Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Bilgeee benim ilk gelecek adet tarihim 13-14 eylul senin ne zaman .?adet tarihine gore basliyor ya tedavi kim oncu kim takipci bakalim

ben bugun yarın regl olucam ama hesaplamamız lazım iğnelerin tarihini. çünkü tam bayrama denk gelirse tatil dolayısıyla aşılama olamıyor. bu yüzden benim de eylüle sarkabilir. bu durumda sen öncü olursun cünkü ben eylül 20 gibi bekliyorum reglimi.

ilgimdisi ben mesaj da attım zaman zaman da atıyorum. ben 5 gün girmiyorum bana fırçayı döşüyonuz maşallah kaçaklara kimse bişi demiyor. ben de hamile olunca kaçacam gidecem walla

eveeettt gecelerın kadını olarak sabahın kor vaktı dustum buralara bıde cenenız dusmus kızlar cok sevındım en azından uzuuuunnnn zamandır ıkıser sayfa ılerlemez olmustuk.... gece 3 te daha uyumamıstım sabah 6 da zınk uyandım ... bu aksam kızkardesım ıstanbul a gıdıyor.. transfer oldu 4 senelık anlasması dun ımzalandı ıstanbul unıversıtesınde % 100 burslu lısanslı basketbolcu olarak gonderıyoruz yenı evıne.. dunden berı annemdeyım kardesımı gecırmeye geldık aglıyoruz cunku daha cok kucuk 14 yasında ... ama onun adına sevınıyoruz gelecegını garantı altına almıs oldu onunla gurur duyuyoruz cok ıstedgı seyı absardı yasıtları erkenden uyuyrken ınternette tv karsısında yaatrken 5 senedır burda gecenın 11 ınde o yasta antremandan gelıyordu yaz kıs demeden.. ıstanbul a gttıgı zaman mıllı takımın secmelerı ıcın 2 kez kampına gtmıstı ve 3. ıcınde cagırmıslar bn bılıyorumki kardesımın adını aha da ıyı yerlerde gorucez.. bı ayagım artık ıstanbul da hele bı dogurayım zırt pırt gelırım ee sermuhu da zıyaret ederım artık.. operım hepınızı ıyı gunler kızlar..

tebrik derim böyle gençleri görünce çok beğeniyorum aferim onlaraki bir amaçları var boş boş yaşamıyorlar..istanbulda maddi manevi yapılacak her şeye hazırız...evim atatürk hava limanına çok yakın acil bir şey olur her an bana ulaşabilirsin gece gündüz çıkar gideriz nerseyse...sana özelden cep telefonumu atıyorum...

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende bugun adeet gördüm 1ay daha boş geçti ama çok secinçliyim günü günü ne geldi benim kırmızılar....bende şimdiden çok jheycanlıyım kışa tüpe gidicem anma kızlar sizlerden dolayı heytcanlanıorum hadi bakalım hjayırlısıyla bebişletr gelecek teker teker hissediyorum

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende bugun adeet gördüm 1ay daha boş geçti ama çok secinçliyim günü günü ne geldi benim kırmızılar....bende şimdiden çok jheycanlıyım kışa tüpe gidicem anma kızlar sizlerden dolayı heytcanlanıorum hadi bakalım hjayırlısıyla bebişletr gelecek teker teker hissediyorum

yaaa canım kışı bekleme lütfen mutlu haberi alınca keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin tembellik yapnayın sıvayın kolları gelsin bebişler :)

bilge ninyada vardı hatırlarmısın bizi başka topiklerle aldatmış.oda tüp bebek yaptırmış tutmuş ama 2 aylıkken gelişimi durmuş.diğer bir topiğe birkaç gün önce yazmış.müfettiş gecıt gibi hissettim biran kendimi.lütfen hiçbirimiz kaybolmayalım topik böyle sürüp gitsin

