• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim doğum yaptım dünyam başıma yıkıldı şimdide toparlanmaya çalışıyorum kızımın kalbinde delik varmış ameliyat olabilir sormayın çok üzgünüm dua edin bize teyzeleri

canım çok geçmiş olsun. lütfen kendini bu kadar üzme. ben de kalbim delik olarak doğmuşum 5 yaşındayken geçirdiğim ameliyat sonrası şimdi turp gibiyim. üstelik durumum oldukça ciddiymiş ve bu ameliyatı 23 yıl önceki tıbbi imkanlarla oldum. şu anda imkanlar çok daha iyi. sakın üzülme. kızına hiç bir şey olmaz allahın izniyle. :))

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. lütfen kendini bu kadar üzme. ben de kalbim delik olarak doğmuşum 5 yaşındayken geçirdiğim ameliyat sonrası şimdi turp gibiyim. üstelik durumum oldukça ciddiymiş ve bu ameliyatı 23 yıl önceki tıbbi imkanlarla oldum. şu anda imkanlar çok daha iyi. sakın üzülme. kızına hiç bir şey olmaz allahın izniyle. :))

canım sağol sorma bebek olsun diye uğraştık şükür rabbim verdi ama imtihanınıda verdi inancım yüksek tutmaya çalışıyorum senin deliğin ismini biliyormusun umut oldun bana canım

selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim doğum yaptım dünyam başıma yıkıldı şimdide toparlanmaya çalışıyorum kızımın kalbinde delik varmış ameliyat olabilir sormayın çok üzgünüm dua edin bize teyzeleri

canım benim Allahtan umut kesme ,onun izniyle bebeğin iyi olacak.bu günlerde geçecek lütfen ayakta dik durmaya çalış...eğer okunacak dua varsa başladığını bende katılmak isterim...Asla isyan etme bebeğinin herşeyden önce annesine ihtiyacı var...Allah yar ve yardımcın olsun...

canlarım ben bugun evime geldim hamişlik iyi gidio bakalım 18.haftanın ilk günündeyim dr. yat dedi oyüzden pek iş yapamıyorum ama bugun eve geldik inş.bi sorun olmaz allahın izniyle herkesi çok öptüm bu arada bebişim de erkekmiş :)):49::emir_bebek:
oğluşun hayırlı olsun:)) Allah tamamına erdirsin...evet dr un dediği gibi sakin sakin yat...:)))
bizim topikte kimse yok ama normal tatilde herkes sanırım yaz gelince..sermuh bilge açelya kızlar hadi yazın bişeyler özledim sizleri
bizde seni özlemiştik:)))
topiccc ıyı gıdıyooo sancal da hamıleee demek tebrık ederım senı oglan anası... dıleksultan arkadasım duacının gelısmeden haber ver noldu tuttumu soyle bı ay olmus sen yazalı beklıyorumm... sermuhla sureklı konussuyorm hep yanındayım hepınızın bılgecım adına sevındım hafıfledın yanı desene kızınla yenı bır hayat yolunuz acık olsun bız ıyıyız kızceyle 9. ayımız bıtmek uzere haftaya nasıp olurs diş bugdayı yapıyruz ıkı dısımız var arkası gelıyo snırım hıc durmuyo b rabbım boyle guzellıklerı sızede yasatsın ınsallahhh....

aylın nerdesın canım ya ıkızlerden sonra noldu varmı bı bebek haberın daha ınsallah..:nazar:
canım benim sevgiler:)))

