şimdi biraz daha iyiyim kızlar...portakal suyu ıhlamur derken boğaz ve eklem ağrılarım hafifledi ama burnuma söz geçiremiyorum.kağıt havlu rulosunu kafama bağlayıp gezmeyi bile düşünüyorum artık:2::2::2::2:
Ay kıyamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi biraz daha iyiyim kızlar...portakal suyu ıhlamur derken boğaz ve eklem ağrılarım hafifledi ama burnuma söz geçiremiyorum.kağıt havlu rulosunu kafama bağlayıp gezmeyi bile düşünüyorum artık:2::2::2::2:
Ay kıyamamBilirim, çok fena oluyor. Benim bir de burnum kıpkırmızı oluyor, arkasından soyuluyor ve acıyor.. Burnuna tuzlu su çekebilirsin, hem açıyor hem de kurutuyor canım..
![]()
valla çok fena...benim kocişte tutmuş deniz suyu iyi gelir gidip bi kova alayım diyotuzlu suyu evde hazırlayıp burna çekmek daha mantıklı evet bunu denicem mutlaka.yoksa yarın öğrencilerimin yanında zırt pırt burun silmek istemem.mesela şarkı söylerken burun silme molası versem ne komik olur dimiii
![]()
Şimdilik gündelik hayatın koşuşturmasındayız.Listenin açıklanma zamanı gelsin sen gör burdaki kalabalığı![]()
canım merhaba ben buralardayım...ara ara girip bakıyorum kimsecikler olmayınca çıkıyorum bende...nasıl oldun?hadi ama yaaaa...
nerdesiniz neden kimse uğramıyor buraya![]()