Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
mrb uzun zaman oldu bu ay döndüm klomen kullandım yarın adet günüm inşallah olmam... bu ilacı kullandıktan sonra geç gelme oluyor mu bilen var mı umutlanmaya başladım.iki aşılamadan sonra ilk defa hap ilginç geldi ama hayırlısı.dua edin arkadaşlar :18::18::18::18:

klomen sonrası adet geç gelmez sanırım arkadaşım.inşallah olmazsın adet.emin ol seni anlıyorum her ay aynı stres bir saat geç hasta olsam hemen umutlanıyorum ben.5 yıl oldu her zaman aynı his.unutmak istesem unutamıyorum.ramazanın son günü adet günüm yine bir mucize bekliyorum.rabbim katında hiçbirşey zor değil.rabbim nasip etsin hayırlısıyla hepimize inşallah.inşallah güzel haberler verirsin bizlere ihtiyacımız var.dualarımız hepimiz için

klomen sonrası adet geç gelmez sanırım arkadaşım.inşallah olmazsın adet.emin ol seni anlıyorum her ay aynı stres bir saat geç hasta olsam hemen umutlanıyorum ben.5 yıl oldu her zaman aynı his.unutmak istesem unutamıyorum.ramazanın son günü adet günüm yine bir mucize bekliyorum.rabbim katında hiçbirşey zor değil.rabbim nasip etsin hayırlısıyla hepimize inşallah.inşallah güzel haberler verirsin bizlere ihtiyacımız var.dualarımız hepimiz için

inşallah allah dualarımızı kabul etsin güzel haberler veririz inş.

aaa kulak çınlattık burculumu da duydu bizi? canıkom nasılsın??????hoşgeldin :))))kaderdaşım. 2 negatif aşılamaydık seninle.

haydi hayırlısı. annem de yozgatta. o da memnun hayatından. biz burada kuruduk :((((((( listeyi ne yapsam bilemedim anacım hep aynıyız girenler yazanlar. silsem ayıp olacak silmesem de biraz bozuluyorum. gidilince kötü oluyor insan.

:( beni silmezsiniz inşallah... 15 gün şehir dışındaydım.. öncesinde sürekli yazardım tık çıkmazdı,bi kayboldum maşallah muhabbet sarmışş.. ben mi uğursuz geldim acaba :)))

şubatta hsg çektirmiştim,mart ayında adetim 7 gün geç gelmişti... bu ay histeroskopi yapıldı ve aynı dert yine başımda.4 gün geçti olamadım.. önceden olsa sazan misali test almaya koşardım.şimdi gariban gariban adet olmayı bekliyorum :1:

:( beni silmezsiniz inşallah... 15 gün şehir dışındaydım.. öncesinde sürekli yazardım tık çıkmazdı,bi kayboldum maşallah muhabbet sarmışş.. ben mi uğursuz geldim acaba :)))

şubatta hsg çektirmiştim,mart ayında adetim 7 gün geç gelmişti... bu ay histeroskopi yapıldı ve aynı dert yine başımda.4 gün geçti olamadım.. önceden olsa sazan misali test almaya koşardım.şimdi gariban gariban adet olmayı bekliyorum :1:

bu mesajı yazarken listeyi incelememiştim... ne yazıkki sadece 14 gün yazmadım diye silinmeye layık görülmüşüm..

bu mesajı yazarken listeyi incelememiştim... ne yazıkki sadece 14 gün yazmadım diye silinmeye layık görülmüşüm..

Açelya canım bi yanlışlık olmuştur uzun zamandır çoğu kişi girmeyince bilgede girmeyenleri silmişti sende arada gitmişin galiba:(canım Kırılmayalım burada birbirimize inan burası içimi en rahat dökebildiğim herşeyimi paylaşabildiğim bi yer bir sürü işim olsada hergün 5dk olsa sayfaya girip çıkıyorum.Seni yeniden aramızda görmek çok güzel...Kırılmaca yok ona göre...Buarada hayat mucizelerle dolu regl olmamışın hala belkide minik kuzun hiç ummadığın bi anda seni bulacak.

ay sacma olmus cumlem, kusura bakmayin yani cok azimiz hamile kaldik demeye calismistim :)
hamileliklerini yazmamislar ama hamilelik oraninin bu kadar dusuk olmamasina sevindim

Canım hoşgeldin tekrardan cümleni düzeltmişin:)demek istediğini anlamıştık :)Bu arada Tarih öğretmeniyim ama türkçemde fene değildir Türkçe katlediliyor ona göre ERGİTESS KIZ ABLAMI okuyunca koptum canım ya..

bu gece oje sürdüm size de resim yolluyorum bakalım beğenecek misiniz??????????Eki Görüntüle 246746

oooooo süslü pampişim alemsin Bilge gece gece nerden aklına geldi ..süper olmuş valla bu arada bütün bu hazırlık çocuk yapma hazırlığı olmasın sakın :)gerçi yumurtlama dönemin değil regl olcam demiştin he he .