Evet canım topiğimiz çoook güzel bu arada bende tüp bebek tedavisi esnasında bigi alışverişi olsun diye tüp bebek topiğine yazmıştım ama burası benim ilk gözarım arkadaşlığımız hep devam etsin giden gitsin kalan sağlar bizimdir hepinizi çoook seviyorum seni gidi müfettiş hanım:)

Ayyy maşallah okudukça sevindim herkes hamile darısı buradaki canlarımın başına ama neden paylaşmıyorlar hep beraber mutlu olurduk .Allah sizi inandırsın sonucu öğrenir öğrenmez aileme haber verdikten sonra netin başına geçtim kızlar merak etmiştir diye şimdiden ergites sancal bilge ve sermuh için heyecanlanıyorum biz burda üzüntüleride sevinçleri de paylaşıyoruz.Tanımadığımız birine bile kırılıyoz ben ne yapayım ya.Yıllardır bebek hasreti çekiyordum uzaktan arkadaşlarım bile tlf açıp tebrik etti.Ama eltim...bi tlf bile açmadı bi tebrik etmesini bekledim.Görümcemden duydum sinir krizleri geçiriyormuş.Oysaki küçük kızı ameliyat olduğunda ilk hastaneye ben koşmuştum.Kendinin 4 tane neyapalım Rabbim evlatlarına sağlık versin ama ne ister ki insanlar bizim küçücük umutlarımızdan.....

herkese merhaba. ben de surekli takipteyim, surekli iyi haberlerinizi bekliyorum. cok sasirdim hamile kalanlara ve bir mesaj atmamalarina. sadece ilgimdisinin ve yeni de aylinin hamile kalmasi da cok moral bozucuydu, herkese saglikli hamilelikler dileyelim.
daha cok beklemeyelim ama biz de.

herkese merhaba. ben de surekli takipteyim, surekli iyi haberlerinizi bekliyorum. cok sasirdim hamile kalanlara ve bir mesaj atmamalarina. sadece ilgimdisinin ve yeni de aylinin hamile kalmasi da cok moral bozucuydu, herkese saglikli hamilelikler dileyelim.

ay sacma olmus cumlem, kusura bakmayin yani cok azimiz hamile kaldik demeye calismistim :)
hamileliklerini yazmamislar ama hamilelik oraninin bu kadar dusuk olmamasina sevindim

Hadi hayirlisi bakalim...bana dr um folik asit verdi birde dogum kontrol hapi..aaa tabi ben dogum kontrol hapini unutmusum gec basladim icmeye aliskin degilizya arkadasim hatirlatti...ben tedavilerde cok sisiyorum su anda ciddi rejim yapiyorum...80 den 75 e kadar inebildim..alisveris yapacam offf yine bedenim degisecek diye yapamiyorum..canim senin adet gunu ne zaman nasil tedaviye basladin anlamadim...

sermuhcum benim bu ayın 29 unda adet günüm normalde ama bayrama denk geldiği için diğer ayın 27 sini bekleyeceğim ozaman başlayacak tüp bebek tedavisi.15 gün sürecekmiş doktorum öyle dedi.şuan verdiği ilaçlar o zaman a kadar kist oluşmaması içinmiş.doktorum böyle açıkladı.biri folik asit biride glukofen diye bir ilaç.bu 2 . sini şeker hastalarıda kullanıyormuş.bebek tedavisindede tercih ediyorlarmış.bayramdan sonra tahliller var onları yaptırıp memorial hastanesine fax çekeceğiz.bende şuan ne yazıkki 80 kiloyum o zamana kadar vermeye gayret edeceğim inşallah.

