2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

zaten ne oluyosa stresten oluyo yaaa
suan bile kek düsünüyorum bende aksama esim geldikten sonra komsuma gidicez yapip onada götürsemmi diye düsünüyorum aslinda komsu bahane keki ben yiycem yaaa

wauuuw sedacım maşşlah senin de boyun iyiiymişş,sende kilonu göstermeyenlerdensinn
iyi bence,doğumdan sonra verilir zaten illaki
aşkitoma telefonda şehriyeli çorba be salçalı,yoğurtlu makarna nın olduğunu söyledim menüdee
morali bozulmuşş
akşama kadar ne yaptın diyooo
ee napimmm,bir sürü temizlik yaptımm
hergün en ağırından yemekler istiyoo
sarmalar,hünkar beğendiler,imam bayıldılar filannn.....
basit yemek sevmiyoooo
:76:

tok karna,istersen hepsini aynı anda da alabiliyosun.ben ilk gebelikte onu kullandım,şimdi kabızlık yaptı bende diye ithal probiyotik bir vitamin aıyorum onda da var folik asit.

sağol sedacım daha yenı başladım kabızlık yaparsa değişirim bende dr a sorarım.ya bir de bişe daha sorcam bu yerleşme kanaması falan yazıyolar burda ben yaşamadım böyl bir şey.herkes yaşıyomuymuş bu durumu??

ayyy biz öldük burda makarna diye senınkıde beğenmiyoo
erkekler genelde oyle canım temızlık yapmayı işten saymıyolar benımkıde oyleydı
bende bıgun halıları falan çırptırdımm kan ter ıcınde kaldıı ne zormuş dıyoo yaaa dedım ben her zaman yapıyorum daha sesi çıkmıyooo

iremay canim bu arada Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin bebeginiii

çok sağol ebrucum çok sağol allah tüm ısteyenlere bebek nasip etsin ,tüm ısteyenlerın allah yardımcııs olsun..ben burda yazılanları takıp edemıyorum bunun daha kolay bır yolu yok mu acaba?? takıp edemedgım ıcın bılemıyorum sen de hamılemısın? ya da kımler hamıle:)

cess, sedase hamileeee aklımda olanlarrr

yok yawrum yok,temizlik iş değil onlara göre,

aynen bi kere kadinlarin yaptigi is en kolayi diye bisey dediii bir baskasina
bende bunu unutmadim ve ertesi gün ona bütün islerimi yaptirmistim
önce yaparim ne varki cok kolay diyordu ama yaptiktan sonra gördüüü
bidaha aslaa yapmam dedi bu ne yaa falan oldu yani

ces ve sedase hamile canim ben hamile degilim maalesef

bu arada bu sayfaya bi bak derim arasira girip bakarsin kac haftalik diye
Gebelik Haftas Hesaplama ve Beklenen Doum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yntemi -Doktornevra.com

kızlar ben kocama iş yaptıramıyorumm(
azcık tüyo verin
bizimki taşfırınnnn

kızlar ''soner sarıkabadayının hiç kontörü kalmamış'' niçin sizce???

''çünkü aramadığı yer kalmamışş'' hani şarkısı varyaa

çok güldüm buna,sizinle paylaşayım dedimmm

kızlar ben kocama iş yaptıramıyorumm(
azcık tüyo verin
bizimki taşfırınnnn

yapmıyosa zorla yaptıramazsın canım
benimki alışkın annesi çalıstıgı ıcın bekarkende yaptıgı ıcın şimdi yap dediğimde tuhafına gitmiyoo
ütüleri yapar,halıları çırpar, sofraya cok yorgun değilse yardım ederr, bide benım cam sılmeme cok kızar bırak gece ben sıleyım dıyo nıye gece dıyorum ya utanıyorum gunduz vakti diyo dana gece gece cam mı silinirr nazar değmesin kocişime elinden geldıgınce yardım ederr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…