• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar haberleriniz çok güzel artarak devam etsin inşallah. sermuh'tan örnek alalım, valla milletin kafasını oraya buraya vuruyor, güç veriyor herkese. Sermuh dostum benim iki bebişin üst üste gelsin inşallah da biz sana güç kuvvet dileyelim. :)))

kızlar mrblar..aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..

Sermuh
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende çok mutluyum şuan rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin.benim pek kimsem yok biliyorsun bu bana çok büyük teselli.senin adınada çok çok sevindim rabbim gönlüne göre versin inşallah eminim herşey çok güzel olacak.memorial hastanesinden çok çok memnun kaldım doktorumda çok iyiydi. Herkese avsiye ederim.bence buradada denemelisin sen istanbuldasın senin için dahada kolay olur sanırım.dualarım sizinle banada dua edin.isim konusu zor vallahi bizde düşünüyoruz bir sonuca varamadık hayırlısı bakalım.öpüyorum sevgilerimle

kızlar mrblar..aslında opum iyi geçti,az ağrım oldu ama ağrı kesici vurdular geçti... demiştim ben narkozdan etkileniyorum diye,dediğim oldu dünden beri acillerde sürünüyorum.. sanırım böyle kusmaya devam edersem transfer işlemi de iptal olabilir...su bile içemiyorum,transfer öncesi kullanmam gereken ilaçlarıda içemiycem sanırım..uğrayamayabilirim buraya bikaç gün ,zor duruyorum çünkü..

geçmiş olsun canım.bu ağrılar sana inşallah bir bebek olarak geri döner.

kızlar ilgimdışından haber yok mu.iyidir inşallah....

Son düzenleme:

canım benim allah yardımcın olsun inşallah iyi olursun bi an önce benimde yumuşlar bi inatçılar sormayın kaçkere gidip gelcem allah bilir doz aştık artık tavanda adet sancısı gibi sancım var of çok zor

kızlar yarın transferim var.. ama ben iyileşemedim,3 gündür hastanelerde sürünüyorum.. bol su içip gel dediler ama hiçbişi içemiyorum.. kusuyorum sürekli.. 3. gün embryosu transfer edilecekmiş,baştan kaybettim gibi geliyor,aksilikler üstüste geldi.. şuan tek isteğim iyi olmak,yemeden içmeden yaşamak çok zor,bana dua edin...

bende hatırladım çok güzel yazmışsın arkadaşım ..birbirimize böyle güzel destekler olmak lazım.bu arada seninde hamişliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..

Amin Sermuh cum. Allahım tum isteyen kadınlara nasip etsin insallah

ben inanıyorum senin de son tedavin olumlu sonuclanacak... kalbın bu kadar genişken Rabbim yardımcı olacak sana.

canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun..bir şey senin vucudunda reaksiyon yapıyor olabilir.mutlaka dr unla hemşirelerinle paylaş..bazı ilaçlar dokunabiliyor.benim ocakta yaptırdığım aşılamada reaksiyon olmuştu inanılmaz şişmiştim ..
Sermuh
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende çok mutluyum şuan rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin.benim pek kimsem yok biliyorsun bu bana çok büyük teselli.senin adınada çok çok sevindim rabbim gönlüne göre versin inşallah eminim herşey çok güzel olacak.memorial hastanesinden çok çok memnun kaldım doktorumda çok iyiydi. Herkese avsiye ederim.bence buradada denemelisin sen istanbuldasın senin için dahada kolay olur sanırım.dualarım sizinle banada dua edin.isim konusu zor vallahi bizde düşünüyoruz bir sonuca varamadık hayırlısı bakalım.öpüyorum sevgilerimle
önce Allah tamamına erdirsin hatta hatta onların mürüvetlerini görmeyide nasip etsin..Rabbim ne yazdıysa o oluyor ben elimden geleni yaptım burda bahçeci grubundada tüp bebek yaptırdım.olmadımı olmuyor herşey nasip.tekrar deneyeceğiz ama inanki eşim boşver derse denemeyi düşünmüyorum.benim kızım gelecek bundan güzel bir şey olabilirmi bence olamaz Rabbim onu benim için başkasının karnında büyütecek ve kızım bana gelecek.Kalbime bu sevgiyi bu aşkı verende rabbim ..demişsinya herşey güzel olacak evet her şey çok güzel olacak..
gayet iyiler kızıyla meşgul o yüzden giremiyor.kızıda kendisinde iyi..alışmıştık 9 ay boyunca bizi yalnız bırakmamasına şimdi kızı onu bizden çaldı:))
Amin Sermuh cum. Allahım tum isteyen kadınlara nasip etsin insallah

