kuntizella sen de beklemede miydin canım?adını ekleyeyim.
Topik hepimize hayirli olsun canim
Adim yok normal olarak.Cunku hakkimda herhangi bir bilgi vermemistim.Dun 15. gun testim neg cikti hala kirmizilar gelsin diye bekliyorum.14. Gun tutan migren krizim ...negatif olacaginin belirtisiydi zaten.adept oncesi sasmaz bir belirti benim icin.Regl olup us Dan sonra ne olacaginin belli olur sanirim.Allah hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip et Yarabbim...
kimimiz ilk kez denedik, kimimiz yeni ümitlerle... umarız bebişler ocak ayında hayalkırıklığı yaşayan bu anne adaylarını çok bekletmeden kollarına koşarak gelirler.
Bilge_79 --------------------------mart'ı bekliyor,dinlenmede
İlgimdisi ------------------------- mart'ı bekliyor dinlenmede
aylin25 --------------------------- dinlenmede
Ecebru --------------------------- dinlenmede
dileksultan ------------------------ dinlenmede
eliz81 ------------------------------- dinlenmede
antalya2011 ------------------------- dinlenmede
ffatos -------------------------------- dinlenmede
nekropsi ---------------------------- dinlenmede
desica ------------------------------ dinlenmede
cerenm------------------------------ dinlenmede
kuntizella --------------------------- dinlenmede
beni unutmuşun canım ben sonuç bekliyorum
Bilgecim yeni topik için teşekkrler canım umarım bu sayfamız uğu getirir hepimize inş buradan veririz güzel haberlerimizi biz de perşembe tüp bebek merkezine gidicez heyecanla bekliyoruz bakalım yeni dr neler söyleyecek.
benide yazınnn bende bekliyorummm....bir topik kapandı yenisi açıldı ben hala öylemi böylemi bekliyorum...belirsiz bekleyen diyebilrisin:)
su dakikadan sonra tasindigimiz yer hamileler kismi olsun lutfen :)
yarın aşılamamamın 13 . günü sizce kan testi yaptırmalımıyım fikirlerinizi bekliyorum
öyleyse bana lütfen yarın için dua edin inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere dualarınızı bekliyorum yoksa beklesemmi kararsızım ya hayal kırıklığına uğrarsam ey rabbim sen herkesin gönlündeki muradı ver amin
Bilgecim, yeni topiğimizi açarak çok iyi yapmışsın,
ocak ayı bizlere uğurlu gelmedi, güzel haber paylaşamadık, bu topik müjdelerle bebek haberleriyle dolsun dolsun taşsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?