Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlaaar bugün tüp bebek merkezinden aradılar yumurtalarımızın tam 7 tanesi döllenmiş .embriyolog şuandaki gelişimleri iyi dedi sizi yarında bilgilendiririz ve cumartesi transfer yaparız dedi.ayyy bilemezsiniz ne çok heyecanlıyım mübarek gün dua edelim birbirimize Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş

aylin ve diğer arkadaşlar bende bu hafta inşallah tedaviye başlayacağım tüp bebek.kızlar bana gittiğiniz hastaneler ve tüp bebek ücret olarak bilgilendirirmisiniz.tavsiyelerinizzi bekliyorum karasız kaldım hastane konusunda.acele cevaplar bekliyorum olmayan çocuğumun teyzecikleri

aylin ve diğer arkadaşlar bende bu hafta inşallah tedaviye başlayacağım tüp bebek.kızlar bana gittiğiniz hastaneler ve tüp bebek ücret olarak bilgilendirirmisiniz.tavsiyelerinizzi bekliyorum karasız kaldım hastane konusunda.acele cevaplar bekliyorum olmayan çocuğumun teyzecikleri

mrb canım benim bugün transferim yapıldı bebişlerimi yerleştirdiler çok şükür.biraz ağrım var dinleniyorum biraz yatiyorum biraz oturuyorum.Ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım 2900tl mal oldu bunun dışında çok bi masrafımız olmadı ufak tefek ilaç masrafları falan oldu sadece.tedavi 3 hafta sürüyor 9 temmuzda lucrin isimli bi iğne başladık adetimin 2.günü progonpen iğnesine başladık aynı zamanda lucrin iğnesine devam ettik yumurtalar büyünce yumurta çatlatıcı iğne yapıldı ve 36 saat sonra yumurtalarım toplandı 3 gün sonrada yani bugün transferim yapıldı.Karar verdiysen hiç bekleme canım biraz zahmetli bi iş aşamalrı aşılamadan daha zor ama herşey beişlere değer şimdiden hayırlı olsun sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

aa.... 2 ay snra katıyenn bırakmammm.... sızı nası merak edıyorum bı bılsenız... ıyı sen 60 mıs olmussun bn edavılerdeyken 72 den 90 a cıkmıstım hesapla yanı smdı 7. ayımın ıcındeyım ılk 5 ay hıc almadm kılo sn ıkı aydada 4 kılo aldm dr umuz cok normal dedı ama bn yatakta donemıyorm bıle hayatımda hıc mı hıc bole sısskkoooooo olmamıstım ama olsn Rabbım kucagımda gostersın sızlerınde gobıslerınıze en kısa zamanda melekelerınızı gondersın... tezs zamanda kavusun ınsallah canım bnm... aylıncım ınsallah bebıslerın su dakıkalarda sennle arkaasım hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarımzdasın.. hepınızı opuyoruz dınlenmene keyfıne bak..

evet canım şuanda ikizlerim benimle :)fotoğrafı bile var :)12 gün nasıl geçicek bilmiyorum inş sımsıkı tutunmuşlardır canlarım.

mrb canım benim bugün transferim yapıldı bebişlerimi yerleştirdiler çok şükür.biraz ağrım var dinleniyorum biraz yatiyorum biraz oturuyorum.Ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım 2900tl mal oldu bunun dışında çok bi masrafımız olmadı ufak tefek ilaç masrafları falan oldu sadece.tedavi 3 hafta sürüyor 9 temmuzda lucrin isimli bi iğne başladık adetimin 2.günü progonpen iğnesine başladık aynı zamanda lucrin iğnesine devam ettik yumurtalar büyünce yumurta çatlatıcı iğne yapıldı ve 36 saat sonra yumurtalarım toplandı 3 gün sonrada yani bugün transferim yapıldı.Karar verdiysen hiç bekleme canım biraz zahmetli bi iş aşamalrı aşılamadan daha zor ama herşey beişlere değer şimdiden hayırlı olsun sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

canımcevabın için teşekkürler inşallah rabbim seni hayırlısıyla evlatlarına kavuşturur.dualarım seninle güzel haberler ver inşallah bizlere.ben bu konuda acemiyim biraz.acaba tek embriyomu yerleştiriyorlar yoksa isteğegöremi.bende inşallah çarşamba günü tüp bebek tedavisine başlayacağım.dualarınızı bekliyorum erzurumda başlatacakmış doktor son bir hafta istanbula bir merkeze gönderecekmiş.yoksa ddiyorum gidip bütün işlemleri başka bir hastanede demi yaptırsam.bunun karasızlığı içindeyim.

selam... perşembe günü histeroskopi yaptırdım.doktor rahimde bir problem yok,temiz dedi. sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım. bende problem yok,eşimde problem yok.. fakat 4 aşılama sonrası yine elim boş..
bu arada histereskopiyi genel anestezi altında yaptılar,4 gündür kendime gelemedim,ayılmaya başladığımdan beri kusuyorum.. su bile içemiyorum,biraz kendime gelir gibi oldum size bir bakayım dedim.. bugün de devam ederse yarın hastaneye yatıcam,serum falan verecekler.. bu ay yumurtlama zamanımda hastanede olucam anlayacağınız..
aylin ikizlerin hayırlı olsun,yürekten inanıyorum ikisi de seni hiç bırakmayacak..
bilge,ilgimdisi,sancal,sermuh,ergitess.. vs hepinize selam..