Epey olmuş yine yazmayalı.Fakat baktım da benim en son yazmamdan bu yana pek msj trafiği olmamış.Ben durumumu yazayım size.yaklaşık 1,5 ay önce ART(Bursa)'ye gittim.Bursalı arkadaşlar bilir.Prof.Dr. Osman Develioğlu.Birçok kişi bu ismi tavsiye etmişti.Önce muayeneye gittik.Daha önceden 4 kez hamile kaldığım için-erken dönem düşük problemi-bize 3 mens dönemi mühlet verdi.Normalde süreyi 6-8 ay da yapabilirdi,fakat yaşım 35 olduğu için beklemeyelim dedi.Destek için adetimin 20. günü itibariyle vajinal progestan verdi,günde 3 kez.Adet olunca bırakıp aynı şekilde devam ediyorum.Gebelik olursa pıhtılaşma ile ilgili(pıhtılaşma problemlerim yüzünden) ilaçlara başlayacakmış.Bu sürede hamile kalamazsam tüp bebek düşünüyoruz eşimle birlikte.Aşılama yaptırmayacağız sanıyorum..
Bilge canım artık özgürsün sanırım.Allah kızınla sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin size.dileksultan son durumun nedir bilmiyorum ama inşallah herşey istediğin gibi gelişir.Biliyorsun aynı yolun yolcularıyız :).Ayrıca bütün anneleri,adayları ve aday adaylarını sevgimle kucaklıyorum :16:

en doğru kararı vermişsin ihmal etme derim..gelişmeleri yazarsın öpüyorumm...

kızlar benim kızım daha gelmedi ama büyük ihtimalle bayramdan önce gelecek gibime geliyor..inşallah bir gün geldi kızıma kavuştum diyeceğim...son günlerim artık sabırlsızlık tavan yapmış durumda.....:))

oğluşun hayırlı olsun:)) Allah tamamına erdirsin...evet dr un dediği gibi sakin sakin yat...:)))

bizde seni özlemiştik:)))

canım benim sevgiler:)))

en doğru kararı vermişsin ihmal etme derim..gelişmeleri yazarsın öpüyorumm...

kızlar benim kızım daha gelmedi ama büyük ihtimalle bayramdan önce gelecek gibime geliyor..inşallah bir gün geldi kızıma kavuştum diyeceğim...son günlerim artık sabırlsızlık tavan yapmış durumda.....:))

rabbim kucağına almayı nasip eylesin canım sen çok mükemmel bir anne olacaksın senin kızında çok şanslı bir evlat siz birbirinizin şansı umudu olacaksınız rabbim mutluluğunuzu daim etsin
kızım için nasıl dua okuyabiliriz arkadaşım bana bir akıl verin

canım benim rabbim bebeğine hayırlı ömürler versin allahın izniyle olmaz bişey tıbbı imkanlar çok gelişti allahın izniyle kalbine ferah tut ya şafi tesbihi çek sürekli ayetel kürsi yi oku canım rabbim yardımcınız olsun bende tesbih çekerim inşallah

canım sağol sorma bebek olsun diye uğraştık şükür rabbim verdi ama imtihanınıda verdi inancım yüksek tutmaya çalışıyorum senin deliğin ismini biliyormusun umut oldun bana canım

deliğin ismini bilmiyorum ama ciddi bir delikmiş ve damarlarımda da tıkanıklık varmış. çok ciddi bir ameliyat geçirmişim ve inan şu an bu konuyla ilgili bir problemin yok kontrole bile gitmem gerekmiyor.

herkes gibi sağlıklıyım tek sorunum pko ve bundan kaynaklı infertilite. :((

deliğin ismini bilmiyorum ama ciddi bir delikmiş ve damarlarımda da tıkanıklık varmış. çok ciddi bir ameliyat geçirmişim ve inan şu an bu konuyla ilgili bir problemin yok kontrole bile gitmem gerekmiyor.

canım senin tedavi hangi aşamada...inşallah hayırlısıyla olur rabbim nasip etsin dualarımdasın allaha emanet ol..

oh şükür arkadaşım diğer soruna gelince benim arkadaşımdada pko vardı tüp bebek yaptırdı hamile kaldı 1 kızı oldu daha sonra kendiliğinden hamile kaldı 1 oğlu olacak doktor muayenede o kadar çok kistin varki nasıl hamile kaldın sen demiş inşallah seninde bebeğin olacak allahın izniyle dua edeceğim sana

canım senin tedavi hangi aşamada...inşallah hayırlısıyla olur rabbim nasip etsin dualarımdasın allaha emanet ol..

