Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

oncelıkle sakın olmalısın acelya.. Rabbımden hıcbır zaman umut kesılmez yer gok dua ustune kurulu canım bnm... hayalınde bıle olmuyor dedgn kutsal duygu belkıde sana cok yakın Allah ım daha fazla umıtsız olma dıye belkıde kurdurmuyor bu hayalleri... madem dısarı cıkınca sacma sapan seyler alıyosun o zaman bı kursa yazıl ne bılım halk egıtım merkezlerıne gıt yenı cevre yenı ugras ıyı gelır...

sonuc... yıne ssk da dogum yapıcam Allah nasıp ederse,ustelık dr umdan ozur mayetınde bı teklıf geldı ozelde bıle olsa hayır dıyemıycegım bı teklıftı kocısım doguma gırebılıcek tabıı cesaretı olursa... bu hafta sanırım en gec carsamba gunu sn kontrole gıdıcem ve sezeryan ıcın gun verıcek en gec haftaya yanı 10 ekım yada 13 ekım gbı olucak dogumum.. dogum anında hepınızın adını anıcam ve dua edıcem samımıyetıme guvenın keske tanıyosa olsaydım hepınızı elma ısırırdım sıze...

toparladım cnm kendımı... smdı ıcım cok rahat Allah ızın verırse en gec 15 gun...

Benim tedavi devam ediyor.8 gün oldu tedaviye başlayalı.gonol-f vuruluyorum kaç güne biter bilmiyorum.dua edin bana.sevgiler

duacınız canım... burayı ıhmal et ve sakın stres yapma ıyı haberlerını beklıyoruz

Bilgeeee nirdesin kanka bak bir suru sayfa gecti ...destekci oldugunu bilmek yeter optum....

merhaba canlarım. destekçinizim tabii ama malesef hala iyi değilim. konu bebekten çıktı bambaşka bir boyut kazandı o yuzden hakkımda hayırlısını dilemekten hala vazgecmiyorum. burada herşeyi dökmeye anlatmaya hazır değilim tek diyebileceğim bir süre daha benim için dua etmeyin. şu sıra bebekten cok daha büyük problemlerim var. hepinize sevgiler.

not : sermuh bu sefer olacak hissediyorum. olmazsa da üzülme beterin beteri varmış ben yaşıyorum şu anda. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Allah seninde agzının tadını bozmasın canım.
sorunların neyse halledersiniz inşallah.
Allah önce saglık sonra huzur mutluluk versin.

canım benım geçmiş olsun hakkında hakkımızda hayırlsı ne ise Rabbim onu nasip etsin desteğe ihtiyacın olduğunda her daim yanında olmak için elimden geleni yaparım.bazı kararları almadan karar vermeden önce düşün sakin olmaya çalış konu her ne ise elbet bir gün çözülecektir...

bılgecım sorun her neyse ıllakı bır cozumu vardır Rabbım yeterkı saglık huzur versın... kendını toparlamaya calıs bır kızın var ve sana ıhtıyacı var...

bilgecim inşallah aklıma gelen şey değildir,Allah korusun.. sorun ne ise inşallah Allah en kısa zamanda çaresini de verir..

sermuh,ergitess ve aylin... kızlar ben tüp bebk yaptırmaya karar verdim diyelim.. ilaçlarla beraber ne kadar tutuyor? rapor falan almayacağım.. sadece devlet memuruyum,ilaçları da cebimden karşılıyorum değil mi? 5000 gibi bir rakam duydum ama gel git otel masrafı falan derken 6000 i bulur sanırım..

bişi daha sormak istiyorum.. diyelim ki döllenenlerin bir kısmını dondurduk. 2.deneme de bu sadece tekrardan ilaç almamak için değil mi? peki yumurta toplama işlemi olmayacağından dondurulmuşlarla yapılan işlem daha ucuza geliyor mu?

yaa kusura bakmayın şuan 1 denemelik para ayırdım. ama ya olmazsa korkusu ve sonrası var içimde..eminim size de olmuştur,gözümü bi karartsam,bi cesaret gelse..
sermuh dipten çık diyorsun,çok haklısın ama elimden gelmiyor. 2ay geçti son aşılamanın üstünden. ara ara bu hale geliyorum.aşılamada böyle olduysa tüp olmazsa ne hale gelirim nasıl atlatırım korkusunu düşünmeden edemiyorum..

