• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
SANCALLLL VE AÇELYAAA canlarım tebrik ederim çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.

Epeydir giremiyorum kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür toparlandım tam 4 ay oldu bebişimi kaybedeli bu sürede bütün tetkiklerimizi tahlillerimizi yaptırdık kanda pıhtılaşma dışında çok şükür bir problem yok bir daha gebelik oluştuğunda 9 ay boyunca kendime iğne yapmam gerekmiş nasipse yaza kalmadan yeniden denemek istiyoruz donmuş embriyolarımız ile yola devam....hepinizi çok özledim sermuhu bilgeyi ilgimdisiyi sancalı ergitesi ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok güzel şeyler paylaştık burada kendinizden haberdear edin hepinizi öpüyorum.

aylincim hoşgeldin,öncelikle toparlanmış olmana çokkk sevindim..hepimiz seni çok merak ettik.evet çok güzel şeyler paylaştık burda ve gelip birbirimizden haberdar olmak için devamlı takip ediyoruz.sevinçlerimizi üzüntülerimi hatta bir insanın bilmediklerini paylaştık birbirimizle,tedavin için hakkında hayırlısı olsun umarım bu sefer herşey güzellikle sonuçlanır.rabbim seni korusun.bir sorunun bulunması bence güzel bir şey sorun olmaması sıkıntı oluyor..sende arar ara yazda bizi habersiz bırakma...:))

merhaba kızlar benim de ocak 2012 de yapılan ilk aşılamam negatif oldu.hem de doktorum çok ümitliydi aşılama olurken kasıktan ultrasonla kontrol etmişti yumurtam çatlamıştı sonrasında biz de ilişki de bulunduk ama olmayınca olmuyor işte.ürtelik benim rahim anomalim var doğuştan tek tüplüyüm. zaten mayıs 2011 de tedaviyle olan ilk bebeğimi 8 haftalık kalbi durduğu için kaybettim kürtaj oldum.sonra da hiç hamile kalamadım.acaba tüpümde tıkanıklık mı oldu şimdi onu merak ediyorum.süt buharına oturmak gibi bir çılgınlık bile yapmayı düşünüyorum belki tıkalıdır da açılır diye napiyım ümit işte.
nisan ayında 2. aşılamamı yaptırıcam zeynep kamil de rapor çıkartmaya uğraşıyorum ilaçlar için.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

çok geçmiş olsun.süt buharı konusunu bilmiyorum...benim iki tüpümde dış gebelikler sonucu ameliyatla alındı.ve ben sanıyordum ki bu şekilde kesinlikle hamile kalınmaz.ama emin ol ki Rabbim isterse her şey oluverir.benim gibi iki tüpüde olmayarak doğal yoldan hamile kalmış insanlar var.umudunu hiç bir zaman yitirme..

merhaba kızlar sonunda dosyamı teslim ettim 10 nisan salı günü heyete giricek ve 17 nisan da çıkıcak. ben de 15 nisan da adet oluyorum adetin 1-2-3-4. günleri balşayabilirsiniz tedaviye dediler. kıla kıt da olsa yetişiyor aşılama raporum.
bu aydan çok ümitliyim. ben 10 nisan doğumluyum. geçen sene doğum günümden sonra hamile kaldım.insanın vücudundaki kan doğum tarihinde yenileniyomuş.sanki hep senede 1 defa nisan ayında hamile kalabilicekmişim gibi hissediyorum.eğer nisan 15 de başlayacak tedavim sonucu hamile kalırsam rabbim 1 sene önce aldığı meleğimi tam 1 sene sonra bana geri vermiş olacak ve totem im gerçekleşmiş olacak :))
his işte.
umut işte...

kızlar merhaba,,,

ev ziyaretim oldu...haftaya birebir görüşmemiz var...bu aşamalar çok hızlı geldi normalde 6 ayda gelmeleri gerekirken 3 ayda geldiler...bu yaza kızım kucağıma gelebilir.....

