Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
sağol canım .evet benim ilk denemem negatif sonuç hepimizi korkutuyor ama 6 yıllık evliyim ben bir yerden başlamak gerekiyor bir sürü emek veriyoruz umarım hiçbirimiz hayal kırıklığına uğramayızstresten uzak dur canım zaten en büyük düşmanımız stres ..ben herhalden keyif almaya bakıyorum stresten uzak durmaya çalışıyorum bugün serum takıldı ameliyat kıyafetlerini giydim eşim fotoğrafımı çekip bu hallerine sonradan güleceğiz bebeğimize gösterip anneni ne hallere getirdin deriz diyor.yani bunların hepsi geçecek Allahın izniyle ben inanıyorum hepimiz bebeişlerimize kavuşacağız .

Insallah her sey gonlunden ve gonlumuzdeden gectigi gibi olacak....simdi sizi arayacaklar dollenen su kadar var gelisimi su filan diyecekler hatta elinize resmini verecekler ...bizim bebeklerimizin 3-4 hucreyken bile fotolari olacak ...:))))evet stresten uzak dur bol bol bize yaz baska seylerle vakit gecir transferin yapildigin andan itibaren sen artik bir annesin....simdi bebisler orda annesinden uzak buyumeye calisiyorlar...kac tane transfer edecekler bellimi.?

merhaba kızlar.nasılsınız umarım keyifler iidr.hiç biriniz umudunuzu kaybetmeyin.benm aşılama tutmadı doğla yolla hamile kaldım. şimdi 5. ayımı doldrdum Allahın izniyle. ama biraz sorunumuz war.gecen çrş. serklaj oldum.erken doğum riski wardı.4 ay boyunca yatmam gerekiyor :( bebeğim bana tutunsnda yatmaya razıyım ben.rahimdede incelme warmış,hayırlısı diyrz. dualarım sizinle sewgiler...

merhaba kızlar.nasılsınız umarım keyifler iidr.hiç biriniz umudunuzu kaybetmeyin.benm aşılama tutmadı doğla yolla hamile kaldım. şimdi 5. ayımı doldrdum Allahın izniyle. ama biraz sorunumuz war.gecen çrş. serklaj oldum.erken doğum riski wardı.4 ay boyunca yatmam gerekiyor :( bebeğim bana tutunsnda yatmaya razıyım ben.rahimdede incelme warmış,hayırlısı diyrz. dualarım sizinle sewgiler...

çok geçmiş olsun. buradan paylaşmamıştın herhalde ben hatırlamıyorum. 5 aylık olmuş maşallah.
Allah tamamına erdirsin bozma moralini.
bizden de sevgiler.

kızlar ben yarın öğleden sonra eskişehir'e gidiyorum 2 günlüğüne.
buradan çok bunaldım. evde tıkıl tıkıl vakit geçmiyor, çok sıkıldım. annemler de tatilde :(((
müsadenzi rica ediyorum, hepinizi öptüm kocaman sevgilerimi yolluyorum

mrb canlarım bugün yumurtalarım toplandı şimdi evdeyim yatıyorum azıcık ağrım var adet sancısı gibi tam 14 tane yumurtam toplanmış eşimden de sperm örneği alındı biz sizi tlf la bilgilendiririz dediler.15 dk uyuttular hiçbişey hissetmedm uyuduğumda ameliyathanedeydim bi gözümü açtım yatağıma yatırmışlar hepsi bu şimdi heyecanla cumartesi transfer gününü bekliyoruz dua edin kızlar inş bu son olur.

ilgimdisi canım çok geçmiş olsun dikkat et endine sıcaklar da zordur hamilelik dışarı çıkmamaya çalış

bilgecim kararın ve yeni dr hayırlı olsun inş sana uğurlu gelir.

hadi hayırlı uğurlu olsuuuuun. süper olacak herşey eşine aferim akıllılık etmiş fotoğraflarını çekmiş. hak verdim bence de ileride ne günlerdi demen için gerekli. bu kadar yumurtaya 1 beklerken 2 gelir mi gelir valla.

uğurundan geçtim daha çok dinlesin bizi adam yerine koysun demiştim oldu bunlar da çok şükür. bakalım smear ve üroloji sonuçlarıyla gelin demişti gideceğiz.

