• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
beni neden merak etmediniz.. kimse ne oldu ne bitti sormadı ama.... bugün 13. günüm ve tahlil yaptırdım.. HAMİLEYİMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
DUA EDİN benim için sorun çıkmadan atlatayım.. haftaya çağırdı doktor,Allah ım inşallah bundan sonrasında da yardım eder...

çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin...

2011 ocakta olmuştu ilk aşılamam.bir yıl sonra bu kez son aşılamam yapılıyor. tek duam tüp bebeğe gerek kalmadan çift çizgiyi görmek. dualarını bekliyor olacağım yarın sabah yapılacak aşılama için...
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan minik kuzun sanada gelir...Güzel haberlerinizi bekliyoruz...Hepiniz dualarımızdasınız..
beni neden merak etmediniz.. kimse ne oldu ne bitti sormadı ama.... bugün 13. günüm ve tahlil yaptırdım.. HAMİLEYİMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
DUA EDİN benim için sorun çıkmadan atlatayım.. haftaya çağırdı doktor,Allah ım inşallah bundan sonrasında da yardım eder...
Canım benim Allah korusun herşeyden...inanılmaz güzel bir haber verdin..seni çok merak ettim ama son yazdıkların o kadar olumsuzdu ki buda olmadı diye yazdığını okumak istemedim.umudum vardı ama hastanede olman sıkıntılı dönemler yaşamana çok üzüldüm...yaşasınnnn 2012 ilk miniği senden geldi...arkadaşlar inşallah bebişlerimizi büyüdükçe bir gün oturur bu yazdıklarımı hatırlar hem güler hem ağlarız inşallah...Allah tamamına erdirsin...mutluluğun daim olsun....:16::16::16::16::16::16:
kızlaaarrr...
ne var ne yokk? hepınızı cok ozledım.. 5 aylık bır kızım var ALARA .... ınanın dogumda kızımı gordukten sonra sermuh aylın ergıtess sancal antalya2011 bılge dıleksultan..... aklıma gelen herkes ıcın Allah ım onlarada nasıp et dıye dua ettım hala her sukrettıgmde duacınızım.. kızımla mesgulum ıkımızde ıyıyz dogumum bıraz zor oldu kalp hastası oldugum ıcın ama atlattık...

bu buyuk ınanılmaz mucızeyı kusursuzlugu ınsallahh sızde yasarsınız gunun bırınde.. umudunuzu kaybetmeyın ılk fırsatta yıne gelıcem sızle cene calmaya...
SERMUHHHH.....

kızıma LİNA KOYMAK ISTEDIM COK AMA ALARA LİNE ADRİANA LİMA GIBI OLCAK DEDILER VAZGECTIK... anlamı arapca hurma fıdesı canım... cok guzel ve degısık yada tuanada olabılır duunmustuk bunuda..

Kızımın adı Tuğçe olacak babası bu ismi koymak istedi şimdilik bir ismi var ikinci isminide ben koyabilirim...zamanla uygun bir şey bulursam eklerim.Bu arada yeni aracımızın plakasını bulabilirsek benim eşimin ve kızımızın ilk harflerinden almayı düşünüyoruz.
canım Allahtan ümit kesilmez.olamz dedikleriniki oluyor.olur dediklerininki olmuyor.
Allahım nasip etmiştir inşallah bebişin seninledir.

maşallah kızına:nazar:
bahtıda şansıda adı gibi güzel olsun inşallah.

seni nasıl unuturuz.topiğimizin sahibi.
sende zor günler atlatıyorsun canım.
Allah yardımcın olsun.

sermuh nerdesin canım
bende doktora gitmiştim.benimde kapalı tarafta gelişmiş yumurta
doktor yinede yapalım diyor.ben yaptırsam mı acasba aşılama şans çok çok düşük olucak.
seninde böyle olmuş galiba ama sonucu dış gebelik olmuş diye okumuştum.

canım yeni okudum yazdığı kusura bakma umarım geç kalmamışımdır.benim ilk dış gebeliğim kendiliğinden oluşmuştu.sağdan yumurtlamışım sol tüpte dış gebelik oldu.sonra 2.dış gebelikte evet tek tüple yine dış gebelik yaşadım...spermleri rahme koyacaklar spermler açık olan tüpten çıkacak ve o tüpün tekrar geri çekmesiyle rahme gelecek (inşallahhh) bence yaptır derim.dış gebelik olmasın diye yapılabilecek bir şey yok.yani başına gelecekse evet gelecek...bende dr uma aynı şeyleri sormuştum tek tüple nasıl hamile kalacağım diye.dr um bir tüpün olmaması engel değil normal yolla bile hamile kalabilrsin demişti.ama ben ilk ameliyattan sonra kalan tüpte bir şey varmı diye rahim filmi çektirmiştim o filmde açık çıkmasına rağmen hatırlarsan ocak 2011 de yapılan aşılamada dış gebelik yaşamıştım.
aklına takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım...

Allah sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin canım. Çok çok çok sevindim. nihayet geldi müjdeli haberin..

