sağol canım .evet benim ilk denemem negatif sonuç hepimizi korkutuyor ama 6 yıllık evliyim ben bir yerden başlamak gerekiyor bir sürü emek veriyoruz umarım hiçbirimiz hayal kırıklığına uğramayızstresten uzak dur canım zaten en büyük düşmanımız stres ..ben herhalden keyif almaya bakıyorum stresten uzak durmaya çalışıyorum bugün serum takıldı ameliyat kıyafetlerini giydim eşim fotoğrafımı çekip bu hallerine sonradan güleceğiz bebeğimize gösterip anneni ne hallere getirdin deriz diyor.yani bunların hepsi geçecek Allahın izniyle ben inanıyorum hepimiz bebeişlerimize kavuşacağız .
Insallah her sey gonlunden ve gonlumuzdeden gectigi gibi olacak....simdi sizi arayacaklar dollenen su kadar var gelisimi su filan diyecekler hatta elinize resmini verecekler ...bizim bebeklerimizin 3-4 hucreyken bile fotolari olacak ...:))))evet stresten uzak dur bol bol bize yaz baska seylerle vakit gecir transferin yapildigin andan itibaren sen artik bir annesin....simdi bebisler orda annesinden uzak buyumeye calisiyorlar...kac tane transfer edecekler bellimi.?