SANCALLLL VE AÇELYAAA canlarım tebrik ederim çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.
Epeydir giremiyorum kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür toparlandım tam 4 ay oldu bebişimi kaybedeli bu sürede bütün tetkiklerimizi tahlillerimizi yaptırdık kanda pıhtılaşma dışında çok şükür bir problem yok bir daha gebelik oluştuğunda 9 ay boyunca kendime iğne yapmam gerekmiş nasipse yaza kalmadan yeniden denemek istiyoruz donmuş embriyolarımız ile yola devam....hepinizi çok özledim sermuhu bilgeyi ilgimdisiyi sancalı ergitesi ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok güzel şeyler paylaştık burada kendinizden haberdear edin hepinizi öpüyorum.
aylincim hoşgeldin,öncelikle toparlanmış olmana çokkk sevindim..hepimiz seni çok merak ettik.evet çok güzel şeyler paylaştık burda ve gelip birbirimizden haberdar olmak için devamlı takip ediyoruz.sevinçlerimizi üzüntülerimi hatta bir insanın bilmediklerini paylaştık birbirimizle,tedavin için hakkında hayırlısı olsun umarım bu sefer herşey güzellikle sonuçlanır.rabbim seni korusun.bir sorunun bulunması bence güzel bir şey sorun olmaması sıkıntı oluyor..sende arar ara yazda bizi habersiz bırakma...:))