ilk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı. şimdi dondurulmuş embriyolarımla deneyeceğim inş. ama biraz bekledikten sonra. dua için teşekkür ederim çünkü her zamankinden daha çok ihtiyacım var.

oh şükür arkadaşım diğer soruna gelince benim arkadaşımdada pko vardı tüp bebek yaptırdı hamile kaldı 1 kızı oldu daha sonra kendiliğinden hamile kaldı 1 oğlu olacak doktor muayenede o kadar çok kistin varki nasıl hamile kaldın sen demiş inşallah seninde bebeğin olacak allahın izniyle dua edeceğim sana

inşallah canım o gün eninde sonunda gelecek inanıyorum. sen de kalbini ferah tut. ben de kızın için dua edeceğim. eminim iyi olacaktır allahın izniyle. artık çok kolay tedavisi olan bir sorun bu. ameliyat gerekse bile başarı oranları çok yüksek. kendine ve kızına iyi bak :)

slm kızlar epeydir görüşemiyoruz

Sancalım rabbim tamamına erdirsin oğluşlar annelerine düşkün olur:)

İlgimdisi canım zaman nekadar çabuk geçiyor maşşallah dişleri çıkmış ne tatlıdır şimdi yaramaz.

Bilgem kızınla mutluluklar ismini sayamadığım diğer bütün arkadaşlarım hepinizi çok özledim nete çok giremiyorum eşim yasak getirdi çok şey araştırıyorsun kendine hastalık yakıştırıyorsun diye eskisi gibi sık girmiyorum.

1 Ay önce ameliyat oldum operatif histereskopi.Donmuş embriyolarla start vermiştik ilaçlara başladım rahim istenilen kalınlığa ulaşmayınca dr senin rahim çatal şeklinde düşük de büyük ihtimalle bu yüzden olmuştur transferi durduralım çatallığı düzeltelim dedi.kolay bi operasyondu şimdi dinlenme sürecindeyiz tatilimizi yaptık zor günleri atlattık sayılır eylül gibi transfer düşünüyoruz inş dua edin kızlar umarım bu sefer herşey yolunda gider.Hepinizi çok öpüyorum.

slm kızlar epeydir görüşemiyoruz

Sancalım rabbim tamamına erdirsin oğluşlar annelerine düşkün olur:)

İlgimdisi canım zaman nekadar çabuk geçiyor maşşallah dişleri çıkmış ne tatlıdır şimdi yaramaz.

Bilgem kızınla mutluluklar ismini sayamadığım diğer bütün arkadaşlarım hepinizi çok özledim nete çok giremiyorum eşim yasak getirdi çok şey araştırıyorsun kendine hastalık yakıştırıyorsun diye eskisi gibi sık girmiyorum.

1 Ay önce ameliyat oldum operatif histereskopi.Donmuş embriyolarla start vermiştik ilaçlara başladım rahim istenilen kalınlığa ulaşmayınca dr senin rahim çatal şeklinde düşük de büyük ihtimalle bu yüzden olmuştur transferi durduralım çatallığı düzeltelim dedi.kolay bi operasyondu şimdi dinlenme sürecindeyiz tatilimizi yaptık zor günleri atlattık sayılır eylül gibi transfer düşünüyoruz inş dua edin kızlar umarım bu sefer herşey yolunda gider.Hepinizi çok öpüyorum.

canım saol inşallah hayırlısıyla kucamıza alırız....sanada çok geçmiş olsun.rabbim nasip etsin hayırlısıyla dualarım buradaki herkesle sende dua et bana öptm bende

Bence Dr sana nezaman demişse ozaman yaptir bence sana sunu söylemek isterim sabır en güzel çözüm nedenmi ben sabrettim 11 yasında oğlum 5 yasında kızım 2.5 yasında bir kizimdaha var şimdi diliyorum suguzel günlerde sanada çok tatlı bir bebis gelsin inşallah öptüm seni

canım rabbim nasip eder inşallah dualarım sizinle allah herkese nasip etsin.

