Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrblar..aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..
kızlar mrblar..aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..
bende hatırladım çok güzel yazmışsın arkadaşım ..birbirimize böyle güzel destekler olmak lazım.bu arada seninde hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun..bir şey senin vucudunda reaksiyon yapıyor olabilir.mutlaka dr unla hemşirelerinle paylaş..bazı ilaçlar dokunabiliyor.benim ocakta yaptırdığım aşılamada reaksiyon olmuştu inanılmaz şişmiştim ..kızlar mrblar..aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..
önce Allah tamamına erdirsin hatta hatta onların mürüvetlerini görmeyide nasip etsin..Rabbim ne yazdıysa o oluyor ben elimden geleni yaptım burda bahçeci grubundada tüp bebek yaptırdım.olmadımı olmuyor herşey nasip.tekrar deneyeceğiz ama inanki eşim boşver derse denemeyi düşünmüyorum.benim kızım gelecek bundan güzel bir şey olabilirmi bence olamaz Rabbim onu benim için başkasının karnında büyütecek ve kızım bana gelecek.Kalbime bu sevgiyi bu aşkı verende rabbim ..demişsinya herşey güzel olacak evet her şey çok güzel olacak..Sermuh
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende çok mutluyum şuan rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin.benim pek kimsem yok biliyorsun bu bana çok büyük teselli.senin adınada çok çok sevindim rabbim gönlüne göre versin inşallah eminim herşey çok güzel olacak.memorial hastanesinden çok çok memnun kaldım doktorumda çok iyiydi. Herkese avsiye ederim.bence buradada denemelisin sen istanbuldasın senin için dahada kolay olur sanırım.dualarım sizinle banada dua edin.isim konusu zor vallahi bizde düşünüyoruz bir sonuca varamadık hayırlısı bakalım.öpüyorum sevgilerimle
gayet iyiler kızıyla meşgul o yüzden giremiyor.kızıda kendisinde iyi..alışmıştık 9 ay boyunca bizi yalnız bırakmamasına şimdi kızı onu bizden çaldı:))
Amin Sermuh cum. Allahım tum isteyen kadınlara nasip etsin insallah
ben inanıyorum senin de son tedavin olumlu sonuclanacak... kalbın bu kadar genişken Rabbim yardımcı olacak sana.
hayırlısı güzelim ben artık o takıntı kısmını geçtim.önce kalbimdeki tedavi olumlu sonuçlandı ve böylesi büyük bir sevgiyle kızımı bekliyorum..Allah kimseyi evladıyla sınamasın.keşke bizim gibi çocukları olmayan aileler bizim gördüğümüz gibi evlat edinmeyi görebilseler ve mutluluklarına mutluluk katsalar..Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin...iyi dileklerin için sağol canım...
kızlar yarın transferim var.. ama ben iyileşemedim,3 gündür hastanelerde sürünüyorum.. bol su içip gel dediler ama hiçbişi içemiyorum.. kusuyorum sürekli.. 3. gün embryosu transfer edilecekmiş,baştan kaybettim gibi geliyor,aksilikler üstüste geldi.. şuan tek isteğim iyi olmak,yemeden içmeden yaşamak çok zor,bana dua edin...
canım ya geçmiş olsun allah yardımcımız olsun çık zor bi tedavi aşaması...benim içinde durum farklı değil daha hala yumurtalar büyümüyor pko olduğu için çok zorlanıyorum 5 kutu gonal f bitti menogon hepsi tekrardan alınacak galiba cuma kontrolüm var inş.büyümüşlerdirde tekrar almaya gerek kalmaz kızlar dua edin sermuh ergitess bütün artkadaşlar dualarınıza ihtiyacımız var
kızlar yarın transferim var.. ama ben iyileşemedim,3 gündür hastanelerde sürünüyorum.. bol su içip gel dediler ama hiçbişi içemiyorum.. kusuyorum sürekli.. 3. gün embryosu transfer edilecekmiş,baştan kaybettim gibi geliyor,aksilikler üstüste geldi.. şuan tek isteğim iyi olmak,yemeden içmeden yaşamak çok zor,bana dua edin...
kızlar inşallah açelyanın işlemi sorunsuz geçmiştir bize bebiş haberi verir..topik gene ruhsuz zamanlara dönmüş..neyse bende okadar çok ilaç kullanıyorum ki gene ilaç almak zorunda kaldık allah hayırlısıyla nasip eder bütün isteyenlere
kızlar inşallah açelyanın işlemi sorunsuz geçmiştir bize bebiş haberi verir..topik gene ruhsuz zamanlara dönmüş..neyse bende okadar çok ilaç kullanıyorum ki gene ilaç almak zorunda kaldık allah hayırlısıyla nasip eder bütün isteyenlere
sen ne yaptın sancal
hangi aşamadasın.
bende bugün aşılama için iğne tedavisine başladım bakalım.