Son düzenleme:
selam... perşembe günü histeroskopi yaptırdım.doktor rahimde bir problem yok,temiz dedi. sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım. bende problem yok,eşimde problem yok.. fakat 4 aşılama sonrası yine elim boş..
bu arada histereskopiyi genel anestezi altında yaptılar,4 gündür kendime gelemedim,ayılmaya başladığımdan beri kusuyorum.. su bile içemiyorum,biraz kendime gelir gibi oldum size bir bakayım dedim.. bugün de devam ederse yarın hastaneye yatıcam,serum falan verecekler.. bu ay yumurtlama zamanımda hastanede olucam anlayacağınız..
aylin ikizlerin hayırlı olsun,yürekten inanıyorum ikisi de seni hiç bırakmayacak..
bilge,ilgimdisi,sancal,sermuh,ergitess.. vs hepinize selam..

canım sonucunun temiz çıkması çok güzel inş hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.Anestezi bazı insanları ters etkiliyor bende hem yumurta toplamada hemde transferde aldım hiç bi problem yaşamadım.Allah yardımcın olsun canım.

canımcevabın için teşekkürler inşallah rabbim seni hayırlısıyla evlatlarına kavuşturur.dualarım seninle güzel haberler ver inşallah bizlere.ben bu konuda acemiyim biraz.acaba tek embriyomu yerleştiriyorlar yoksa isteğegöremi.bende inşallah çarşamba günü tüp bebek tedavisine başlayacağım.dualarınızı bekliyorum erzurumda başlatacakmış doktor son bir hafta istanbula bir merkeze gönderecekmiş.yoksa ddiyorum gidip bütün işlemleri başka bir hastanede demi yaptırsam.bunun karasızlığı içindeyim.

canım normalde tek embriyo yerleştiriliyor yasalar gereği ama bana 2 tane yerleştiriler.1 tane yerleştirmiş gibi gösterdiler tek embriyoda başarı şansı %25-30 muş.Ben anlamadım neden tedavinin erzurumda başlıyor ist da devam ediyor.Sen bilirsin ama canım kalacak bi yerinin olduğu bi şehirde yaptır tedavini ben kendi yaşadığım şehirde yaptırdım.git gel zor oluyor ayrıca transferden sonra yolculuk yapmayı tavsiye etmiyorlar.hakkımzda hayırlısı inş emeklerimiz boşa çıkmaz.

gelecekte inşallah olacak olan çocuğumun teyzeleri .

bu daha iyi oldu canımcım. tedavin hayırlı olsun. bence de yaşadığın sehirde yaptır. evinden daha rahat edeceğin bir yer yok. sen de melek haberi ver bize.

yaşasııın inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciklerine. hayatım ben de şimdiden sabırsızlanıyorum. inşallah kocaman yazıcaz adını. ilk ikizler de senden gelecek :))) ikinci ikizler sermuhtan :))

bu arada ilgimdisi sen hastanede miydin? ay çok utandım ya çok özür dilerim nasıl kaçmış gözümden. kızın bol tekmelesin inşallah. dayan az kalmış baksana :)) öpüyorum.

evet canım şuanda ikizlerim benimle :)fotoğrafı bile var :)12 gün nasıl geçicek bilmiyorum inş sımsıkı tutunmuşlardır canlarım.

arkadaşım sana ta dün yazacaktım ama 38,5ateşle hastanedeydim bende bronşit vardı o çıktı tekrar neyse kuzuların sımsıkı tutunur inşallah:49:

canım normalde tek embriyo yerleştiriliyor yasalar gereği ama bana 2 tane yerleştiriler.1 tane yerleştirmiş gibi gösterdiler tek embriyoda başarı şansı %25-30 muş.Ben anlamadım neden tedavinin erzurumda başlıyor ist da devam ediyor.Sen bilirsin ama canım kalacak bi yerinin olduğu bi şehirde yaptır tedavini ben kendi yaşadığım şehirde yaptırdım.git gel zor oluyor ayrıca transferden sonra yolculuk yapmayı tavsiye etmiyorlar.hakkımzda hayırlısı inş emeklerimiz boşa çıkmaz.

tatlım bende tek embirio koyuyorlar die biliyodum benimde yapırmak istedigim şehir istanbul orada bi tüp bebek merkesi önerdiler hatta biiri dogum bile yaptı yolculuk mecbur yapıcam eskişehirdeyim ben ama orada bi akrabamuız var 5gün falan kalırım die düşünüyorum inş. allah nasip ederse

Kızlar dün gece çok kötü bişey oldu :(çok sık idrara çıkıyordum ve yanma vardı peş peşe 3-4 defa gittim ve en son idrarda kan vardı galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum yada kullandığım iğnenin yan etkisi olabilir hemen dr aradık beklediğimiz bi durum değil gelin ilaç yazayım dedi .Allahım inş bu durum olumsuz etkilemez bebişlerimin tutunmasını.