hayırlı olsun..ilk denemendi değil mi? inşallah 2.ye gerek kalmadan anne olursun..
ben bir haftalık depresyon sürecinden çıkmş bulunuyorum. kendi doktoruma yine olmadı,ne yapalım diye uğramadım bu sefer.. başka bir doktora gittim.tüp bebek düşünüyorum ama negatifi kaldıracak durumda değilim dedim.. o da öncesinde histereskopi yapalım dedi.. düşünmeden tamam dedim. içimde kuşku kalmasın en azından bir sorun varsa tüpten önce halletmiş olurum..
aranızda histeroskopi yaptıran var mı? bu işlem sonrasında hamilelik ihtimalinin arttığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum..

hayırlı olsun canım. ben yaptırmadım ama bana da rahim filmi için şansı arttırıyor denmişti ama mortingenşıtrayze :))) seninki anladığım kadarıyla bayağı detaylı bişi. hakkımızda hayırlısı olsun. üzme kendini tüp en etkilisi unutma. şüphelerinden kurtulman da süper olacak ve bebiş gelecek :))) inşallah bu topik dolacak bebeklerle :))))))))))))))))))

kızlaaar bugün tüp bebek merkezinden aradılar yumurtalarımızın tam 7 tanesi döllenmiş .embriyolog şuandaki gelişimleri iyi dedi sizi yarında bilgilendiririz ve cumartesi transfer yaparız dedi.ayyy bilemezsiniz ne çok heyecanlıyım mübarek gün dua edelim birbirimize Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş

Insallah her sey gonlunden ve gonlumuzdeden gectigi gibi olacak....simdi sizi arayacaklar dollenen su kadar var gelisimi su filan diyecekler hatta elinize resmini verecekler ...bizim bebeklerimizin 3-4 hucreyken bile fotolari olacak ...:))))evet stresten uzak dur bol bol bize yaz baska seylerle vakit gecir transferin yapildigin andan itibaren sen artik bir annesin....simdi bebisler orda annesinden uzak buyumeye calisiyorlar...kac tane transfer edecekler bellimi.?

canım rabbim hepimizin gönlünün muradını versin .Şimdilik drum 2 tanesini yerleştireceğiz diyor.geçen sene mart ayında yeni tüp bebk kanunu çıkmış ya 35 yaş altına tek embriyo yerleştiriliyormuş bende 28 yaşındayım ama heralde 2 yerleştirecekler tek olursa şansımız çok az biliyosun.Canım sen daha önceden tüp bebek yaptırmıştın bilirsin yumurta toplama işleminden sonra çok fena ağrılarım oluyor özellikle tuvalette idrarda kasıklarımı sanki kesiliyormuş gibi ağrıyor normalmi sence yoksa enfeksiyon falan mı kaptım diye korkuyorum.Hasahaneyide araya araya usandırdım siz aylin hanımmısınız diye soruyorlar:).bide ben transfer içinde anestezi istedim rahim ağzı çok dar olduğu için aşılamamda zor olmuştu anestezinin bi zararı olmaz demi.İlk defa olduğu için başıma neler geleceğini bilmiyorum inş ilk ve son olur.

inş sende önümüzdeki aylarda böyle heyecanlı heyecanlı paylaşırsın aşamalarını.)

kızlar ben yarın öğleden sonra eskişehir'e gidiyorum 2 günlüğüne.
buradan çok bunaldım. evde tıkıl tıkıl vakit geçmiyor, çok sıkıldım. annemler de tatilde :(((
müsadenzi rica ediyorum, hepinizi öptüm kocaman sevgilerimi yolluyorum

gezmeci seni gez bakalım .sermuh ve seni çok kıskanıyorum valla ben busene hiç biyere gidemedim canım deniz çekiyor yüzmeyi özledim ama malesef gidemiyoruz havuzada ben gitmiyorum enfeksiyon kaparım diye neyse bakalım tek bebişimz tutsunda evde oturmaya razıyım siz benim yerimede gezin:)

geçmiş olsun canım inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua et:)

gezmeci seni gez bakalım .sermuh ve seni çok kıskanıyorum valla ben busene hiç biyere gidemedim canım deniz çekiyor yüzmeyi özledim ama malesef gidemiyoruz havuzada ben gitmiyorum enfeksiyon kaparım diye neyse bakalım tek bebişimz tutsunda evde oturmaya razıyım siz benim yerimede gezin:)

ayol koca sene nereye gittim? daha sehir dısına yeni çıkıyorum tatil amaçlı :))))
sen bebiş bekliyorsun o daha heyecanlı. biz sanırım gelecek aya kalıyoruz cunku reglim başladı gibi. sonuçlar 5. güne yetişmez.
sen rahatla ve evde dinlen sonra bebişlerinle gidersin :)))