hepinize mutluluk sevgi gönderiyorum....arada bir yazınnn ..o kadar çok şey paylaştık insan merak ediyor....

en güzel günlerle sizin olsun...

kızlar merhaba,,,

ev ziyaretim oldu...haftaya birebir görüşmemiz var...bu aşamalar çok hızlı geldi normalde 6 ayda gelmeleri gerekirken 3 ayda geldiler...bu yaza kızım kucağıma gelebilir.....

hepinize mutluluk sevgi gönderiyorum....arada bir yazınnn ..o kadar çok şey paylaştık insan merak ediyor....

en güzel günlerle sizin olsun...

maşallah çok çabuk ilerlemiş,Allah gönlüne göre versin, inşallah yaza kadar kızın kucağında olur,beraber güneşin ve mutlu günlerin tadını çıkarırsınız..

SANCALLLL VE AÇELYAAA canlarım tebrik ederim çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.

Epeydir giremiyorum kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür toparlandım tam 4 ay oldu bebişimi kaybedeli bu sürede bütün tetkiklerimizi tahlillerimizi yaptırdık kanda pıhtılaşma dışında çok şükür bir problem yok bir daha gebelik oluştuğunda 9 ay boyunca kendime iğne yapmam gerekmiş nasipse yaza kalmadan yeniden denemek istiyoruz donmuş embriyolarımız ile yola devam....hepinizi çok özledim sermuhu bilgeyi ilgimdisiyi sancalı ergitesi ismini sayamadığım bütün arkadaşlarımı çok güzel şeyler paylaştık burada kendinizden haberdear edin hepinizi öpüyorum.

canım çok sağol.. rabbim inşallah senin de yüzünü güldürür ve aynı acıyı bir daha yaşatmaz... ben hamileyim ama senin yaşadıklarından sonra kendimi kaptıramadım... 3 ayı atlatsam bile hep bi korku olacak içimde,Allah inşallah kucağıma almayı nasip eder...
rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın,çok zor..

SANCAL VE AÇELYA öncelikle tebrik ediyorum.Allah sağlıklı evlatlarınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.Epey oldu topiği ziyaret etmeyeli.bilge,sermuh,sancal,ilgimdişi,aylin,ergitesss,... ve diğer tüm topik dostları tekrar merhaba.Geçmiş sayfaları okudum başka hamiş haberi kaçırmadım inşallah.
Yurtdışına tatile gittik.Eşim ,kardeşim ve bir arkadaşı ile.Uzakdoğuda Tayland ve Singapur.Gezimiz 10 gün sürdü.Mükemmeldi.İşe başladım ama kafam hala oralarda.23 Mart'ta gittik 1 Nisan'da yurda döndük.Tatil bana çok iyi geldi inanın.İhtiyacım varmış kafa boşaltmaya.Çok güzeldi çoook.Topiğe bir girdim ne güzel haberler aldım.Allahım hepinizi özlemişim.Bugün en yakın arkadaşlarımdan biri 2. oğlunu dünyaya getirdi.Yarın refakatçısı benim inşallah.Allahım bize de nasip et yarabbim.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Öpücüklerimi yolluyorum..:54:

kızlaarr naber ne var ne yok..? herzaman aklımdasınz hamıs arkılerım ınsallah kucagınıza alın sagsaglım bebelerıı duacıyım hepınıze.. sermuh aradım bn senı sen aramadın bıdahada arayamadım o yuzden.. bız kızımla ıyıyızz hepınızı opuyoruzz.. ıyı haberler beklıyoruz..

dostlar selam,

bugun ikinci duruşmamı da atlattım kısmetse 22 hazıranda boşanmış oluyorum. artık ben ve kızım varız. uzun süre dağıldım toparlanamadım. artık daha iyiyim. hepinize sevgiler.

dostlar selam,

bugun ikinci duruşmamı da atlattım kısmetse 22 hazıranda boşanmış oluyorum. artık ben ve kızım varız. uzun süre dağıldım toparlanamadım. artık daha iyiyim. hepinize sevgile

hayırlısı olsun.. Allah kızın ve senin karşına güzellikler çıkarsın...