benim 4.tüp bebek olduğu için bana çok indirim yaptılar 2800 tedavi 1500 de ilaç tutuyor yumurta tıplama işlemide genel anestezi ile yapıldı.Bu fiyat 3.denemeden sonra veriliyormuş..yani 4300 tutuyor benimki.ayrıca dondurma işlemi içinde 400 tl yatırdık.dondrumayı kullanmak çok mantıklı önceki denemelerde donduracak kadar çıkmamıştı yumurtam.ilk kez dondurdum.böyle bir şans oluşursa kesin yaptır.
ve dipten çık tekrar ediyorum...herşey malesef çocuk değil keşke bunları çekmeseydik keşke korunuyorken hamile kalmışım diyebilseydik ama malesef bunları yaşamamız gerekiyormuş haktan geleni kabul etmek razı olmak lazım...

bilgecim,
sana ve ailene bol saglik diliyorum. hersey bos, saglik cok onemli. umarim hersey kisa zamanda yoluna girer.

kızla r merhaba......yogun bir hafta sonrası bitkinim hiç halim yok ama ayaktayım ben...perşembe günü adet oldum annemde 1 hafta kaldım işte bugun dr gitrtim kistlerşm yok tamamen hiç bişi kalmamış bakalım ilaç verdi aman takılmıorum bu tedaviye çünkü tüp bebege gidicem ya kızlar aşılama raporlarını istiyolsrmı ben ankaraya karar veriyorum galiba istanbul çok aşacak bizi ben aşılamam raporunun birinide kaybettim ( çok üzgünüm bu yüzden....sermuhcum inş.hadi hayırlısıyla olur transfer gününde burda yoktum geçmişi fazla okuyamadım allahım hayırlısıyla gelsin bebişler.....bilge allah yardımcın olsun sorununu bi an önce çözersin inş.

dun dr um apar topar hastaneye cagırdı gel hemen gun verıcem nobetteyken dedı gıttık annem bn babam esım cumbur cemaatt hanı gormemısın olduya bızım bebek... buldumcuk dıye.... nyse gunumz kesınlestı.. eger kızım acele etmezse 18 ekım salı gunu 18.30 da alcak dr umuz eger aksı bı durum olursa arayın yınede gelırım dedi... haberler bunlar kızlar.. sızde ne vr ne yok sermuh nası gdııyoo...?? bılge hadı toparlan beklıyoruz.. sancal cım uzulme okdrda onemlı degıl bı raporun eksık olması bn ılk ultrasonlarımı kaybetttım mesela napıımm yani.. bunda da bı hayır vrdır de..

asılama yaptırmk ısteyen arkadasım hayırlısı olsun ınsallah... ılk once dr un sana bazı tahlıller verıcek onlara gorede asılama yolunuzu cızıcek ama genel olarak aynıdır seyır... tabı kıst vs yoksa sende eger kıst varsa once onu yok etmeye calısıcaktır he yoksa yumurta gelıstırıcı verıcek sana ne ılacı verır bılmıyorum bana serophene vermıstı onu kullanırken arada yumurta takıbıne gıdıceksın mesela bn ılk paketı bıtırınce gttı kc mm olduguna baktı yeterlı degıl dedi snra bı paket daha verdı gıttım en son 19 mm dı bı gun sonra ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum bı gun snra esımden ornek alındı ve asılama oldu.. tabı esınden alınan ornekde onemlı sperm yıkama ıle ılerı hızlı hareketlı durumu vs.. cok onemlı ama bn cok ayrıntılı anlatmk ıstemıyorum cunku ınsann kafası karısıyo dr un senı en ıyı sekılde yonlendırıcektır.. bnden sana tavsıye he bnm tutmadı asılamam ama yumurta gelıstırıcı ıcerken yada vurulurken ıgne olarak tarcın ve bal karıstır ye hergun esınde kecı boynuzu pekmezı ıcsın sabah aksam.. bızde ıse yaramadı yanide yarayanlar varmıs bnde ole duymustum.. yınede aklına takılan bısey olursa sor canım stres yapma hakkında hayırlısı nyse o oldu..