Bu arada azıcık da kendimden bahsedeyim yarın inş dr bebeğimizin kesesini görmeye gideceğiz kendime bi kadın doğum dr buldum ama oda çok yoğun aşılamaı da bu dr yapmıştı.gidince en az 1 saat sıra bekliyoruz.Aklıma bişey takılıyor yalnız.Netteki gebelik hesaplayıcılarına göre ben
5+4 günlük hamileyim ama ben yumurtaların toplanıp embriyoların oluşturulduğu günden hesapladığım zaman 4+2 günlük hamileyim heralde ben embriyonun oluştuğu günü baz alacağım galiba.Şimdi kafam çok karışık yarın gitsem keseyi görebilirmiyim yoksa bayramdan sonra mı gitsem gerçi karından göremezler se vajinal ultrasyonla muhakkak görürler ama kalp atışını duyamam heralde 7 haftadan önce şu günler de hiç geçmiyor daha bebişim çok küçük:(

Bu arada İlgimdisi canım kardeşini yeni okudum bin kere MAŞAALLAHdiyorum Rabbim yolunu açık etsin kızında inş teyzesi gibi hırslı olur.Çok güzel gençlerin böyle şeylerle ilgilenmesi bizim zamanımızda imkanlar olmadığı için sporla yada müzikle uğraşamadık ama çocuğumun bu tarz faaliyetlerle ilgilenmesini çok isterim.

hayatım ben 5 gün girmiyorum bana fırça kayıyorlar sen 14 gün gelmemişsin bak listeden kaymışsın hehe :) şaka bir yana aradan uçurmuşum herhalde. özür dilerim efenim derhal ekledim.

aylincim ben 2 günde bir ayak ojemin rengini zaten değiştiririm. ilişki olmuşsa zaten silerim ertesi gün başka renk vs vs bakımsız ayağa tahammül edemem. o nedenle 2 günde bir ojelerime yorum yapmaya hazırlanın.

ilgimdisi ben mesaj da attım zaman zaman da atıyorum. ben 5 gün girmiyorum bana fırçayı döşüyonuz maşallah kaçaklara kimse bişi demiyor. ben de hamile olunca kaçacam gidecem walla

hohohooo cok sert cıkmısın bacım kacamazsın hıcbıyere yollamayız seni..

tebrik derim böyle gençleri görünce çok beğeniyorum aferim onlaraki bir amaçları var boş boş yaşamıyorlar..istanbulda maddi manevi yapılacak her şeye hazırız...evim atatürk hava limanına çok yakın acil bir şey olur her an bana ulaşabilirsin gece gündüz çıkar gideriz nerseyse...sana özelden cep telefonumu atıyorum...

tesekkur ederım canım ... hala senın gbı ınsanların olması benı ve aılemı de cok sasırttı ve cok sevındırdı.. numaranı kaydettım hattım acılsın ılk fırsatta arıycam senı..

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende bugun adeet gördüm 1ay daha boş geçti ama çok secinçliyim günü günü ne geldi benim kırmızılar....bende şimdiden çok jheycanlıyım kışa tüpe gidicem anma kızlar sizlerden dolayı heytcanlanıorum hadi bakalım hjayırlısıyla bebişletr gelecek teker teker hissediyorum

cok sevındım en azından kıst mıst olmamıs.. en kısa zamanda ınsallah baslarsın tedavıne..

