Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
valla haklısın canım ben diger topiklere bile bakmıyorum ama burayı bırakamıyorum kimseden tık yok biraz başka konularada girilebilir vakit geçirmak için ama öle olmuo......sen sabret çok az kalmiş bende duydum önceden yapılınca çıkıo hadi hayırlısı diyelim

tatlım allah yardımcın olsun dua ediyorum herkese yanınızdayız

sermuh sabretmelisin. eşinin de tepesini attırma canım arkadaşım. sizin hatırınız olmasa zerre gelmem o derece kötüyüm. sağolsun kızım da coştukça coşuyor :))))

herkese merhaba uzun zamandır yazmıyorum ama bu yazmak istemedğim için değilde içimden hiç bişiy gelmiyor arkadaşlarım yine olmadı yine olmadı artık içim acıyo resmen bugünde 2ay önce evlenen arkadaşımın hamilelik haberini aldım allahımın bi bildiği vardır diyorum hepiniz aklmdasınız dualrımdasınız yazmasamda girip okuyorum haberlerinizi bilgecim sermuh ergites kimse üzülmesin allah bize bigün vercek sizde benim için dua edin kılzar lütfen dualarımızın bile tık diye tuttuğu bi an olurmuş ve kabul edilirmiş lütfen bunu unutmayalım rabbim benim gibi bebek diye yanan herkesin kucağına bebişlerimizi almayı nasip etsin kimseyi bu duygudan alıkoymasın

evet sanırım o yuzden kımse ugramıyor foruma.. evet ya ocakta sayfaları okumaya yetısemıyordum.. buarada bnce beklemelısın tatlım pztsıyı hıc acele etme... hayırlısı dıye dua edıyorum hepınız ıcın..

dualarımız senınle arkadasım.. sen gonlunu ferah tut ve ınan... ınsallah evıne bebegınle gıdıceksın..

amın canım,Rabbım bu duyguyu ınsallah hepınıze tattırsın... vaktı saatı vardır dıye dua etmekten baska ne gelırkı elımızden... Allah hepımızın kucagını doldursun

sermuh sabretmelisin. eşinin de tepesini attırma canım arkadaşım. sizin hatırınız olmasa zerre gelmem o derece kötüyüm. sağolsun kızım da coştukça coşuyor :))))

sende sabretmelısın canım bnm... kızın cosucak tabii baktıkı annem saldı kendını kuduruk olayımda annemn kafası dagılsın bnm yaramazlıklarımla dıyodur.. ohh ıste ne guzell...

merhaba,
ben de takipteyim ama birsey yaptirmayinca yazacak birseyim de olmuyor. bugun yarin adet gorecegim ve kistim gecmisse -ki sanmiyorum- asilamaya baslayacagim ben de.
ilk asilamam olacak; ilgimdisi bebgini kucagina alacak, ben daha ilk asilamami yaptiracagim :)

ayy deme boyle nolursun... cok uzulurum , bnde sızın gbı cok bekledımm cok agladım ... Allah ın ıznıyle ınsallah sızınde dolucak kucaklarınız arkadasım.. doguma gıderken hepınızın ısmını teker teker anıcam emın olun nasıl olsa sezeryan burdan gıtmeden once gıdıyorum dıye yazıcam ztn..

Eseklik ettim 8. Gunde idrar testi yaptim al sana negatif kimseciklerede soyleyemiyom kocam cok kizar ...yatmaya devam 12. Gunu bekleyecez....

Eseklik ettim 8. Gunde idrar testi yaptim al sana negatif kimseciklerede soyleyemiyom kocam cok kizar ...yatmaya devam 12. Gunu bekleyecez....

ya söyleme bencede daha çok erken 10.günü bari bekleseydin sermuhcum beklemek çok zor ama ben de biliyorum....kıslar bugun çok yogundum annem vardı çarşıya gittik gez alışveriş yap derkan koşa koşa pazara gittim daha yemegi yeni yapıorum valla bu saat oldu öptm herkesi azcıkda yaptıklarımızdan bahsedelim bence birbirimizden öle haberimiz olsun

