Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

Bilge_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
997
1
46
Antalya
Bebeklerimiz var, güzel dostlarımız var. Arkadaşlığımız çok özel, listemiz olmasa da.. Herkes gelebilir biz dertleşiyoruz...

Son düzenleme:
Topik hepimize hayirli olsun canim
Adim yok normal olarak.Cunku hakkimda herhangi bir bilgi vermemistim.Dun 15. gun testim neg cikti hala kirmizilar gelsin diye bekliyorum.14. Gun tutan migren krizim ...negatif olacaginin belirtisiydi zaten.adept oncesi sasmaz bir belirti benim icin.Regl olup us Dan sonra ne olacaginin belli olur sanirim.Allah hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip et Yarabbim...

inşallah bebişlerimiz gelir canım. durumundan emin değildim o yuzden yazmamıştım. diğer arkadaşlar da doğrudur umarım.

benide yazınnn bende bekliyorummm....bir topik kapandı yenisi açıldı ben hala öylemi böylemi bekliyorum...belirsiz bekleyen diyebilrisin:)

Bilgecim yeni topik için teşekkrler canım umarım bu sayfamız uğu getirir hepimize inş buradan veririz güzel haberlerimizi biz de perşembe tüp bebek merkezine gidicez heyecanla bekliyoruz bakalım yeni dr neler söyleyecek.

beni unutmuşun canım ben sonuç bekliyorum

İyi akşamlar evet bende aşılama yaptırmıştım ve de 12. gün çağırmışlarda bhcg değeri için bence yaptırın derim yarın haberde verin inşallah hayırlısı olsun

beni unutmuşun canım ben sonuç bekliyorum

hemen ekliyorum canım. dedim ya unuttuklarım olabilir kusura bakmayın diye. :))))

aylincim hayırlısıyla adımızın yanına hamiş falan yazarız. ne güzel olur.

benide yazınnn bende bekliyorummm....bir topik kapandı yenisi açıldı ben hala öylemi böylemi bekliyorum...belirsiz bekleyen diyebilrisin:)

hemen yazıyorum sermuhum merak etme

su dakikadan sonra tasindigimiz yer hamileler kismi olsun lutfen :)

inşallah canım. kopmayalım da :)

öyleyse bana lütfen yarın için dua edin inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere dualarınızı bekliyorum yoksa beklesemmi kararsızım ya hayal kırıklığına uğrarsam ey rabbim sen herkesin gönlündeki muradı ver amin

Canım inş yarın güzel haberlerini alırız dualarımız seninle topiğimizin ilk hamişi olursun.

İlgimdisi nerelerdesiiiiiiiiiiiin?Hsg filmi çektirecektin neler yapıyosun beklemede ......?yeni topiğimize girmedin henüz.

Bilgecim, yeni topiğimizi açarak çok iyi yapmışsın,
ocak ayı bizlere uğurlu gelmedi, güzel haber paylaşamadık, bu topik müjdelerle bebek haberleriyle dolsun dolsun taşsın inşallah

Bilgecim, yeni topiğimizi açarak çok iyi yapmışsın,
ocak ayı bizlere uğurlu gelmedi, güzel haber paylaşamadık, bu topik müjdelerle bebek haberleriyle dolsun dolsun taşsın inşallah

yenilik iyidir, yeni kapılar açabilir inşallahhhhh canım hepimiz burayı doğumhaneye cevirelim.:86:

benide ekleyin malesef benimde olmadı bu ama ümidsizliğe düşmeyelim arkadaşlar bizde bu yürek varken bebişlerimiz eninde sonunda gelir bize ben eminim

Son düzenleme:
benide eklediğiniz için teşekkür ederimm...sabah kan verdim sonucu bekliyorum...dananının kuyruğu kopacak az kaldı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…