Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir aradan sonra merhaba 29 mayista dogum yaptim ama oglum 25 gun sonra vefat etti cok sukur kizim hayatts altinci syina girdi oglum corumda doktor kurbani oldu bayan tatile gidecejk diye erken dogum yaptirdi allaha havale ettim onu crzasini rabbim verir insallah
Uzun bir aradan sonra merhaba 29 mayista dogum yaptim ama oglum 25 gun sonra vefat etti cok sukur kizim hayatts altinci syina girdi oglum corumda doktor kurbani oldu bayan tatile gidecejk diye erken dogum yaptirdi allaha havale ettim onu crzasini rabbim verir insallah
kızlar merhaba ben kasımın 2 sinde sezaryanla doğum yaptım....allaha şükür iyiyiz allah hayırlı büyütmek nasip eder inşallah paylaşmak istedim allaha emanet olun
başınız sağolsun,allah sabır versin, Allah ım kimseye yaşatmasın evlat acısını.. erken doğum nedeniyle mi yoksa rahatsız mıydı?
rabbim kızınıza uzun ömür versin,analı babalı büyütsün inşallah..
bu arada ben de doğum yaptım.. oğlum şuan 15 günlük..![]()
haylı olsun ne güzel birer birer bebiş haberleri geliyor...Allah bütün çocuklarımızı nazarlardan korusun...sağlık sıhhat dolu günler nasip etsin
Canlarım ne güzel bebek haberleri almışız ergites sancal açelya hepiniz güle güle büyütün inş.Sermuhum sende en kısa zamanda kavuşursun kızına.Bana gelince geçen ay donmuş embriyolarla denedik olmadı malesef rahim duvarında kalınlaşma problemi var en son 7mm kaldı her halde bu yüzden tutmadı kısmet yaza ist. memoriale gitmeyi planlıyoruz ergites canım sen orda yaptırmıştın galiba dr kimdi memnun kaldınmı bilgi verirsen sevinirim hepinizi öpüyorum