idrarda henüz belli olmaz canım,sıkma canını,inşallah bebeğin seninledir...
bu arada tek sen değilsin,ben de bir eşeklik ettim bugün... sözde tüp yaptırmaya kesin karar verene kadar doktora falan gitmeyecek,kafa dinleyecektim.
hormonlarıma bir baktırayım ne alemde,sen tüp için acele etmelisin falan dermi acaba diye başka bir doktora gittim.. önceki doktoruma kalsa hala aşılama yapmaya devam edecekti.. önceki aşılamalarım klomenle olmuştu ve aralarında 4-5 ay vardı. çok ara verildiği için aşılama sayısı önemli değil,ard arda yaptırman gerekiyordu,senin tüp için ard arda 3 aşılamaya olman lazımki ben sana evet senin için tüp bebek yaptır diyebileyim dedi.ayrıca tüp yaptırmak istiyorsan cebinde 1 tane değil 3-4 denemelik para bulundurman lazım,çünkü tüp bebekte de şans arka arkaya yapıldığında artar dedi.. sen bir tane yaptırıp olumsuz sonuç alıp 6 ay beklersen olmaz dedi... eşim de tutturdu illaki aşılama olsun, diye... tamam dedim ben de.. hem iğneli denememiştim,ayrıca şuan tüp için yeterli bütcem yok diye tamam deyiverdim işte... aldık iğneleri,aklım başıma geldi.. aşılama ücreti çok uygun ama 1000 tl iğneler tuttu..

kendi haline bırakacaktım,bu arada maddi ve manevi anlamda kendimi hazırlayacaktım.. şuan kafama dankk ediyor niye böyle bir karar verdim!!!!
biraz eşim ısrar etti,gaza geldim sanırım.. napayım olmazsa bu adamın dediği gibi 3 kere falan yaptıramam 3 tane olmazsa zaten 1 tüp parası gidecek..

biliyorum hata yaptığımı , belki zaman kaybettiğimi.. olan oldu bi kere hala kendime inanamıyorum...
yazmayacaktım buraya boşa kürek çekme gibi bişi derseniz kendimi bırakırım falan diye..ama sizden bişi saklayamıyorum, benim tek dert ortağım sizsiniz..

Son düzenleme:
Evet sende eseklik etmissin tup bebek yaptirmakicin3 kere ard arda yaptiracaksindiye bir salaklik yok...asilama tutma sansi olanlar elensin diye ve dr un seni takibi icin yapiliyor..
Hem tup bebekte toplacak yumurtalarini yillik 400 tl gibi bir bedele dondurtuyorsun 2. Seferde donmus yumurtalarin transfer ediliyor .asilamada 1000 tl lik ilac almissinya tup bebekte 1500 tl lik aliyorsun bu ilac yumoslari buyutmek icin daha sonra 2. Yi donmuslarla yapinca bir suru para odemiyorsun sadece transfer yapiliyor...dr un dediginin disinda davraninda dr lar uyuzlasiyor simdi o sana 3 kere demisya sen hayir deyince sen cok biliyodun bana niye geldin muamelesi yapacak ( insallah olmaz)

Ben yaptigim eseklik sonrasi kimseyede soyleyemeyerek icime oturmus vaziyette yatmaya devam ediyorum...Allahim insallah bu sefer yuzumu guldurur..diger forumda okudum 7. 8. Gunde idrarda ciknlar var tabi 12. Gunde idrarda cikmayip knda cikanlarda var yani oturdum kaldim...

canım bende hiç böle bişey duymadım aşılama paraları tüp bebek parasımı aşıo ama inş. bu sefer ilk aşılamada olur nasip herşey

:) canım uzulecek ne var, ne mutlu ki saglikla bebegin dogacak insallah. ben kendi tembelligime kiziyorum. keske bir suru kisiden alsak bu guzel haberleri de hamile olanlar degil olamayanlar birkac kisi kalsak. ben biliyorum senin temiz kalbini. biz de senin icin dua ediyoruz, guzel kizin icin.

ben de sabredemezdim, iyi yapmissin. olsun birkac gun daha bekleyiver; guzel haber 3 gune gelsin insallah.

ben de ilk kez asilama yaptiracagim ama benim merkezde gorustugum bayan bana 700 tl ilaclar dahil asilama fiyati verdi. hic sormadim ben de ilaclari. ege tup bebekte 1000tl denmisti asilamaya, ilactan vs. bahsetmemislerdi; ondan burasi ucuz geldi.
ilgimdisi sen hangi doktora gidiyordun?