sanada sevgiler bilgecim...Allah kolaylıklar versin güzelim...kızını öptüm...

bebekle ilgili bir gelişme var mı? inşallah bu yaza kucağında olur arkadaşım...

bu arada benim bebeğin cinsiyeti belli oldu.. Allah nasip ederse eğer bir oğlum olacakmış :))

uzun süredir kimseden ses çıkmıyor herhalde herkes benim gibi sesssizce takipte. ben tüp bebek için iğnelere başladım. eğer açar da görürseniz mesajımı bir duayı eksik etmeyn ne olur..

canlarım ben bugun evime geldim hamişlik iyi gidio bakalım 18.haftanın ilk günündeyim dr. yat dedi oyüzden pek iş yapamıyorum ama bugun eve geldik inş.bi sorun olmaz allahın izniyle herkesi çok öptüm bu arada bebişim de erkekmiş :)):49::emir_bebek:

uzun süredir kimseden ses çıkmıyor herhalde herkes benim gibi sesssizce takipte. ben tüp bebek için iğnelere başladım. eğer açar da görürseniz mesajımı bir duayı eksik etmeyn ne olur..

canım allah yardımcın olsun rabbim gönlündekini nasip etsin dualarım seninle ve buradaki herkezle

bizim topikte kimse yok ama normal tatilde herkes sanırım yaz gelince..sermuh bilge açelya kızlar hadi yazın bişeyler özledim sizleri

topiccc ıyı gıdıyooo sancal da hamıleee demek tebrık ederım senı oglan anası... dıleksultan arkadasım duacının gelısmeden haber ver noldu tuttumu soyle bı ay olmus sen yazalı beklıyorumm... sermuhla sureklı konussuyorm hep yanındayım hepınızın bılgecım adına sevındım hafıfledın yanı desene kızınla yenı bır hayat yolunuz acık olsun bız ıyıyız kızceyle 9. ayımız bıtmek uzere haftaya nasıp olurs diş bugdayı yapıyruz ıkı dısımız var arkası gelıyo snırım hıc durmuyo b rabbım boyle guzellıklerı sızede yasatsın ınsallahhh....

aylın nerdesın canım ya ıkızlerden sonra noldu varmı bı bebek haberın daha ınsallah..:nazar:

Epey olmuş yine yazmayalı.Fakat baktım da benim en son yazmamdan bu yana pek msj trafiği olmamış.Ben durumumu yazayım size.yaklaşık 1,5 ay önce ART(Bursa)'ye gittim.Bursalı arkadaşlar bilir.Prof.Dr. Osman Develioğlu.Birçok kişi bu ismi tavsiye etmişti.Önce muayeneye gittik.Daha önceden 4 kez hamile kaldığım için-erken dönem düşük problemi-bize 3 mens dönemi mühlet verdi.Normalde süreyi 6-8 ay da yapabilirdi,fakat yaşım 35 olduğu için beklemeyelim dedi.Destek için adetimin 20. günü itibariyle vajinal progestan verdi,günde 3 kez.Adet olunca bırakıp aynı şekilde devam ediyorum.Gebelik olursa pıhtılaşma ile ilgili(pıhtılaşma problemlerim yüzünden) ilaçlara başlayacakmış.Bu sürede hamile kalamazsam tüp bebek düşünüyoruz eşimle birlikte.Aşılama yaptırmayacağız sanıyorum..
Bilge canım artık özgürsün sanırım.Allah kızınla sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin size.dileksultan son durumun nedir bilmiyorum ama inşallah herşey istediğin gibi gelişir.Biliyorsun aynı yolun yolcularıyız :).Ayrıca bütün anneleri,adayları ve aday adaylarını sevgimle kucaklıyorum :16:

selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim doğum yaptım dünyam başıma yıkıldı şimdide toparlanmaya çalışıyorum kızımın kalbinde delik varmış ameliyat olabilir sormayın çok üzgünüm dua edin bize teyzeleri

Back
X