptımyiyeceğim şimdi.sonra da arkadaşıma çaya gideceğiz gelince girerim.
benim kilom çooookkk fazla,evlendim 38 bedendim,bebek tedavisitiroid,şeker derken oldum yavru fil!bu gözlr 90'ı gördüşu an 83 kgyim,hamile kaldığım kilodan 4.5 kg eksiğim.millet alır ben veriyorum vücudum kadın olduğumu anladı.boyum 1.75 allahtan,çok şişman durmuyorum.iriyim
tok karna,istersen hepsini aynı anda da alabiliyosun.ben ilk gebelikte onu kullandım,şimdi kabızlık yaptı bende diye ithal probiyotik bir vitamin aıyorum onda da var folik asit.
ne garip insanlar var yaabide acayip rahat davraniyorlarya...
canim senin son adet tarihin ne zamandi??? ona göre anlasilir kac haftalik hamile oldugun:44:[/QUOTE
ebrucum bson adet tarıhım 2 aralıktı yanı bugun ıtıbarıyle 3 gun gectı beklenen adetımden
canim son adetin 2 araliksa suanda 4 hafta ve 6 günlük hamilesin
yarin 5 haftalik olucaksin insallah
ne garip insanlar var yaabide acayip rahat davraniyorlarya...
canim senin son adet tarihin ne zamandi??? ona göre anlasilir kac haftalik hamile oldugun:44:[/QUOTE
ebrucum bson adet tarıhım 2 aralıktı yanı bugun ıtıbarıyle 3 gun gectı beklenen adetımden
4 hafta 6 günlük çıkıyo canım
8 eylül 2011de de doğucakmışşotomatik hesaplıycıya göre tabi
4 hafta 6 günlük çıkıyo canım
8 eylül 2011de de doğucakmışşotomatik hesaplıycıya göre tabi
aaaaaaaaa nasıl ya ben agustos sanıyodum evdekı hesaba uymadı bu iş eneeeaslan olcak eşim gıbı dıyodum başak olcak bu durumda sanırım titiz olcak yavrum:)
wauuuw sedacım maşşlah senin de boyun iyiiymişş,sende kilonu göstermeyenlerdensinn
iyi bence,doğumdan sonra verilir zaten illaki
aşkitoma telefonda şehriyeli çorba be salçalı,yoğurtlu makarna nın olduğunu söyledim menüdee
morali bozulmuşş
akşama kadar ne yaptın diyooo
ee napimmm,bir sürü temizlik yaptımm
hergün en ağırından yemekler istiyoo
sarmalar,hünkar beğendiler,imam bayıldılar filannn.....
basit yemek sevmiyoooo
:76:
iremay canim bu arada Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin bebeginiii
çok sağol ebrucum çok sağol allah tüm ısteyenlere bebek nasip etsin ,tüm ısteyenlerın allah yardımcııs olsun..ben burda yazılanları takıp edemıyorum bunun daha kolay bır yolu yok mu acaba?? takıp edemedgım ıcın bılemıyorum sen de hamılemısın? ya da kımler hamıle:)
ayyy biz öldük burda makarna diye senınkıde beğenmiyoo
erkekler genelde oyle canım temızlık yapmayı işten saymıyolar benımkıde oyleydı
bende bıgun halıları falan çırptırdımm kan ter ıcınde kaldıı ne zormuş dıyoo yaaa dedım ben her zaman yapıyorum daha sesi çıkmıyooo
ayyy biz öldük burda makarna diye senınkıde beğenmiyoo
erkekler genelde oyle canım temızlık yapmayı işten saymıyolar benımkıde oyleydı
bende bıgun halıları falan çırptırdımm kan ter ıcınde kaldıı ne zormuş dıyoo yaaa dedım ben her zaman yapıyorum daha sesi çıkmıyooo
çok sağol ebrucum çok sağol allah tüm ısteyenlere bebek nasip etsin ,tüm ısteyenlerın allah yardımcııs olsun..ben burda yazılanları takıp edemıyorum bunun daha kolay bır yolu yok mu acaba?? takıp edemedgım ıcın bılemıyorum sen de hamılemısın? ya da kımler hamıle:)
kızlar ben kocama iş yaptıramıyorumm(
azcık tüyo verin
bizimki taşfırınnnn
kızlar ben kocama iş yaptıramıyorumm(
azcık tüyo verin
bizimki taşfırınnnn
kızlar ''soner sarıkabadayının hiç kontörü kalmamış'' niçin sizce???
''çünkü aramadığı yer kalmamışş'' hani şarkısı varyaa
çok güldüm buna,sizinle paylaşayım dedimmm
kızlar ''soner sarıkabadayının hiç kontörü kalmamış'' niçin sizce???
''çünkü aramadığı yer kalmamışş'' hani şarkısı varyaa
çok güldüm buna,sizinle paylaşayım dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?