• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar merhaba ben kasımın 2 sinde sezaryanla doğum yaptım....allaha şükür iyiyiz allah hayırlı büyütmek nasip eder inşallah paylaşmak istedim allaha emanet olun

Uzun bir aradan sonra merhaba 29 mayista dogum yaptim ama oglum 25 gun sonra vefat etti cok sukur kizim hayatts altinci syina girdi oglum corumda doktor kurbani oldu bayan tatile gidecejk diye erken dogum yaptirdi allaha havale ettim onu crzasini rabbim verir insallah

Uzun bir aradan sonra merhaba 29 mayista dogum yaptim ama oglum 25 gun sonra vefat etti cok sukur kizim hayatts altinci syina girdi oglum corumda doktor kurbani oldu bayan tatile gidecejk diye erken dogum yaptirdi allaha havale ettim onu crzasini rabbim verir insallah

başınız sağolsun,allah sabır versin, Allah ım kimseye yaşatmasın evlat acısını.. erken doğum nedeniyle mi yoksa rahatsız mıydı?
rabbim kızınıza uzun ömür versin,analı babalı büyütsün inşallah..

bu arada ben de doğum yaptım.. oğlum şuan 15 günlük.. :nazar:

ergitesss çok geçmiş olsun Allah sabrını versin. Allah kızına sağlık versin inşallah güzel günler sizinle olsun...

kızlar herkeze tekrar merhaba,kızım hala gelmedi.artık son günleri beklediğimi umuyorum..sanırım yılbaşına kadar minik kuzumuz bizimle olacak.bizede sabırla beklemek kalıyor..

ara ara yazında birbizimizden haberdar olalaım..hepinizi tek tek hatırlıyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum...
sevgiler

kızlar merhaba ben kasımın 2 sinde sezaryanla doğum yaptım....allaha şükür iyiyiz allah hayırlı büyütmek nasip eder inşallah paylaşmak istedim allaha emanet olun

sancalcım tekrar geçmiş olsun Allah hayırlısı ile büyütmek nasip etsin..güzel günler sizinle olsun...
sevgiler

başınız sağolsun,allah sabır versin, Allah ım kimseye yaşatmasın evlat acısını.. erken doğum nedeniyle mi yoksa rahatsız mıydı?
rabbim kızınıza uzun ömür versin,analı babalı büyütsün inşallah..

bu arada ben de doğum yaptım.. oğlum şuan 15 günlük.. :nazar:

haylı olsun ne güzel birer birer bebiş haberleri geliyor...Allah bütün çocuklarımızı nazarlardan korusun...sağlık sıhhat dolu günler nasip etsin

Cok tesekkurler arkadaslar rabbim herekese bebek sevgisi tattirsin oyle bir duyguki dunyadaki en buyuk sevgi ask evlat bakinca kizimsa on tane olsa yine bakarim diyorum gece uyuytmuuyor ama sabah bir gulucukle yorgunlugumu alliyor.oglumda yasasaydi jeske melek oldu oglum fatihim oglum fatih tunahandi kizim fatma ferhan .kizima allah uzun omur versin insallah.herkese sevgiler

Canlarım ne güzel bebek haberleri almışız ergites sancal açelya hepiniz güle güle büyütün inş.Sermuhum sende en kısa zamanda kavuşursun kızına.Bana gelince geçen ay donmuş embriyolarla denedik olmadı malesef rahim duvarında kalınlaşma problemi var en son 7mm kaldı her halde bu yüzden tutmadı kısmet yaza ist. memoriale gitmeyi planlıyoruz ergites canım sen orda yaptırmıştın galiba dr kimdi memnun kaldınmı bilgi verirsen sevinirim hepinizi öpüyorum

Aylin hayirli olur insallah kararin benim dr nur dokuzeyluldu ben hastanedende dr danda cok memnun kaldim yine gidersem orayi teciihederim sisli okmeydanindaki memorial.dr u internete yaz ciikiyor hemen bir fkrin olur gecen haberturkede cikmisti onu izle tsvsiye ederim selamlark