Kızlar Anunaki bugun mesajıma cevap yazmış. üçüzlerden birinin kalp atışını duyamamışlar o nedenle gebelik ikiz olarak devam ediyormuş. üzüldüm ama Rabbimden hayırlısı. İnşallah sağlıkla kavuşur bebeklerine.

tekrar merhaba.
ben hicbirsey yapmadim, sadece umutla bekledim. her ay doktoruma kontrole gittim; normal dedi; hastanesinde tup bebek merkezi acilacakti, onu bekledik. acilmayinca beni bir arkadasina gonderdi. tup bebek merkezine gitim, orada da aylardir hic kistim olmamasina ragmen bir kistim cikti. dkh verdi doktor, kocamla kullanmamaya karar verdik; gecmesi. 2. ay tekrar dkh verdi; bu ay da kullanmadim ama 2 gundur kahverengi akintim oldu; belki gecmistir kistim. bu sefer de gecmemisse dkh kullanacagm artik, adamin sozunu dinleyecegim :)
esimde yikamadan sonraki sperm sayisi 5 milyon cikti; sinir dedi tup bebekteki doktor. sinir, minir asilama yaptiracagiz. tup bebege niyetim yok, en azindan 3 asilama istiyorum.
2 senedir olmamasina ragmen ozellikle bu aralar umut doluyum, hepimize guzel haberler gelsin.
diger topikte bir arkadas yurtdisindan, galiba romanyadan gelen bir ilacla (ya da oyle olduguna o ve biz inandik) hamile kaldi yakin zamanda. simdi ondan alacagim ama hala iceyim mi karar vermis degilim.

kızlar meraba burculumu ve açelya hoşgeldiniz.....aylincim duyarsın bebişinin kalp atısını kesesini inş.teyzelerine haber vermeyi unutma sakın...bilgoş ojeler yakıolar muhteşem
ilgimdişi hayırlı olsun kardeşinin transferi bebiş herkese ugurlu geldi.....bende çok fena sancılıyım sormayın 2günüm ama acayip reglmoluo 2agrı kesici yutum ama neyse artık daha yemek t-yapıcam tatlım pampişler bilge gibi yazayım öpüldünüz kızlaer bayram alışverişine çıkıcam daaha kayınvaldeme gidicez pazar g ününden yazamazsam herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr kadir gecenizde mubarak olsunn herkeze bolbol dua edicem

Son düzenleme:
hoş gelemedim ama:(( bugün adet günüm adet olmadım ama bhcg negatif moralim çok bozuuk çookkk :50::50::50::50:

canım üzülme.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hüsrana uğramam artık alışılmış bir durum oldu benim için..

benim 5 gün geçti hala adet olmadım,histeroskopi yapıldığından 10-15 gün ilişkiye girmedik, adetime 5 gün kala falan beraber olmuştuk.yani 4 aşılama tutmadı,yumurtlama zamanı dışında bir günde hamile kalma olasılığım olmadığına göre sabırla kırmızıları bekliyorum.adet geçikmesi çok kötü yapıyor insanı,patlıycam sancıdan ama gelen giden yok...

canım üzülme.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hüsrana uğramam artık alışılmış bir durum oldu benim için..

benim 5 gün geçti hala adet olmadım,histeroskopi yapıldığından 10-15 gün ilişkiye girmedik, adetime 5 gün kala falan beraber olmuştuk.yani 4 aşılama tutmadı,yumurtlama zamanı dışında bir günde hamile kalma olasılığım olmadığına göre sabırla kırmızıları bekliyorum.adet geçikmesi çok kötü yapıyor insanı,patlıycam sancıdan ama gelen giden yok...

bıktım artık canım ya hep hüsran.bende bekliyorum artık kırmızıları, gelsede rahatlasak walla :(((:50::50::50::50::50::50:

kızlar meraba burculumu ve açelya hoşgeldiniz.....aylincim duyarsın bebişinin kalp atısını kesesini inş.teyzelerine haber vermeyi unutma sakın...bilgoş ojeler yakıolar muhteşem
ilgimdişi hayırlı olsun kardeşinin transferi bebiş herkese ugurlu geldi.....bende çok fena sancılıyım sormayın 2günüm ama acayip reglmoluo 2agrı kesici yutum ama neyse artık daha yemek t-yapıcam tatlım pampişler bilge gibi yazayım öpüldünüz kızlaer bayram alışverişine çıkıcam daaha kayınvaldeme gidicez pazar g ününden yazamazsam herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr kadir gecenizde mubarak olsunn herkeze bolbol dua edicem

tesekkur ederım sancal... evet gercekten ugurlu geldi... Allah razı olsun sennde kadır gcen mubarek olsun.. ıyı bayramlar sımdıden.. dua edıcem bnde optum..

Back
X