2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

:45:
şimdi biraz daha iyiyim kızlar...portakal suyu ıhlamur derken boğaz ve eklem ağrılarım hafifledi ama burnuma söz geçiremiyorum.kağıt havlu rulosunu kafama bağlayıp gezmeyi bile düşünüyorum artık:2::2::2::2:

Ay kıyamam :3: Bilirim, çok fena oluyor. Benim bir de burnum kıpkırmızı oluyor, arkasından soyuluyor ve acıyor.. Burnuna tuzlu su çekebilirsin, hem açıyor hem de kurutuyor canım.. :9:

:45:

Ay kıyamam :3: Bilirim, çok fena oluyor. Benim bir de burnum kıpkırmızı oluyor, arkasından soyuluyor ve acıyor.. Burnuna tuzlu su çekebilirsin, hem açıyor hem de kurutuyor canım.. :9:

valla çok fena...benim kocişte tutmuş deniz suyu iyi gelir gidip bi kova alayım diyo:9:tuzlu suyu evde hazırlayıp burna çekmek daha mantıklı evet bunu denicem mutlaka.yoksa yarın öğrencilerimin yanında zırt pırt burun silmek istemem.mesela şarkı söylerken burun silme molası versem ne komik olur dimiii:9::9::9:

valla çok fena...benim kocişte tutmuş deniz suyu iyi gelir gidip bi kova alayım diyo:9:tuzlu suyu evde hazırlayıp burna çekmek daha mantıklı evet bunu denicem mutlaka.yoksa yarın öğrencilerimin yanında zırt pırt burun silmek istemem.mesela şarkı söylerken burun silme molası versem ne komik olur dimiii:9::9::9:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: İlahi Canım... Çok güldüm.. Kesinlikle çok komik olur. Bir an için gözümün önüne getirmee çalıştım.. hahahaa.. Eczanelerde deniz suyu veya okyanus suyu adı altında spreyler satılıyor ama hiç gerek yok, üstelik pahalı.. Aynı işi evde tuzlu su da görüyor.. Bak dene,, hem açılacak, hem bakteriler ölecek, hem rahatlıyacaksın.. Ama birazcık burnunun içi yanacak Denizdeyken burna su kaçınca nasıl olur hani?? Aynen öleee :121::121:

Bu akşam kimse yoooooooooooooooook burdaaaaaa... :19: Turlik, öbür forumda mesaj yazıp duruyooorr... Ledeynam gelmedi..Ühüüüüüüüüü... :5: :5: Ben de çıkıyoruuum o zaman.. iyi geceler... Görüşürüsssss kısslarrr... byyyssss

Şimdilik gündelik hayatın koşuşturmasındayız.Listenin açıklanma zamanı gelsin sen gör burdaki kalabalığı :64:

Şimdilik gündelik hayatın koşuşturmasındayız.Listenin açıklanma zamanı gelsin sen gör burdaki kalabalığı :64:

aynen katılıyorum sana canım...şimdi herkes daha yeni adet oldu yada üstünden kısa zaman geçti...o zaman dualar teselliler ki inşallah tesellilik bidurum olmaz,meraklı bekleyişler test sonuçları ooooo daha ne muhabbetler kaynıcak burda...bende buranın muhtarı olarak hep burda kalmak istiyorum ama aralıkta da çok iyi arkadaşlıklar ve sohbetler var.aralıkta adet olan herkes orda ve hala kopkoyu bi sohbetin içinde...ben de bekliyorum bakalım bigün buranın dolup taşmasını,sayfaların 500 leri görmesini.olmadı topikleri birleştirir "aracak" (aralıkocak) bacıları diye geyik topiği açarız:9::9::9:

Merhaba kızlar ben siteye yeni katıldım 1.5 senelik evliyim artık bebiş istiyoruz.Bu ay çalışmalara başlayacağız inşallah ocakta mutlu haberler alırız.benim de adet tarihim 12 ocak olcak.Ama inşallah olmaz.Merakla bekliyorum.hepimizin gönlünce olur inşallah:)

hoşgeldin çalıkuşu.inşallah hep birlikte ocak ayının sonunda kutlama yapar bebişlerimizin geliş haberinin mutluluğunu yaşarız.:66:

selam bacılar:16:

akşamdan beri ne gelen olmuş ne giden...
dün gece net bağlantısı koptu ben de pek giremedim...
sizler nerelerdesiniz?

2011 i umutla beklıorum regl olmazsam 2011 yılbaşı hediyesi olcak olursamda =) bilemiom 2011de çalışmalar başlıcak:18:

selam kızlarrrrrr,
bende ocak ayında bebiş isteyenlerdenim :):)
aralıkta istiyorduk tutturamadık,ocak ayında hep beraber tuttururuz inşallaaahhhh
şu önümüzdeki bikaç günde çalışıp ocak ayının ilk haftasını bekliycem :):64:

Merhabalar bende 2011 Ocak ayında hamile kalmak istiyorum yeni yıldan dileğim bu :))
2011 çok güzel geçecekmiş astrologlar öle diyor inşallah hepimize mutluluk getirir.........

yeni yıl yeni yıl yenii yıllll bizlere beeebişş verssiinn
yeni yıl yeni yıl yenii yılllll bebişş sesleriyle neşelensiinnnnnnnnnnnnnnnn

uymadı ama neyseeeee:66:

Back
X