ben inanıyorum senin de son tedavin olumlu sonuclanacak... kalbın bu kadar genişken Rabbim yardımcı olacak sana.

hayırlısı güzelim ben artık o takıntı kısmını geçtim.önce kalbimdeki tedavi olumlu sonuçlandı ve böylesi büyük bir sevgiyle kızımı bekliyorum..Allah kimseyi evladıyla sınamasın.keşke bizim gibi çocukları olmayan aileler bizim gördüğümüz gibi evlat edinmeyi görebilseler ve mutluluklarına mutluluk katsalar..Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin...iyi dileklerin için sağol canım...

kızlar yarın transferim var.. ama ben iyileşemedim,3 gündür hastanelerde sürünüyorum.. bol su içip gel dediler ama hiçbişi içemiyorum.. kusuyorum sürekli.. 3. gün embryosu transfer edilecekmiş,baştan kaybettim gibi geliyor,aksilikler üstüste geldi.. şuan tek isteğim iyi olmak,yemeden içmeden yaşamak çok zor,bana dua edin...

canım ya geçmiş olsun allah yardımcımız olsun çık zor bi tedavi aşaması...benim içinde durum farklı değil daha hala yumurtalar büyümüyor pko olduğu için çok zorlanıyorum 5 kutu gonal f bitti menogon hepsi tekrardan alınacak galiba cuma kontrolüm var inş.büyümüşlerdirde tekrar almaya gerek kalmaz kızlar dua edin sermuh ergitess bütün artkadaşlar dualarınıza ihtiyacımız var

canım ya geçmiş olsun allah yardımcımız olsun çık zor bi tedavi aşaması...benim içinde durum farklı değil daha hala yumurtalar büyümüyor pko olduğu için çok zorlanıyorum 5 kutu gonal f bitti menogon hepsi tekrardan alınacak galiba cuma kontrolüm var inş.büyümüşlerdirde tekrar almaya gerek kalmaz kızlar dua edin sermuh ergitess bütün artkadaşlar dualarınıza ihtiyacımız var

arkadaşım dualarımız sizinle merak eetme bende 6 kutu vuruldum gonalf büyümüyor dediler ama son gittiğimde normale binmişti.çokta pahalı bir ilaç biz rapor çıkarmadık ondan biliyorum.sabır menogon da vuruldum sonra.o an bitmiyecek olumsuz geliyor herşey.ama yumurta toplanıp transfer olduğu zaman insan kendini çok mutlu hissediyor farklı bir heyecan.inşallah rabbim yardımcınız olur dualar kabul olur inşallah.
bizimde tayinimz çoruma çıktı toplanıyorum ama bu halde biraz zor olacak sanırım.hayatım her yönüyle değişiyor sanki.sizde dua edin alışabileyim oraya bir kaç yıl ama inşallh huzurlu yıllar olur bizim için.sevgilerimlegörüşürüz

nasıl geçti merak ettim seni benim transferim yarın.Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş.zormuydu transfer işlemi?

inşallah iyileşmişsindir, sorunsuz yapılmıştır transferin. iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar inşallah açelyanın işlemi sorunsuz geçmiştir bize bebiş haberi verir..topik gene ruhsuz zamanlara dönmüş..neyse bende okadar çok ilaç kullanıyorum ki gene ilaç almak zorunda kaldık allah hayırlısıyla nasip eder bütün isteyenlere

kızlar inşallah açelyanın işlemi sorunsuz geçmiştir bize bebiş haberi verir..topik gene ruhsuz zamanlara dönmüş..neyse bende okadar çok ilaç kullanıyorum ki gene ilaç almak zorunda kaldık allah hayırlısıyla nasip eder bütün isteyenlere