ee aferın yani...yat yattıgın yerdee sus sesını cıkarma sankı hıc tecruben yokmus gbı nası gıttın bıde ıdrarda baktın yanii sermuh... ama kızmiciimm sekerimmmm.... gezemıyosun ya aevdesın ona verıyorum bu hallerını

ohh hatun gezmıss... tabı bu saatte yaparsın yemegını.. aama ıyı etmıssın bn koca karnımla wc ye bıle kalkamıyorum neredeyse... canım nasıl talan etmek ıstıoo carsı pazarı bı bılsennn

senı tebrık ederımmm canım... sermuh bır sen ıkı... ne dıyımki... olsun ama ıykı anlattın ıcınde tutmadınn.. bosver demek duser smdı banaa oln olmuss hıc ugrasma artık asılamayla tupe sakla paranı..

ee bak bılıyosun ıste dıger forumlardanda sende tupde yaptrdın asılamaa oldun bız yapsak kızarsın evet heyecanlısında esın duysa kızmakta haklıı... yalnız bı dakka bı dakka kımı kandırdında aldırdın kız sen bu ıdrar testını.. kaynanam aldı deme sakın..

tesekkur ederım duaların ıcın ınsallah saglıkla gelsın Alaram.. ben Ahmet seckın onogluna gıdıyorum canım ızmır sırınyerde.. sen nerdesın? bu dr bnm teyzemın tup bebeklerınınde dr u tepecık ssk nın tup bebek merkezı baskanı ... ırenbe tıpta ta calımıs sanırım suanda orda hala hanı bu tam gun yasası vs cıktı ya..

ilgimdisi helal olsun evet onu anlatmadım valla koca forumda tek çakal sen çıktın...o gün eşim beni sabah giderken kaynanamla birlikte arkadaşıma bıraktı akşamda ordan aldı orda yatmaya devam ettım. arkadaşımı kandırdım oda senle bir hamiş 15 ekim sonrası bebiş bekleniyor..burda eczaneler eve servis yapıyor aradım tlf sipariş verdim parayıda arkadaşın eline tutturdum o kendine sipariş gelmiş gibi aldı..kayınvalidem uyumak için odaya girdi bende wc ye ve sonuç al ağzının payını otur totiş üzerine işte böyle...şimdi pzt bekleyeceğim artık cmt -pzr eşim evde olacak halt karıştıramam

ben bostanlidayim. baskent universitesine gittim epey bir sure, orada sperm yikama yok diye ege tup bebege yonlendirdi. orasi da icime sinmedi, pek kalabalik, bakimli da degil. kordona gittim gecen sefer o da cigli kipaya yakin; bakalim simdi adetliyim p.tesi sabahi gidecegim yine, ssk ile anlasmali, kistim gecmisse asilama yapacagiz.
aman isyerinde kimseye soylemedim onu bunu bahane edecegim yine, boyle de hepten zor oluyor.

itiraf ediyorum arkadaşımı yeminler ede ede zor kandırdım....ama kandırdım :)))

sobeee... bulurum tabii kacın kurasıyımmm arkadasınıda Allah kurtarsın bı avazda ınsallah... soyle arkadasına doguma gıderken bı tane elma ısırsın bı kere yesın gerı kalanını sana versın tabıı sen orda olmazsan bı yakınına versın ıste snra sen yıceksın onu.. sakın unutma sermuh dıger kızlar sızede soyluyorm denenmıstır ınanın ınanamaktan bısey kaybetmezsınız

bnce ozellerı degıl devlet hastanelerını tercıh etmelısın.. aslında ege tup bebek cok ıyı. Rafeel aruh,ege nazan tavmergel dı sanırım bunlar cok cok ıyıler teyzemn ılk tup bebegını yaptılar tuttu .... bnce hıc hıc ugrasma asılamayla arkadasım ne guzel ıste hazır yonelndırmısler senı ege ye bk ıstersen takıplerıne bı kerelık ahmet beye gıt cok bılgılı...

elma işini ilk kez duyuyorum...kesinlikle yaparız ama o meyveyi çok seviyor bana bırakmayabilir...resmen meyve hastası bende tam tersi..:)))

içim patlayacak gibi oluyorum yaa çok sıkıldım...beklemekten şimdik yarın cmt sonra pazar kocişim evde olur bir şekilde zaman geçer...
öyle çok ağlamak istiyorumki biri yanlışlıkla dokansa hıçkıra hıçkıra ağlayacak haldeyim mahvoldum hormonlarım alt üst resmen..sigarada içemiyorum yemin etmemiş olsaydım bu gün kesin 1 paket içerdim...dayanamdım gittim 2 rekat namaz kıldım duat ettim biraz daha sakinleştim...
yinede zor duruyorum...
Allah bekleyen herkeze sabır ve dayanma gücü versin...

amin.....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…