Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ceymi sağol canım inşallah güzel haber gelsede haber versem..
vakit geçmiyor..herşeyimiz hazır ..yatağını bile odamıza kurduk ...son günler çok zormuş..beklenen özlenen bebekler heralde hep böyle bekleniyor hamile olsam da aynı şekilde beklerdim sanırım.

sermuhcuğum nedir son durum gelmiştir bebeğin inşallah güzel anne

hala bekliyoruz neden ilerlemiyor sıra anlamıyorum henüz 10 ile 5 arasındayım yılbaşına kadar gelmez gibi görünüyor herhalde teyzesi benim kızım sevgililer günü hediyesi gelecek..ay sonu tekrar sıramı öğrenmek için arayacağım ama bakalım hayırlısı pek umut yok ...
son günler hiç geçmiyorr...

Kızlar bebeğimiz kızımız artık evinde hemde 14 şubatta gördük ve o gün eve gelmek nasip oldu dünya tatlısı bir kız annesi oldum çok ama çokkkk mutluyum Rabbim isteyen herkese gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin. Kızım doğursam bu kadar olzmayacak kadar babasına ve bana benziyor alkahım onu özenerek yaratmış en müthişi kızım en son yaptırdığım tutmayan ve sonucunu öğrenip 1 haftada bu ile karar verdiğim tüp bebek ile aynı günlerde doğmuş arası belki 2 gün belkide aynı

rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canım.

Canim Allah nazarlardan saklasin.Rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah. Bu arada ben de HAMİLEYİM haber icin biraz gec oldu gerci
32 haftasindayim.oglusumuz olacak insallah.hikayemi baska zaman anlatirim artik.tekrar tekrar tebrik ediyorum canim.

kızlar bunalımdayım......ben ben benmi yanlış düşünüyorum cevap verin.....eşim anneme ve babama karşı çok ön yargılı davranıyo en ufak bişey söylemeleri bile ona batıo sürekli bana şikayet ediyo bende konuştuğum zaman yani belk yanlış anlamışsındır dediğimde suç oluo....bebeğin yeleğini değiştirirken babam ona koruyucu gözle bakmış yok oğlan büyüynce çay içirmeyin meyva suyu içsin dedi bi sohbet anında babam ne karışırmış onun çocuğunun ne yapıcana bizim ne yapıcağımıza sohbet anında bunlar konuşuluyo ailenle otururken ben eşimşn gözünde deli oldum çok takılıyormuşum herşeye...aşımız var ve eşimin yarın işi var bana çağır anneni diyo dilinin ucuyla neymiş efendim o çağır diyomuşda ben yapıyomuşum ben aynı şehirde olmama rağmen annemi bi sorunum da çağıramıyorum artık kendimi şuna inandırmaya çalışıyorum annem şehir dışında az görüşmeye çalışıcam çünkü eşim tarafından takıntılı deli damgasını yedim............................................................

Allah kolaylık versin bu işler gerçekten çok zor ...önce eşinle oturup her şeyi açık açık konuş onunda aklından geçen her şeyi söylemesini rica et.Önce evliliğinin sonra onunla birlikte kurduğunuz ailenin değerli ve senin için önemli olduğu anlat..Sonrada eşin ve ailenle araya mesafe koy .her dk kanızda ailen hayatınızda olmasın ...ama eşinden ayrı ailenede vermen gereken değeri ver onlarıda kırma örneğin gündüz eşin yokken görüş...eşinle bir araya geldiğiniz zamanda tüm aile ..çok samimi olmayın derim...

öyle yapıodum zaten akşamları görüşmüyorum ama çok zor orayada gidemiyorum napalım buda bizim sınavımız mış allah kolaylık versin...........

kızlar merhaba ben kasımın 2 sinde sezaryanla doğum yaptım....allaha şükür iyiyiz allah hayırlı büyütmek nasip eder inşallah paylaşmak istedim allaha emanet olun
sancal tebrık ederım gule gule buyut bebişini :)

soyleyecek soz bulamadım... melek daha o.. kızına uzun omur versın Allah ım..

acelyaaa arkadassım oglusuna uzun omurler dılıyorum.. saglıkla..

8 Nisanda oğluşum dunyaya geldi arkadaslar.Dunyanin en guzel duygusuymus.Darisi tum isteyenlerin basina insallah.

kuntızellaaaa tebrık ederım aglıkla buyusun oglusun..

kızlar hepınıze merhaba..

ne kadar mutlu oldum bebıs haberlerınıze.. tebrık edıyorum hepınızı tek tek benımde kızım buyuyor umudunuzu hıc yıtırmeyın Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ... unutmadım hıcbırınızı ıyı ve guzel haberlerınızı beklıyorum.. opuyorum teker teker

selam arkadaşlar yıllar geçti ama yine de yazayım sevincime ortak olun. burada yazarken ilk aşılamamı yaptırıyordum. toplam 3 aşılama yaptırdım bir de tüp bebek yaptım ama olmadı olmadı.

bu kadar tedaviye rağmen gelmeyen bebiş, geçen ay sürpriz yaptı. :) 10 haftalık hamilleym şu anda. allah nasip etti bunu söylemek de nasip oldu.

allah tüm isteyenlere nasip etsin.

acelyaaa arkadassım oglusuna uzun omurler dılıyorum.. saglıkla..

amin canım çok teşekkür ederim.. rabbim bütün yavrulara ömür versin... oğlum 9 aylık oldu.. senin fıstık büyümüştür,abla olmuştur artık :))

ben de hiçbirinizi unutmadım.. ama herkes koptu gitti buradan...

Uzun bir aradaN sonra merhaba.bu arada.. Hayatım cok degıstı.ikiz dogum yapmıştım kızım hayatta oglumu kaybettim.ama rabbim yine bir evlat nasip etti 2 ay önce bir oğlum .cok mutlu yum herkes yasasın insallah.bu arada kayseriye. Tasındım.her kese slm sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…