oh hele şükür işler yolunda gitmeye başlamış ben hala yatıyorum kayınvalidem bakabildiği kadar bakıyor.temizlik hak götüre ev dandini dastini yarın kadın getirtiyorum..Kayınvalidede tek olumlu şey yeme içmeme gereken önemi gösteriyor gerisi Allaha kalmış zaten şu sıra düzenli beslenmekten başka gerisini boşverdim ama ev çok fena ...malesef çok dağınık bir kadın.her şeyi her yere sıkıştırma gibi bir hastalığı var.bu ev nasıl güzene girecek zor ...

ilgimdisi 18 ekim benim çok sevdiğim bir dostumun doğumgünü. ve kendisi doktor. Allah kızına da hayırlı nasipler yazsın, talihi bol olsun sağlıklı olsun inşallah.

kaynanaların cınslerı bu sanırım hepsımı dagınık olur arkadas... bnmkıde aynı ole hem dagınık hem ılgısız az bırazda pıs olur kendısııı... bırak evı burada ısterse *ok gotursunn onemlı olan bebıslerın canım snra ztn yavas yavas yaparsın..

ilgimdisi 18 ekim benim çok sevdiğim bir dostumun doğumgünü. ve kendisi doktor. Allah kızına da hayırlı nasipler yazsın, talihi bol olsun sağlıklı olsun inşallah.

ınsallah canım... amın bızımde sozlendıgımız gun..

Kizlar ben yine cozuttum 12. Gunu bekleyemeyecem baska bir forumda kizlarin cogu idrardan 9. Gun sonucu ogrenmisler...cuma sabahi demek ouyor ...
Bu arada ilgimdisi cogunlukla burda senden baska kimse kalmadi konu sonrasi acik olmadigindan gelende olmuyor gelsede yazmadan gidiyor..bende acikcasi diger foruma daha cok yaziyorum cunku beklemek cok sikici hatirlarsaniz ocakta cok hizli akiyordu forum simdi yatti kaldi..

sermuh evet cumaya yap şu testi de sevinelim.. aşılama yapıldığında 10.gün bile belli oluyor. üstelik size döllenmiş olarak transfer edildiğinden 2-3 gün zaten ordan kazançlı oluyorsunuz. ben de okudum ve 8.gün bile sonucunu öğrenenler var..
ben normalde herhangi bir konu olmasa da yazıyordum ama tık çıkmayınca kimseden garip oluyor.. ilk zamanlar sonuç bekleyen veya tedavi gören çok vardı,bir şekilde ilerliyordu.. son günlerde sen ve ergitess var,inşallah szin sevincinizi,heyecanınızı paylaşıcaz burda.. aylin koyboldu, uğramıyor ne zamandır..

Su an gercekten sikkin vaziyetteyim...burda kk da vakit oldurmeye calisiyorum..foruma bir ben yazincada vakit gecmiyor ...kocam teste kizdi yaaaa illaki bekleyecekmisiz test gununu yani pzt siyi.tabi bu arada kacamak birilerine idrar testi aldirabilirsem yaptiririm gizlicek..
Simdik 6. Gun bitti 7 ye basladik....offfffff daha bi bu kadar var. ...

canım bak 6 gün geçmiş bile.. yarıladın,geri kalanıda hemen geçer.. hem sonuç güzel olsunda,kaç gün beklenecekse bekleyelim dimi? şuan adetim tam anlamıyla başladı.. bu ay da kendimden ümidi kestim yani suan sadece size dua edicem.. Allah yardımcın olsun. senin ve ergitessin hamiş haberlerini alırsam yazı falan beklemem belki hemen başlarım bende tedaviye..

merhaba arkadaşlar bugün tedavinin 11 günündeyim iğne vurulmam daha bitmedi bir bitsede evime gitsem çok özledim vallahi.hafta içi transfer olacak bu hafta cuma cumartesi yumurta toplama işlemi.bana çok dua edin.sevgiler slmlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…