2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kaçarmıı:1::1: başladık bilee:78::78::78:

zaten perşembe gunu görümcemler geliyoo ozaman kadar noldu oldu:50::50:
evlilik yıldönümümüzünde içine edicekler deli oluyorumm:84::84:

ah canım fırsat vermeyin ya içine etmelerine...:1:
uzaktan mı geliceklerr kiii görümcenler,kalacaklar mııı

mrb canim... ya 1 sene önce almistim kutu nerdeyse bitmek üzere bi ara düzenli kullaniyordum ama son aylar cok aksattim ama yine baslicammm:34:

esimin alacagi hap spermleri kaliteli yapiyormus... ama birazdan gidip alicak aldiginda ismini v.s. söylerim zaten tam olarak bende bilmiyorum cünkü

Tamam canım aldığında söylersin.
Sen folik asit olarak ne kullanıyorsun?Ben bayadır folbiol kullanıyordum geçen ay folic plus aldım,arada folbiol arada folic plus kullanıyorum.

Kociş evde benimle ilgilenmiyorsun diye mızıldanıyor o yüzden pek yazamıyorum kızlar kusura bakmayınnnnnnn:16::16:

kaçarmıı:1::1: başladık bilee:78::78::78:

zaten perşembe gunu görümcemler geliyoo ozaman kadar noldu oldu:50::50:
evlilik yıldönümümüzünde içine edicekler deli oluyorumm:84::84:

ayy sinir olurum öle seyleree:63: hadi evlilik yildönümü neysede... 1 ay o günü bekliyosun ama noluyo misafir geliyo... zaten bizim bi kac ayimizda böyle gecti... her seferinde yumurtlama günlerimde yatili misafir gelirdi... yada bayrama denk gelirdi:19:

insallahh tutar canim yaa.... bari sende yap su keciboynuzunuu:9:

iyi akşamlar kızlar......ya şu ıspanağı yıkama ne zor bi iş ya...kaç gez yıkadım hatırlamıyorum bile.....Pişirincede 2 tabaklık yemek çıkıyo...:47:

Kociş evde benimle ilgilenmiyorsun diye mızıldanıyor o yüzden pek yazamıyorum kızlar kusura bakmayınnnnnnn:16::16:

ayyy esra senin kociş te aynı benim kociş gibi,,,,biz kk ya girdiğimizde neden ilgilenmiyorsun diyolar,kendileri oyun filan oynayınca biz ilgi isteyince mort oluyoruzzzzzz:33:

ah canım fırsat vermeyin ya içine etmelerine...:1:
uzaktan mı geliceklerr kiii görümcenler,kalacaklar mııı

15 tatil ya canım istanbul dışındalar aradı sana gelcem dedi 5,6 gün kalıp öbür görümcemide alıp gidicekmiş bi haftada kendı evınde kalıcaklarmışş plana bakkkk:35:

ayy sinir olurum öle seyleree:63: hadi evlilik yildönümü neysede... 1 ay o günü bekliyosun ama noluyo misafir geliyo... zaten bizim bi kac ayimizda böyle gecti... her seferinde yumurtlama günlerimde yatili misafir gelirdi... yada bayrama denk gelirdi:19:

insallahh tutar canim yaa.... bari sende yap su keciboynuzunuu:9:

evet ya ne zamandır aklımda yarın cıkıp alaıym bari keçiboynuzu:1:

15 tatil ya canım istanbul dışındalar aradı sana gelcem dedi 5,6 gün kalıp öbür görümcemide alıp gidicekmiş bi haftada kendı evınde kalıcaklarmışş plana bakkkk:35:

ee yumurtlmaa gününe denk geliyormu bariii,çalışırsınız ama ,evlilik yıldönümünüzü eraber geçirmeniz kötü onlarlaa:61:

Tamam canım aldığında söylersin.
Sen folik asit olarak ne kullanıyorsun?Ben bayadır folbiol kullanıyordum geçen ay folic plus aldım,arada folbiol arada folic plus kullanıyorum.

ben Folio forte kullaniyorum canim... bilmiyom TRde varmi hic duymadim ama... bana doktorum onu vermisti...

valla canım iyi olur canım,hergün 3yada4 adet kaynat içsinnn,,,cidden ben son anada çalışmayaa karar verdiğimden deneyemedim,bu ay olmazsada onu uyglarımm ,,,

tamam canim.... eger bu ay kim hamile kalamazsa herkez elinden gelen ne varsa yapsinn:21::21:
hatta diyet listesi gibi bu sefer uygulayacagimiz kürlerin listesini yaparizzz:27::27:

Kızlar ben keçiboynuzu nektarı yediriyorum kocama pekmez gibi ama daha iyiymiş adam zaten kuduruktu hepten delirdi :1:Keçiboynuzu alacAKTIM ama kırıklar kalmıştı hep ben de bunu aldım.Kendim de yiyorum bazen:27:

hayırlı akşamlar kızlar ben geldim gezginçi zehra geldiiiiii:35:ayyyyy geçmiş çok fazla şimdi okuyayım desem sohbet edemem:27:durumlar nasıl gelişme var mııı???:54:

ee yumurtlmaa gününe denk geliyormu bariii,çalışırsınız ama ,evlilik yıldönümünüzü eraber geçirmeniz kötü onlarlaa:61:

evet tatlım tamda o hafta yumurtluyorummm:14::14: aman banane değerlendırcem valla hıccc kusura bakmasınlarr düşüncesiz olan onlarr ne utaanıcamm:63::63:

ben Folio forte kullaniyorum canim... bilmiyom TRde varmi hic duymadim ama... bana doktorum onu vermisti...

tamam canim.... eger bu ay kim hamile kalamazsa herkez elinden gelen ne varsa yapsinn:21::21:
hatta diyet listesi gibi bu sefer uygulayacagimiz kürlerin listesini yaparizzz:27::27:

tabi canım bak herkes neler deniyor,biz geriden geliyoruz,sadece yumurtlama günlerimizi biliyoruz,bazen kaçırıyoruz hemde,ama extra eşlerimiz için bişiler yapmıyoruzz,,asıl iş onlarda yawrummm,,yoksa şimdiye çoktan olurdu hepimizin bebişi,,,biraz spermlere güç lazımm:65::65::65:

evet ya ne zamandır aklımda yarın cıkıp alaıym bari keçiboynuzu:1:

iyi olur tatlim ya arada sende yersin:27:

Kızlar ben keçiboynuzu nektarı yediriyorum kocama pekmez gibi ama daha iyiymiş adam zaten kuduruktu hepten delirdi :1:Keçiboynuzu alacAKTIM ama kırıklar kalmıştı hep ben de bunu aldım.Kendim de yiyorum bazen:27:

demekki ise yariyomus bariii...:27:

Back
X