Merak etme benim arkasiminda ilk deneme başarısız oldu ikinci denemelerini. dondurulmuş emriyo ile denediler şimdi 1 yasında oglusu var inşallah seninde güzel haberini alırız dualarımız seninle

ceymı uzme kendını Rabbım melegını gondermıs sıfasınıda gonderıcektır ıcını ferah tut dua edıyoruz hepımız Allah bagıslasın yavrunu gelısmelerı yaz.. aylınım eylulde guzel haber beklıyorum sızlerı opuyorum kızlar

sancal ilgimdışı aylin bilgem bunlar son sayfada gördüklerim eski bir grupbeni hatırlamayabilirsiniz bir ara takıldım size, hastalığımdan sonra çok giremedim nete.ne güzel çoğu kişinin bebişleri oljmuş.ozamanlar birbirimiz için birşeyler okuyorduk dua ediyorduk.çko güzel.benimde ikizlerim oldu.bir kız bir erkek 8 aylıklar.çok dua edin herşey ii olsun.o zamanlar herşeyin çocuk sahibi olmaktan geçtiğini düşünürdüm.rabbi hayırlısını versin.çok sorun oluyor insanın hayatında.. bebeklerimi çok seviyorum pişmanlık değil tabi inşallah onlar benm gibi olmazlar,hep mutlu olurlar iyi insanlarla karşılaşırlar.ne diyim.allah analı babalı büyütsün derler ya.allah analı babalı huzurlu kavgasız büyütsün diyelim.dua edin.dualarımdasınız.vesselam

canım üzülme benmde kızımın kalbi delik.2 yaşına kadar bekleyeceğiz.belki kendi kendine kapanadabilirmiş.hem ameliyat dediği büyüklerinki gibi değil çok basit oluyormuş.erken teşhis olması sana bir lutuf.böyle düşün.ayrıca "5 Çocuğun Kalbindeki Delik Ameliyatsız Kapatıldı " googledan gir ameliyatsızda tedavi varmış araştır mutlaka.güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun.ben duyduğumda çok ağladım eşim ağladı,kalbi delik diye gittik sonra dawn sendromu terner sendromu bize neler neler çıkardılar,mahvoldum biitim kurudum bebeğim özürlü diye..kızımın halbuki bişeyi yokmuş.şüphelenmişler sadece.bunların yanında kalp delikliği devede kulak kaldı. tabi dua et ama çok üzülme canımbenim seni çok ii anlıyorum aynı süreçten geçtim.dualarımdasın

canım üzülme benmde kızımın kalbi delik.2 yaşına kadar bekleyeceğiz.belki kendi kendine kapanadabilirmiş.hem ameliyat dediği büyüklerinki gibi değil çok basit oluyormuş.erken teşhis olması sana bir lutuf.böyle düşün.ayrıca "5 Çocuğun Kalbindeki Delik Ameliyatsız Kapatıldı " googledan gir ameliyatsızda tedavi varmış araştır mutlaka.güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun.ben duyduğumda çok ağladım eşim ağladı,kalbi delik diye gittik sonra dawn sendromu terner sendromu bize neler neler çıkardılar,mahvoldum biitim kurudum bebeğim özürlü diye..kızımın halbuki bişeyi yokmuş.şüphelenmişler sadece.bunların yanında kalp delikliği devede kulak kaldı. tabi dua et ama çok üzülme canımbenim seni çok ii anlıyorum aynı süreçten geçtim.dualarımdasın

canım çok teşekkürler inşallah hepimiz atlatırız bu süreci sizin deliğin ismi asd mi vsd mi çapı nedir? kilo problemi var mı?

Back
X