Bu arada azıcık da kendimden bahsedeyim yarın inş dr bebeğimizin kesesini görmeye gideceğiz kendime bi kadın doğum dr buldum ama oda çok yoğun aşılamaı da bu dr yapmıştı.gidince en az 1 saat sıra bekliyoruz.Aklıma bişey takılıyor yalnız.Netteki gebelik hesaplayıcılarına göre ben
5+4 günlük hamileyim ama ben yumurtaların toplanıp embriyoların oluşturulduğu günden hesapladığım zaman 4+2 günlük hamileyim heralde ben embriyonun oluştuğu günü baz alacağım galiba.Şimdi kafam çok karışık yarın gitsem keseyi görebilirmiyim yoksa bayramdan sonra mı gitsem gerçi karından göremezler se vajinal ultrasyonla muhakkak görürler ama kalp atışını duyamam heralde 7 haftadan önce şu günler de hiç geçmiyor daha bebişim çok küçük
Bu arada İlgimdisi canım kardeşini yeni okudum bin kere MAŞAALLAHdiyorum Rabbim yolunu açık etsin kızında inş teyzesi gibi hırslı olur.Çok güzel gençlerin böyle şeylerle ilgilenmesi bizim zamanımızda imkanlar olmadığı için sporla yada müzikle uğraşamadık ama çocuğumun bu tarz faaliyetlerle ilgilenmesini çok isterim.
aylıncım... son adet tarıhınden hesaplıycaksın canım.. ok? ztn dr unda aynı hesaplıycak ınternettekılerle bır soyluycek canım.. tabıı bebegının durumuna gore yanı buyumesıne gore gelışmesıne gore +10 -10 gun ınterettkıyle farkolabılır..