Kızlar dün gece çok kötü bişey oldu :(çok sık idrara çıkıyordum ve yanma vardı peş peşe 3-4 defa gittim ve en son idrarda kan vardı galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum yada kullandığım iğnenin yan etkisi olabilir hemen dr aradık beklediğimiz bi durum değil gelin ilaç yazayım dedi .Allahım inş bu durum olumsuz etkilemez bebişlerimin tutunmasını.

kalbini ferah tut tatlım inşallah bir sey yoktur. bize de haber ver.

canım kallbini bozma allahın izniyle bebişlerin seninledir inş.moral çok önemli stres yapmamak lazım canım güzel haberlerini alıcaz inş.

sağolun canlarım inş bebişlerim benimledir.transfer yapılırken idrara sıkışık olmak gerekiyormuş bende anestezi istediğim için su içememiştim bu nedenlede sonda taktılar ve mesaneyi serumla doldurdular heralde bu işlemde enfeksiyon kaptım dr rahim gelmyorsa kanama korkulacak bişey yok demiş benimki idrar yaparken gelmişti ama o anki panikle bakamadım da hayırlısı bakalım dua etmekten başka çare yok mübarek ramazanda birbirimize dua edelim.

canım erzurumda tüp bebek merkezi yok ne yazıkki.ama eşimle karar verdik bayramdan sonra istanbulda tüm tedavilerimi olacağım.hayırlısı inşallah inşallah rabbim güzelliklere hayırlısıyla tez zaman da ulaştırır bizleri

canım kallbini bozma allahın izniyle bebişlerin seninledir inş.moral çok önemli stres yapmamak lazım canım güzel haberlerini alıcaz inş.

e bak neden oldugu belliymis aylincim, hic uzme kendini. cift koymalari ne kadar guzel, doktorlar da arada kalıyorlar; bir tarafta hastanin memnuniyeti, diger tarafta kanunlar.

hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun :)

canım erzurumda tüp bebek merkezi yok ne yazıkki.ama eşimle karar verdik bayramdan sonra istanbulda tüm tedavilerimi olacağım.hayırlısı inşallah inşallah rabbim güzelliklere hayırlısıyla tez zaman da ulaştırır bizleri

inş canım karar vermek bile önemli bi adım erzurum araştırma hastanesinde yapmıyorlarmı gerçi araştırma hastaneleri insanın canına okuyor ama kayseride 2 tane özel bir tanede araştırma hastanesinde olmak üzere 3 tane hangisi iyi bilemedik ve birine gittik hepide aynı işlemi yapıyor sonuçta verecek olan Rabbim.inş bayramdan sonra güzel haberlerle dönersin ist dan.

e bak neden oldugu belliymis aylincim, hic uzme kendini. cift koymalari ne kadar guzel, doktorlar da arada kalıyorlar; bir tarafta hastanin memnuniyeti, diger tarafta kanunlar.

hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun :)

evet canı stresten uzak durmak gerekiyor.drlar bu yeni çıkan kanundan çok şikayetçi kanun çıktığında başarı şansı %17 lere düştü diyor dr um insanlar merkeze ağlayara geliyor bize çok kötü oluyoruz diyorlar neticede böyle bi çözüm bulmuşlar ekiden 4-5 tane koyarlarmış şimdi 2 taneye bile şükür diyoruz :)

tatlım bende tek embirio koyuyorlar die biliyodum benimde yapırmak istedigim şehir istanbul orada bi tüp bebek merkesi önerdiler hatta biiri dogum bile yaptı yolculuk mecbur yapıcam eskişehirdeyim ben ama orada bi akrabamuız var 5gün falan kalırım die düşünüyorum inş. allah nasip ederse

evet canım en iyisi bi yerde kalmak çünkü ben transferimin 3.günündeyim hala rahat hareket edemiyorum drum 3 gün dinlen yeter demişti ağır bişey kaldırma sadece dedi yavaş yavaş yemeğimi yapıyorum evimi toparlıyorum ama henüz ev falan süpüremedim kapıcının karısına temizlettim geçenlerde normalde kimsenin yaptığı işiçime sinmez illadaeğilerek yerleri kendim sileceğim ama hiç bişeyi gözüm görmedi.günün çoğunu yatarak oturark geçiriyorum sen ve ergitesde inş ist dan mutlu haberlerle dönersiniz ama en az 3 hafta sürüyor tedavi.iğnelere başladıktan sonra sürekli kan tahlilleri gün aşırı ultrasyonla yumurta takibi yapılıyor.Bizim 7 tane embriyomuz oldu 2 tanesini transfer ettiler geri kalanını dordurdukyıllığı 500tl 5 yıl saklayabiliyorlarmış inş tutar ama olurki tutmazsa bidahaki denemeye ilaç kullanmaya ve yumurta toplamaya gerek kalmayacak hepimizin hakkında hayırlısı

Back
X