meraba kızlar ben foruma iki yada üç kere yazdım kendi gelişmelerimi haber verdimama hiç kimse yazmayınca bidaha yazmak istemedim kaç gündür evde yoktum bugun geldim girdim aylincim ve tüpe başvuran arkadaşlarım inş.olumlu sonuçlar alırsınız......bebişler gelir allahın izniyle....sizler bana yazmasanızda benim gönlüm sizlerle

meraba kızlar ben foruma iki yada üç kere yazdım kendi gelişmelerimi haber verdimama hiç kimse yazmayınca bidaha yazmak istemedim kaç gündür evde yoktum bugun geldim girdim aylincim ve tüpe başvuran arkadaşlarım inş.olumlu sonuçlar alırsınız......bebişler gelir allahın izniyle....sizler bana yazmasanızda benim gönlüm sizlerle

bizde de değişen bir şey pek yok tatlım. aylinle sermuh startı verdiler. diğerlerimiz süreçleri yaşıyor. sana yazmamak kasıtlı olmamıştır. sen biraz fazla hassassın galiba ben de öyle bir izlenim oluştu. kendini üzme lütfen. buradayız biz.

mrb canlarım bugün yumurtalarım toplandı şimdi evdeyim yatıyorum azıcık ağrım var adet sancısı gibi tam 14 tane yumurtam toplanmış eşimden de sperm örneği alındı biz sizi tlf la bilgilendiririz dediler.15 dk uyuttular hiçbişey hissetmedm uyuduğumda ameliyathanedeydim bi gözümü açtım yatağıma yatırmışlar hepsi bu şimdi heyecanla cumartesi transfer gününü bekliyoruz dua edin kızlar inş bu son olur.

ilgimdisi canım çok geçmiş olsun dikkat et endine sıcaklar da zordur hamilelik dışarı çıkmamaya çalış

bilgecim kararın ve yeni dr hayırlı olsun inş sana uğurlu gelir.

aylıncımmmm... tesekkur ederımm darısı basınıza :) 14 tane yumurtayla rekordasınnn ınsallah gonlunun muradı olur tatlım..

hayrlı olsun arkadasm bnde 7. ayın ıcındeyım asılamadan snrakı ay kendılıgınden hamıle kaldım Rabbım ol deyınce oluyor ıste.. bnde ılk 4 ay yattım smdıde erkn dogum rıskıyle yatıyorum 2 hafta snra yanı 30 haftalık olnca korkma dedı dr um sabır dıyorumm ıste kızım gelsınde :)) ınsallah darısı kızların basınaa ..

kızlaaar bugün tüp bebek merkezinden aradılar yumurtalarımızın tam 7 tanesi döllenmiş .embriyolog şuandaki gelişimleri iyi dedi sizi yarında bilgilendiririz ve cumartesi transfer yaparız dedi.ayyy bilemezsiniz ne çok heyecanlıyım mübarek gün dua edelim birbirimize Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş

bnde bndeee cok cok sevındım canım bnm..... ne guzel mubarek ramazan ayında ınsallah hayırlısyla hamıle oldugunu ogrenıceksın... dualarım senınle sen hıc merak etme :)))

bazen denk gelmıyor yada muhabbet baska taraflara kaymıs oluyor arkadasım olurmu hıc...? bk bn kac gun gırmedım gezentıler yoklugumu fark etmemısss ustelık hastanede yattıgımı yazdımm banada cevap yazmamısss zıllılerr.... :1::1: saka bı yanada dedgm gbı bazn denk gelmıyor canım bnm... bızımde gonlumuz sızınle bak bn hamıs hamısss yazıyorummm kardeslerımızı beklıyoruz kızımla...

ohhh sermuhh bılge gezın anacım gezınnnnn ama en azından arada yoklugunuzu bellı etmeyın... sızı cok sevıyoruzz mubarek ramazan ayında dua edıyorum sızlere..

canım benim nedenn öyle düşünüyorsun amanda topiğimize küsermiş :) tüp bebek denemeyi düşündüğünü yazmıştın galiba en son.burada bütün heyecanlarımızı paylaştık valla alışkanlık yaptı bende başka topiklere giremiyorum sen yinede yaz canım inş hepimiz burada mutlu haberlerimizi veririz.Bu arada yarın transferim yapılıyor dualarını bekliyorum:)

aylıncımmmm... tesekkur ederımm darısı basınıza :) 14 tane yumurtayla rekordasınnn ınsallah gonlunun muradı olur tatlım..