Canım benim Allah korusun herşeyden...inanılmaz güzel bir haber verdin..seni çok merak ettim ama son yazdıkların o kadar olumsuzdu ki buda olmadı diye yazdığını okumak istemedim.umudum vardı ama hastanede olman sıkıntılı dönemler yaşamana çok üzüldüm...yaşasınnnn 2012 ilk miniği senden geldi...arkadaşlar inşallah bebişlerimizi büyüdükçe bir gün oturur bu yazdıklarımı hatırlar hem güler hem ağlarız inşallah...Allah tamamına erdirsin...mutluluğun daim olsun....:16::16::16::16::16::16:...

çok teşekkür ederim,..
inşallah bi aksilik çıkmaz.. uzun zamandır umutsuz olunca ve işler rast gitmeyince insan inanamıyor... biliyor musunuz havalara uçamadım,sevinemedim daha.. bi gidip göreyim, doktor evet bak bu bebeğin desin belki o zaman kendimi hamile gibi hissedicem.. dua edin benim için Allah ım inşallah kucağıma almayı nasip eder.. bana inanın ilk önce kendim için dua etmiyorum,Allahım bana verdiğin gibi başka isteyenlere de ver diyorum..
sermuh açık konuşmak gerekirse gözüm sizi aradı 1 haftadır.. dedim niye yoklar??? ben de umutsuzdum hastalık falan derken tahlil sonucumu almaya bile eşimi yolladım,hatta dedim ki sonuç belli sen sadece doktora biraz kafasını dinleyecek dersin dedim.. ama gerçekten mucize denen bişi varmış,hele bi doğurayım hiçbişeye kesinlikle olmaz demiycem bundan sonra.. inşallah bir mucize de senin için gerçekleşir.. ne olur arada uğrayın bişiler yazın.. hem yakında tuğçen gelecek, burada bundan sonra bebeklerden konuşuruz inşallah...

sıra sancalda... sanırım transfer sonrasını annesinde geçiriyor.. ondan umutluyum,inşallah bi bebek haberi daha alıcaz..

kızlar merabalar açelya sermuh bilge....transferim oldu ayın 27sinde bugun test günüm eve geldim şimdi kan verdim 12de belli olacak almaya eşim gidecek ben kaldıramam die ama eninde sonunda sonuç belli olacak çok korkuyorum yoksa die allah sabır versin inşallah vardır dua edin haber veririm inşallah...açelyaaaaaaaaaaa çok sevindim senin adınadua et banada olsun herkesin yüzü gülsün

kızlar eşim duramadı gitti erkenden sonucu almaya bende ağlıyorum heycandan elim ayam uyuşuyo allahım nasip etmişdir inşallah

rabbim sana şükürler olsun kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmm eşim almış sonucu allahım inaşllah devam eder bebeğim i alırım kucama allahım herkese nasip etsinnnnnnnnn

rabbim sana şükürler olsun kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmm eşim almış sonucu allahım inaşllah devam eder bebeğim i alırım kucama allahım herkese nasip etsinnnnnnnnn

Allahıma şükürler olsun...tebriklerrrrrr seneye aramıza bir minnoş daha katılacak:))))))))))))))))))))))

canım çokkk sevindim.. Allah kucağına da almayı nasip etsin..:nazar::nazar::nazar: aldım kızını ona göre :1::1:

sancalllllllllll................

yemın ederım o kadar cok dua ettımkı sana dogumda ınsallahh canım kucagında gorursunnn... Allah bagıslasın ınsallahhh canım..

Sancalll tebrikler hayatım. çok sevindim. Darısı diğerlerine arkadaşlarımın. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

kızlar herkese çok teşekkürler....ben annemdeyim yatıyorum kesemizi gördük bugun şükürler olsun 15 gün ssonra kalp atışlarını duymaya gidicem herkez allaha emanet olsun ben gelemicem çok öptüm herkeze

SANCALLLL VE AÇELYAAA canlarım tebrik ederim çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.

Epeydir giremiyorum kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür toparlandım tam 4 ay oldu bebişimi kaybedeli bu sürede bütün tetkiklerimizi tahlillerimizi yaptırdık kanda pıhtılaşma dışında çok şükür bir problem yok bir daha gebelik oluştuğunda 9 ay boyunca kendime iğne yapmam gerekmiş nasipse yaza kalmadan yeniden denemek istiyoruz donmuş embriyolarımız ile yola devam....hepinizi çok özledim sermuhu bilgeyi ilgimdisiyi sancalı ergitesi ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok güzel şeyler paylaştık burada kendinizden haberdear edin hepinizi öpüyorum.

merhaba kızlar benim de ocak 2012 de yapılan ilk aşılamam negatif oldu.hem de doktorum çok ümitliydi aşılama olurken kasıktan ultrasonla kontrol etmişti yumurtam çatlamıştı sonrasında biz de ilişki de bulunduk ama olmayınca olmuyor işte.ürtelik benim rahim anomalim var doğuştan tek tüplüyüm. zaten mayıs 2011 de tedaviyle olan ilk bebeğimi 8 haftalık kalbi durduğu için kaybettim kürtaj oldum.sonra da hiç hamile kalamadım.acaba tüpümde tıkanıklık mı oldu şimdi onu merak ediyorum.süt buharına oturmak gibi bir çılgınlık bile yapmayı düşünüyorum belki tıkalıdır da açılır diye napiyım ümit işte.
nisan ayında 2. aşılamamı yaptırıcam zeynep kamil de rapor çıkartmaya uğraşıyorum ilaçlar için.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Back
X