sermuhcuğum nedir son durum gelmiştir bebeğin inşallah güzel anne
Kızlar bebeğimiz kızımız artık evinde hemde 14 şubatta gördük ve o gün eve gelmek nasip oldu dünya tatlısı bir kız annesi oldum çok ama çokkkk mutluyum Rabbim isteyen herkese gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin. Kızım doğursam bu kadar olzmayacak kadar babasına ve bana benziyor alkahım onu özenerek yaratmış en müthişi kızım en son yaptırdığım tutmayan ve sonucunu öğrenip 1 haftada bu ile karar verdiğim tüp bebek ile aynı günlerde doğmuş arası belki 2 gün belkide aynı
Canim AllahKızlar bebeğimiz kızımız artık evinde hemde 14 şubatta gördük ve o gün eve gelmek nasip oldu dünya tatlısı bir kız annesi oldum çok ama çokkkk mutluyum Rabbim isteyen herkese gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin. Kızım doğursam bu kadar olzmayacak kadar babasına ve bana benziyor alkahım onu özenerek yaratmış en müthişi kızım en son yaptırdığım tutmayan ve sonucunu öğrenip 1 haftada bu ile karar verdiğim tüp bebek ile aynı günlerde doğmuş arası belki 2 gün belkide aynı
kızlar bunalımdayım......ben ben benmi yanlış düşünüyorum cevap verin.....eşim anneme ve babama karşı çok ön yargılı davranıyo en ufak bişey söylemeleri bile ona batıo sürekli bana şikayet ediyo bende konuştuğum zaman yani belk yanlış anlamışsındır dediğimde suç oluo....bebeğin yeleğini değiştirirken babam ona koruyucu gözle bakmış yok oğlan büyüynce çay içirmeyin meyva suyu içsin dedi bi sohbet anında babam ne karışırmış onun çocuğunun ne yapıcana bizim ne yapıcağımıza sohbet anında bunlar konuşuluyo ailenle otururken ben eşimşn gözünde deli oldum çok takılıyormuşum herşeye...aşımız var ve eşimin yarın işi var bana çağır anneni diyo dilinin ucuyla neymiş efendim o çağır diyomuşda ben yapıyomuşum ben aynı şehirde olmama rağmen annemi bi sorunum da çağıramıyorum artık kendimi şuna inandırmaya çalışıyorum annem şehir dışında az görüşmeye çalışıcam çünkü eşim tarafından takıntılı deli damgasını yedim............................................................
öyle yapıodum zaten akşamları görüşmüyorum ama çok zor orayada gidemiyorum napalım buda bizim sınavımız mış allah kolaylık versin...........Allah kolaylık versin bu işler gerçekten çok zor ...önce eşinle oturup her şeyi açık açık konuş onunda aklından geçen her şeyi söylemesini rica et.Önce evliliğinin sonra onunla birlikte kurduğunuz ailenin değerli ve senin için önemli olduğu anlat..Sonrada eşin ve ailenle araya mesafe koy .her dk kanızda ailen hayatınızda olmasın ...ama eşinden ayrı ailenede vermen gereken değeri ver onlarıda kırma örneğin gündüz eşin yokken görüş...eşinle bir araya geldiğiniz zamanda tüm aile ..çok samimi olmayın derim...
sancal tebrık ederım gule gule buyut bebişini :)kızlar merhaba ben kasımın 2 sinde sezaryanla doğum yaptım....allaha şükür iyiyiz allah hayırlı büyütmek nasip eder inşallah paylaşmak istedim allaha emanet olun
Uzun bir aradan sonra merhaba 29 mayista dogum yaptim ama oglum 25 gun sonra vefat etti cok sukur kizim hayatts altinci syina girdi oglum corumda doktor kurbani oldu bayan tatile gidecejk diye erken dogum yaptirdi allaha havale ettim onu crzasini rabbim verir insallah
başınız sağolsun,allah sabır versin, Allah ım kimseye yaşatmasın evlat acısını.. erken doğum nedeniyle mi yoksa rahatsız mıydı?
rabbim kızınıza uzun ömür versin,analı babalı büyütsün inşallah..
bu arada ben de doğum yaptım.. oğlum şuan 15 günlük..
8 Nisanda oğluşum dunyaya geldi arkadaslar.Dunyanin en guzel duygusuymus.Darisi tum isteyenlerin basina insallah.
acelyaaa arkadassım oglusuna uzun omurler dılıyorum.. saglıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?