Canlarım ne güzel bebek haberleri almışız ergites sancal açelya hepiniz güle güle büyütün inş.Sermuhum sende en kısa zamanda kavuşursun kızına.Bana gelince geçen ay donmuş embriyolarla denedik olmadı malesef rahim duvarında kalınlaşma problemi var en son 7mm kaldı her halde bu yüzden tutmadı kısmet yaza ist. memoriale gitmeyi planlıyoruz ergites canım sen orda yaptırmıştın galiba dr kimdi memnun kaldınmı bilgi verirsen sevinirim hepinizi öpüyorum

canım saol allah razı olsun inşallah sağlıkla büyürler hepsi...bende istanbulda istanbul tüp bebek merkezine yaptırdım dr aret kamar çok memnun kaldım ilgi alaka herşeyden gidersen bi araştır ama çok iyi insanlar allah yardımcın olsun sevgiler

ergites ve sancal çok teşekkür ederim kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var ben kayseride yaşıyorum ilk defa şehir dışında tedavi olacağız kendi şehrimiz gibi rahat olmayacak tabi ama buradaki merkezlerde belli doğru dürüst ilgilenmiyorlar bile.DRum adetin 20. günü transfer yaptı rahim duvarı kalınlaşsın diye bu kadar bekledi 7mm transfer yaptı diğerinde 10mm iptal edelim isterseniz dedim diye beni azarladı sonuç hüsran...Allah bu drların eline düşürmesin bizim önce bu kalınlık problemini çözmemiş gerekiyor düşük ve kürtajdan sonra adetlerimde çok azaldı dolayısıyla rahim kalınlaşmıyor ibrahim saraçoğlunun bi kürü var onu deneyeceğim inş faydasını görürüm.

Ergites tatlım bide kaça mal oldu bütün tedavi nette 2000eoro diyen var 17bin diyende malum hazırlıklı gidelim bide prof.sevda hanım varmış onuda çok met ediyorlar nur hanımıda bide toplam kaç gün sürüyor nekadar kalmamız gerekiyor izinimizi ona göre ayarlayacağız.Canım ya kusura bakma nekadrçok soru sordum.

Aylin onemli degil canim.2000 euro ya mal oldu ama ilaclari biz rapor cikarmadan aldik 2milyara kadar da o tuttu
.26 gun kaldik biz transverden 3gun sonra donduk.semra hanim a hic muayene olmadim nur hanimi tercih etme nedenim tavsiye uzerine iyikide onu tercih etmisim dr gibi degil arkadas gibi yaklasiyor beni cok raatlatti.bizde korkarakgittik sehir disi rahat olmaz diye ama allah yardim ediyor.tedavi gibi gorme biz muayeelerden sonra surekli gezdik istanbul un ziyaret edebilecegimiz heryerini hem tatil gibi oldu hemde suurekli tedaviyi disunmedik yumurta topama islemine kadar.istersen ozelden numarami yazYim musit olunca ara nemerak ediyorsan anlatirim.birde kadinlar kulubu istanbul memorialde tup bebek yPtirnlar burayD gir yorumlari oku.

Butun raporlarini gotur simdiye kadar ne yapmissan elinde olanlari esinin tahlili rahim filmi hepsi dahil.ben hep bayan doktor olsun yazdirdim birde transverimi semra hnimyada nur hanim yapsin diye dosyaya not ettirdim boyle yapmazsan rastgele hangi dr musAit ise o yapiyor sende hangisini arzu ediyotsan onu yazdir tavsiue ederim.birde bol bol dua et rabbimden ayirlisini dile.ben camileri eyup sultanturbeleri ziyaret edip dua cok etimherkesten kucuk coxuklardan bile dua isstedimm sukurllerolsun nasip oldu.insallah senin icinde sonuc guzel olur arkadasim

Ergitess canım arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim özel attığın msj yeni okudum:)numaranı kaydettim arararım sormam gereken çok şey var yazın gideceğiz inş daha zaman var ama ben şimdiden heyecanlanıyorum inş herşey güzel olur donmuş embriyolarımız tutmayınca çook üzüldük tek çaremiz memorial kaldı dualarında beni de unutma canım

Back
X