ilgimdisi ne gezintisi... keşkeeee( çok kötüyüm.. bunalıyorum.. dışarıya çıktığımda can sıkıntısına alışveriş yapıyorum, saçma sapan gereksiz şeyler almaya başladım. en iyisi hiç çıkmamak..
Allah ım bana yardım etsinn.. hiç iyi değilim ben. her adet oluşumda daha da beter oluyorum sanki tekrar tekrar üzerime yük biniyor gibi geliyor..
ağlayasım geldi neden biliyor musun, kendimi hamile hayal etmeye çalıştım olmadı.. artık hayalimde bile olmuyor, Allah ım bana ve isteyen herkese bu duyguyu gerçekten yaşatır inşallah.. bu duyguyu yaşamadan ölmek istemiyorum
ilgimdisi şimdi sonuç ne oldu sen ne zaman doğuracan...?nerde doğuracan belli oldumu?
ben devamlı yatıyorum bana bakmaya kayınvalidem geldi.ben devamlı yatıyorum.2 gecedir sürekli ayaklarımda buz torbaları öyle belli belirsiz yatıyorum...sigara yok yemin ettimdi.rahimde ara ara kramplar oluyor bıçak batmış gibi.birde göğüs uçları renkleri farklılaşıyor gıbı ama uçları değil göğsun dipleri acıyor...yani totiş büyütüyom....ayaklarım yanmasa her şey daha güzel olacakta....
canım inşallah yaşıycaksın Allah ın izniyle.
ama zamanı var demekki........
kendini fazla yıpratma lütfen.
sermuh hayırlı haberler bekliyoruz inşallah canım.
ilgimdışı artık sonuna yaklaştın.az kaldı.hiçbirşey seni üzmesine izizn verme....
Benim tedavi devam ediyor.8 gün oldu tedaviye başlayalı.gonol-f vuruluyorum kaç güne biter bilmiyorum.dua edin bana.sevgiler
Bilgeeee nirdesin kanka bak bir suru sayfa gecti ...destekci oldugunu bilmek yeter optum....
merhaba canlarım. destekçinizim tabii ama malesef hala iyi değilim. konu bebekten çıktı bambaşka bir boyut kazandı o yuzden hakkımda hayırlısını dilemekten hala vazgecmiyorum. burada herşeyi dökmeye anlatmaya hazır değilim tek diyebileceğim bir süre daha benim için dua etmeyin. şu sıra bebekten cok daha büyük problemlerim var. hepinize sevgiler.
not : sermuh bu sefer olacak hissediyorum. olmazsa da üzülme beterin beteri varmış ben yaşıyorum şu anda. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
merhaba canlarım. destekçinizim tabii ama malesef hala iyi değilim. konu bebekten çıktı bambaşka bir boyut kazandı o yuzden hakkımda hayırlısını dilemekten hala vazgecmiyorum. burada herşeyi dökmeye anlatmaya hazır değilim tek diyebileceğim bir süre daha benim için dua etmeyin. şu sıra bebekten cok daha büyük problemlerim var. hepinize sevgiler.
not : sermuh bu sefer olacak hissediyorum. olmazsa da üzülme beterin beteri varmış ben yaşıyorum şu anda. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
bilgecim inşallah aklıma gelen şey değildir,Allah korusun.. sorun ne ise inşallah Allah en kısa zamanda çaresini de verir..
sermuh,ergitess ve aylin... kızlar ben tüp bebk yaptırmaya karar verdim diyelim.. ilaçlarla beraber ne kadar tutuyor? rapor falan almayacağım.. sadece devlet memuruyum,ilaçları da cebimden karşılıyorum değil mi? 5000 gibi bir rakam duydum ama gel git otel masrafı falan derken 6000 i bulur sanırım..
bişi daha sormak istiyorum.. diyelim ki döllenenlerin bir kısmını dondurduk. 2.deneme de bu sadece tekrardan ilaç almamak için değil mi? peki yumurta toplama işlemi olmayacağından dondurulmuşlarla yapılan işlem daha ucuza geliyor mu?
yaa kusura bakmayın şuan 1 denemelik para ayırdım. ama ya olmazsa korkusu ve sonrası var içimde..eminim size de olmuştur,gözümü bi karartsam,bi cesaret gelse..
sermuh dipten çık diyorsun,çok haklısın ama elimden gelmiyor. 2ay geçti son aşılamanın üstünden. ara ara bu hale geliyorum.aşılamada böyle olduysa tüp olmazsa ne hale gelirim nasıl atlatırım korkusunu düşünmeden edemiyorum..
Insallah hayirlisi olsun...aşılama yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl oluyor bana yardımcı olurmusunuz ?
oh hele şükür işler yolunda gitmeye başlamış ben hala yatıyorum kayınvalidem bakabildiği kadar bakıyor.temizlik hak götüre ev dandini dastini yarın kadın getirtiyorum..Kayınvalidede tek olumlu şey yeme içmeme gereken önemi gösteriyor gerisi Allaha kalmış zaten şu sıra düzenli beslenmekten başka gerisini boşverdim ama ev çok fena ...malesef çok dağınık bir kadın.her şeyi her yere sıkıştırma gibi bir hastalığı var.bu ev nasıl güzene girecek zor ...
ilgimdisi 18 ekim benim çok sevdiğim bir dostumun doğumgünü. ve kendisi doktor. Allah kızına da hayırlı nasipler yazsın, talihi bol olsun sağlıklı olsun inşallah.
sermuh evet cumaya yap şu testi de sevinelim.. aşılama yapıldığında 10.gün bile belli oluyor. üstelik size döllenmiş olarak transfer edildiğinden 2-3 gün zaten ordan kazançlı oluyorsunuz. ben de okudum ve 8.gün bile sonucunu öğrenenler var..
ben normalde herhangi bir konu olmasa da yazıyordum ama tık çıkmayınca kimseden garip oluyor.. ilk zamanlar sonuç bekleyen veya tedavi gören çok vardı,bir şekilde ilerliyordu.. son günlerde sen ve ergitess var,inşallah szin sevincinizi,heyecanınızı paylaşıcaz burda.. aylin koyboldu, uğramıyor ne zamandır..
Su an gercekten sikkin vaziyetteyim...burda kk da vakit oldurmeye calisiyorum..foruma bir ben yazincada vakit gecmiyor ...kocam teste kizdi yaaaa illaki bekleyecekmisiz test gununu yani pzt siyi.tabi bu arada kacamak birilerine idrar testi aldirabilirsem yaptiririm gizlicek..
Simdik 6. Gun bitti 7 ye basladik....offfffff daha bi bu kadar var. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?