eveeettt gecelerın kadını olarak sabahın kor vaktı dustum buralara bıde cenenız dusmus kızlar cok sevındım en azından uzuuuunnnn zamandır ıkıser sayfa ılerlemez olmustuk.... gece 3 te daha uyumamıstım sabah 6 da zınk uyandım ... bu aksam kızkardesım ıstanbul a gıdıyor.. transfer oldu 4 senelık anlasması dun ımzalandı ıstanbul unıversıtesınde % 100 burslu lısanslı basketbolcu olarak gonderıyoruz yenı evıne.. dunden berı annemdeyım kardesımı gecırmeye geldık aglıyoruz cunku daha cok kucuk 14 yasında ... ama onun adına sevınıyoruz gelecegını garantı altına almıs oldu onunla gurur duyuyoruz cok ıstedgı seyı absardı yasıtları erkenden uyuyrken ınternette tv karsısında yaatrken 5 senedır burda gecenın 11 ınde o yasta antremandan gelıyordu yaz kıs demeden.. ıstanbul a gttıgı zaman mıllı takımın secmelerı ıcın 2 kez kampına gtmıstı ve 3. ıcınde cagırmıslar bn bılıyorumki kardesımın adını aha da ıyı yerlerde gorucez.. bı ayagım artık ıstanbul da hele bı dogurayım zırt pırt gelırım ee sermuhu da zıyaret ederım artık.. operım hepınızı ıyı gunler kızlar..