HerSeye katiliyorum once amin diyeyim...acelyayi bende merak ettim...acelya hadi bize guzel haberler ver birde acelyanin anlamini sen biliyorsundur ..minnosuma acelya mi kysam:nazar::nazar:

Geçen yıl bende buradaydım.allah anne olmamı nasip etti.kimler devam ediyor bilmiyorum ama burada birbirimize çok dua etmiştik çok destek olmuştuk.dualarım sizinle.allah yardmcınız olsun.tez zamanda allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.umudunuzu hiç yitirmeyin

Ben yaklaşık 2,5 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyordum.Bunun 1,5 senesi tedavi ile geçti. Doktor önce sorun bende diye sürekli yumurtlama hapı olan klomen ve ardından çatlatma iğnesi ile tedaviyi uygun gördü.Çünkü ona göre yumurtlayamıyordum. Daha sonra aralıklarla 5 kere kullanmama rağmen hamile kalamayınca rahim filmi çektirdim. 1-2 ay da öyle denedik. Ama yok hamile kalamıyordum. Ağlamaktan ve üzülmekten başka bir şey gelmiyordu elimden.Doktorum beni Tüp bebek merkezine gönderdi. Aşılama olacaktım ve eşimin sperm tahlili yapıldı. Onun da morfoloji %2 çıktı. Tüm dünya başıma yıkılmıştı bunu duyduğumda. Normal yoldan hamile kalmam imkansızdı bunu düşünüp düşünüp ağlıyordum. Borç harç aşılama yaptırdım kasım 2011 de ama tutmadı. Ocak ayında gel, 2.sini yapacağız dedi tüp bebek merkezindeki doktor ama oraya verecek paramız yoktu. Bulurduk buluştururduk belki ama sonra olmayınca daha büyük sıkıntılarla uğraşmak zor gelecekti ve belki de o stresle olacağı varsa da olmayacaktı.Oturup konuştuk eşimle yaza kadar hiçbir şey yapmayacaktık. Kendimiz deneyecektik,ne yumurtlama günü hesaplayacaktık ne de başka bir şey.Yaza da tüp bebek yaptıracaktık para biriktirip. Ev taşıdık ocak ayında (hani şu aşılamaya gitmemiz gereken ay). Eşimle 2 kere birlikte olduk. Ben ne altıma yastık koydum ne uzun süre uzandım. Yeni eve taşındık. Adet günüm 6 gün geçti. 10 şubat günü sabah kalktım,rüyamda test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Kendime gülerek tek çizgi senin kaderin.Bak da gör yine dedim. Test yapma sebebim adetim saat gibiydi,hiç bu kadar gecikmezdi. Herhalde dedim hormonlarım iyice bozuldu. idrarı damlattım. Saate bakayım diye cep telefonumu cebimden çıkarıp kafamı kaldırmamla ikinci çizgiyi gördüm. Hemen eşimi uyandırdım. Titriyor ve ağlıyordum. Bebeğim artık benimle,UMUDUNUZU HİÇ YİTİRMEYİN. Ben "Meryem suresi" okuttum. 40 ayrı kişiye kesme şeker vereceksiniz,onlar okuyup size geri verecek,daha sonra bu 40 şekerle bir tatlı yapacaksınız ve eşinizle beraber o tatlıyı yiyeceksiniz.Aralık ayında yaptım,ocakta hamile kaldım. Siz yapın, belki benimki kadar hızlı olmaz ama mutlaka olacağına inanıyorum. Dualarım sizinle arkadaşlarım. Sizi en iyi ben anlarım. Rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın. SEVGİLERİMLE...

sen ne yaptın sancal
hangi aşamadasın.
bende bugün aşılama için iğne tedavisine başladım bakalım.

sen ne yaptın sancal
hangi aşamadasın.
bende bugün aşılama için iğne tedavisine başladım bakalım.

canım ben bugün akşam çatlatma iğnesi ovitrellayı vurunacam çarşamba günü yumurta toplama işlemi gerçekleşecek inşallah allah izin verirse senin tedavinde hayırlı olsun Allah hepimize iyi sonuçlar almayı nasip etsin

Back
X