Hadi hayirlisi bakalim...bana dr um folik asit verdi birde dogum kontrol hapi..aaa tabi ben dogum kontrol hapini unutmusum gec basladim icmeye aliskin degilizya arkadasim hatirlatti...ben tedavilerde cok sisiyorum su anda ciddi rejim yapiyorum...80 den 75 e kadar inebildim..alisveris yapacam offf yine bedenim degisecek diye yapamiyorum..canim senin adet gunu ne zaman nasil tedaviye basladin anlamadim...

sermuhcum benim bu ayın 29 unda adet günüm normalde ama bayrama denk geldiği için diğer ayın 27 sini bekleyeceğim ozaman başlayacak tüp bebek tedavisi.15 gün sürecekmiş doktorum öyle dedi.şuan verdiği ilaçlar o zaman a kadar kist oluşmaması içinmiş.doktorum böyle açıkladı.biri folik asit biride glukofen diye bir ilaç.bu 2 . sini şeker hastalarıda kullanıyormuş.bebek tedavisindede tercih ediyorlarmış.bayramdan sonra tahliller var onları yaptırıp memorial hastanesine fax çekeceğiz.bende şuan ne yazıkki 80 kiloyum o zamana kadar vermeye gayret edeceğim inşallah.

Ayyy maşallah okudukça sevindim herkes hamile darısı buradaki canlarımın başına ama neden paylaşmıyorlar hep beraber mutlu olurduk .Allah sizi inandırsın sonucu öğrenir öğrenmez aileme haber verdikten sonra netin başına geçtim kızlar merak etmiştir diye şimdiden ergites sancal bilge ve sermuh için heyecanlanıyorum biz burda üzüntüleride sevinçleri de paylaşıyoruz.Tanımadığımız birine bile kırılıyoz ben ne yapayım ya.Yıllardır bebek hasreti çekiyordum uzaktan arkadaşlarım bile tlf açıp tebrik etti.Ama eltim...bi tlf bile açmadı bi tebrik etmesini bekledim.Görümcemden duydum sinir krizleri geçiriyormuş.Oysaki küçük kızı ameliyat olduğunda ilk hastaneye ben koşmuştum.Kendinin 4 tane neyapalım Rabbim evlatlarına sağlık versin ama ne ister ki insanlar bizim küçücük umutlarımızdan.....

canımcım diğer topiklere yazmak günah değil benim üzüldüğüm mutluluklarını paylaşmamaları.demekki kaybolanların hepsi hamile buda iyi haber.rabbim hepsinin çocuklarına sağlık ailelerine huzur mutluluk versin.cümlemizede.görümce vs hikaye boşver sevinmelerini bekleme.ben geçen yıl dış gebelik ameliyatı oldum doktor az geç kalsak ölebilirsin dedi.ama benim görümcem bir geçmiş olsun diye aramadı.o zaman üzülmüştüm ama şu an umurumda bile değil.zaten görüşmüyoruzda.ne varsa kendi kardeşinde var inanki.benim ablam iki çocuğuyla bana öyle bir baktıki.biri 4 biri 1 buçuk yaşındaydı o zaman çocukların.hastanede bile benim yanımda o kaldı.çocukları küçük olduğu halde.hiç of bile demedi.eşim bile hayran kaldı.yazık garibim kimsesiz gibi birşey ailesi çok ilgisiz bunları görünce şaşırıyor.aylin gönlün çok güzel maşallah rabbim her zaaman gönlüne göre versin.

ilgimdisi ben mesaj da attım zaman zaman da atıyorum. ben 5 gün girmiyorum bana fırçayı döşüyonuz maşallah kaçaklara kimse bişi demiyor. ben de hamile olunca kaçacam gidecem walla

alemsin bilge bu mesajına çok güldüm.aman bilge sakın kaçma ne yaparız yoksa.bu kaçaklara bir çözüm bulsak kimse kaçamasa ne yapsak na yapsak.kaçmayın kızlar allahın emriyle gidin:)