hayrlı olsun arkadasm bnde 7. ayın ıcındeyım asılamadan snrakı ay kendılıgınden hamıle kaldım Rabbım ol deyınce oluyor ıste.. bnde ılk 4 ay yattım smdıde erkn dogum rıskıyle yatıyorum 2 hafta snra yanı 30 haftalık olnca korkma dedı dr um sabır dıyorumm ıste kızım gelsınde :)) ınsallah darısı kızların basınaa ..

bnde bndeee cok cok sevındım canım bnm..... ne guzel mubarek ramazan ayında ınsallah hayırlısyla hamıle oldugunu ogrenıceksın... dualarım senınle sen hıc merak etme :)))

bazen denk gelmıyor yada muhabbet baska taraflara kaymıs oluyor arkadasım olurmu hıc...? bk bn kac gun gırmedım gezentıler yoklugumu fark etmemısss ustelık hastanede yattıgımı yazdımm banada cevap yazmamısss zıllılerr.... :1::1: saka bı yanada dedgm gbı bazn denk gelmıyor canım bnm... bızımde gonlumuz sızınle bak bn hamıs hamısss yazıyorummm kardeslerımızı beklıyoruz kızımla...

ohhh sermuhh bılge gezın anacım gezınnnnn ama en azından arada yoklugunuzu bellı etmeyın... sızı cok sevıyoruzz mubarek ramazan ayında dua edıyorum sızlere..

Amanda topiğimizin nazar boncuğu annesi gelmiş valla 2 ay sonra seni buralarda hiç bulamayız heralde yaz geldi herkes biyerlere gidiyor kıskanıyorum zaten bi senle ikimiz çıkamıyoruz biyerlere yatmaktan karpuz gibi oldum 58 kiloydum 60 geliyorum:)tek bebişler gelsinde razıyım evde oturmaya..kızımıza ve kend ii bak öptm çook.

Kızlaar bende heyecandan uyuyamıyorum ama yatmalıyım yarın 13.30 gibi tarnsferim olacak bana bol bol dua edin bebişlerim yarın benimle olacak inş sımsıkı tutunurlar hepinize ii geceler.

canım benim nedenn öyle düşünüyorsun amanda topiğimize küsermiş :) tüp bebek denemeyi düşündüğünü yazmıştın galiba en son.burada bütün heyecanlarımızı paylaştık valla alışkanlık yaptı bende başka topiklere giremiyorum sen yinede yaz canım inş hepimiz burada mutlu haberlerimizi veririz.Bu arada yarın transferim yapılıyor dualarını bekliyorum:)

canım rabbim mubarek günlerde istegimizi versin inş.

Amanda topiğimizin nazar boncuğu annesi gelmiş valla 2 ay sonra seni buralarda hiç bulamayız heralde yaz geldi herkes biyerlere gidiyor kıskanıyorum zaten bi senle ikimiz çıkamıyoruz biyerlere yatmaktan karpuz gibi oldum 58 kiloydum 60 geliyorum:)tek bebişler gelsinde razıyım evde oturmaya..kızımıza ve kend ii bak öptm çook.

aa.... 2 ay snra katıyenn bırakmammm.... sızı nası merak edıyorum bı bılsenız... ıyı sen 60 mıs olmussun bn edavılerdeyken 72 den 90 a cıkmıstım hesapla yanı smdı 7. ayımın ıcındeyım ılk 5 ay hıc almadm kılo sn ıkı aydada 4 kılo aldm dr umuz cok normal dedı ama bn yatakta donemıyorm bıle hayatımda hıc mı hıc bole sısskkoooooo olmamıstım ama olsn Rabbım kucagımda gostersın sızlerınde gobıslerınıze en kısa zamanda melekelerınızı gondersın... tezs zamanda kavusun ınsallah canım bnm... aylıncım ınsallah bebıslerın su dakıkalarda sennle arkaasım hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarımzdasın.. hepınızı opuyoruz dınlenmene keyfıne bak..

ben d
de sana bu konuda katılıyorum çünkü bazen buradaki arkadaşlara çok ihtiyaç duyuyorsun kimse cevap bile vermiyor.neyazıkki.ama olsun herkes iyi mutlu olsun zorlamaya gerek yok belkide.yazmak isteyen her türlü yazar bence cevap vermek isteyende verir

Back
X