Evet canım topiğimiz çoook güzel bu arada bende tüp bebek tedavisi esnasında bigi alışverişi olsun diye tüp bebek topiğine yazmıştım ama burası benim ilk gözarım arkadaşlığımız hep devam etsin giden gitsin kalan sağlar bizimdir hepinizi çoook seviyorum seni gidi müfettiş hanım:)[/QUO

vallahi benimde ilk göz ağrım burası alıştım tiryaki oldum vallahi.bende hepinizi çok seviyorum 1 kız ablam vardı şmdi birçok kardeşim oldu sayenizde.allah ayırmasın

kızlar vallhi gidenler hep hamile.medusa 25 haftalık hamileymiş.anunaki de tüp bebek yaptırmış 6 haftalık hamileymiş.3 kese görünmüş üçüz olabilirmiş.bilge kız bizdemi kaçsak sermuh ne dersiniz kaçan hamile kaçan hamile:)ilgimdişi aylinde hamile kız hamişler helal olsun size taktir ediyorum sizleri bizleri bırakmadınız.teşekkürler.araştırmalarımız devam edecek.arkası yarın::)

alemsin bilge bu mesajına çok güldüm.aman bilge sakın kaçma ne yaparız yoksa.bu kaçaklara bir çözüm bulsak kimse kaçamasa ne yapsak na yapsak.kaçmayın kızlar allahın emriyle gidin:)

yok ya ne kaçıcam kaçmam. gitmem de merak etmeyin. fırçala beni kazım diyorum :))) kaçaklara geçmiş olsun. ben laf atmam artık bunu bilin çok kırıldım. itham var bu harekette bana göre ve asla kabul etmiyorum. ne yani anlamadım. değerli göbüşlerini başka topikte iyi büyütmeler :)))

kızlar vallhi gidenler hep hamile.medusa 25 haftalık hamileymiş.anunaki de tüp bebek yaptırmış 6 haftalık hamileymiş.3 kese görünmüş üçüz olabilirmiş.bilge kız bizdemi kaçsak sermuh ne dersiniz kaçan hamile kaçan hamile:)ilgimdişi aylinde hamile kız hamişler helal olsun size taktir ediyorum sizleri bizleri bırakmadınız.teşekkürler.araştırmalarımız devam edecek.arkası yarın::)

ben artık bakmıyorum datlum baktıkça asabım bozuluyor farkettiysen yazı dilim sertleşti daha da kabalaşmak düşünmeden kalp kırmak istemiyorum. boşver sen de bakma. herkese hayırlı gebelikler sağlıklı bebekler olsun. gelen gelsin gelmeyenin canı sağolsun. kamyon arkası yazılarıma başladım hadi hayırlısı :):)

herşeye alışıyoruz be sancal baksana ben de bir regl olsam sevineceğim senin gibi :)))) delürdük mü ne?:52:

yaaa canım kışı bekleme lütfen mutlu haberi alınca keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin tembellik yapnayın sıvayın kolları gelsin bebişler :)

anam kolları sıvadık, geceliği sıvadık, yataktan çıkmadık, çalıştık çabaladık bebeler gelmiii biz ne edelim. sıvıyacak bişi de kalmadı :)))))))))

cerenm seni listeye eklemek isteriz durumun nedir canım? hamile kalanlar arazispor saşırmıyoruz ve yola devam diyoruz :)))öptüm cınım

mrb uzun zaman oldu bu ay döndüm klomen kullandım yarın adet günüm inşallah olmam... bu ilacı kullandıktan sonra geç gelme oluyor mu bilen var mı umutlanmaya başladım.iki aşılamadan sonra ilk defa hap ilginç geldi ama hayırlısı.dua edin arkadaşlar :18::18::18::18:

bilge bende biraz geçmişi okudumda gidenleri canım sıkıldı artık bakmayacağım.üzüntüleri birlikte paylaşalım mutluluklarına başkaları ortak olsun.umrumda değil herkesin yolu açık olsun.herkes kendi bilir vallahi.biz kendimize bakalım.giden gider kalan sağlar bizimdir.ben bu gece biraz leyla oldum bir halsizim sormayın.bazen bomba gibi oluyorum bazen dibe vuruyorum.rabbim sonumuzu hayretsin.

Back
X