Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ben de dün doktordaydım. geç kaldık biliyorum ama doktorum ancak karar verdi. cuma günü rahim filmi çektireceğim. anesteziye gerek yok 5 dk dedi ama ben çok korkuyorum. hastalığım da bitmek üzere. hayırlı olsun inşallah.

sermuh'un dediği gibi herhalde bu site olmasa ben de daha kötü olurdum. insanın kötü gününde kaderdaşı olması gibisi yok cünkü sizi en iyi sizin derdinizi ceken anlıyor. bu anlamda cok sanslıyım.

hepinize güzel bir gün diliyorum.

cnm inşallah keseyi görürsün. fasulyeye mi benziyor yoksa tam yusyuvarlak daire mi bana söyle buradan. tahmin yapıcam :)))

Canım henuz 3 ml ve yuvarlak:) yumurtaya benzıyo:) Gorduk hamdolsun. Bide kıstım olmus 4.5 cm once korktum ama doktor korkulcak bısey degıl su kıstı dedı catlayamayan yumurtada dolayı olmus sanırım kuculcekmıs bakalım .

bılgecım hakkında hayrlısı olsn bnde asılama tutmayncA rahımfılmı cekılcektm adetımın btmesnı beklıycektk hamıle kalmıstm gerek kalmamıştı cnm ama ozelde yaptrcaktm narkoz alarak 600 tl demstı cok şukur gerek kalmadı ama bnce o 5 dk yı cekme tatlımm teyzem ılk rahım fılmını ssk da cektrmıştı narkozsuz bagırarak bayılmıştı 2.de ozelde olmustu uyandı hıcbısey hatrlamıyodu bıle korkutmk ıstemıyorm cnm ama ıyı dusun arkadasm...

oyy... masallaahh mınıcıkk.. ınsallh kalp atışlarnı da duyarsınız hayırlısyla.. kıstınıde takma bk dr un acıklma yapmış ztn..

bnde takıp edıyorm sermuh senı bncede bu kez cok daha ıyısn bncde.. 2011 dogurganlık yılıymıs sabır arkadasm evet hayrlısyla guzel haberlerı hepınız verıceksınız.. hem kım bılır belkı kendı kendıne bu ay denerken bebegn gelıverır ınsallah..

buarada sızı guldureyım bıraz.. esım anneler gunu hedıyesı bana ala ala agac almışş.. dusunun bahceye ekcekmışız kocamaaann bıseyyy hıc hoslanmadm kızlarr yaaa adamın burnundan getrdımm

o zaman kız diyorum :))) fasulyeye benzeseydi oğlan diycektim. :)))

doktora korkularımı, bayılanlar oldugunu duydugumu vs anlattım anestezi normal muayene bile yaptıramayanlar için öneriyorum dedi. 5 dk için o kadar uyumaya değmez dedi. işin kötüsü eşim yurtdışında olacak, annem babam hastane randevusunda. sanırım görümcemle gideceğim. inşallah kolay atlatırım. acıdan korkmuyorum hemen cekilsin bitsin gitsin ne var ne yok öğrenelim. bıktım o muayene pozisyonu almaktan yahu. karın ultrasonu istiyorum artık :)))

bilge sakın rahim filmini anestezi almadan çekilme ben her ikisinide yaşadım ilk seferinde bayıldım hastanelik oldum 1 gece hastanede yattım .gaz sıkıştı çok fena oldum 2.side kendi aracımla tek başıma gittim ve tekrar aracımla kendi başıma çıktım çok kolay geçti...boşuna kendini yıpratma...geçen sene özel bir hastane anestezili 150 tl ye çektirmiştim

bilge,korkmana hiç gerek yok.. ben de baştan çok korkuyordum ama başıma gelince dayanabiliyorum çok şükür.. benim açmak iiçin uğraştılar.. hatta normalde 5 dk sürmesi gereken işlem 20 dk sürdü.. doktor başkaları 5 dkya dayanamıyor kızım sen iyi dayandın maşallah dedi :) ama samimi söylüyorum dayanılmayacak bişi değil.. sadece çektirdikten birkaç saat sonrasında çok fena sancılanıyorsun.. ben ağrıdan kusmaya başlamıştım.yani film esnasında değil önemli olan sonrasında dayanabilmek bence.. filme girmeden 15 dk önce 1000 mg lık buscopan içersen faydasını görürsün.. hadi Allah işini rast getirsin.. hem film sonrası belki normal yolla hamile kalırsın :)

Son düzenleme:

hayatım yalvardım keltoşa gerek yok sen dayanırsın diyor. bak acıycak mı ona göre dedim hayır 5 dk dedi. son şans yine denerim anestezi istiyorum diye ama ne yalan söyleyeyim umudum yok ((

canım çok çok sağol. ilk defa olumlu bişi duyuyorum. valla ölecem korkudan. neyseki eşimin ablası geliyor. benim canım tatlı değildir ama öyle seyler okudum ki dehset korktum yani

Son düzenleme:

iyi akşamşar canım
ben de anestezi altında çektirmiştim.ama acı
kişiden kişiye farklılık gösterir.eger agrı eşigin düşükse anestezi altında çektir derim.
ben de dün doktordaydım.senin doktorun kim.daha öncede sormuştum.ama görmedin galiba.

ben de bu ay tekrar ilaçla deniycem.
enfeksiyonda varmış.antibiyotikde verdi.
aşılamada yapabiliriz dedi bakalım....

bilge bişi sorucamm.. aklıma geldi,ben bu film işi için senin fikrini almıştım.. sen de 2 aşılamadan önce doktorun aklı nerdeymiş demiştin
sen de sanırım 2 aşılama oldun ve film ilk kez mi çekilecek?
buscopan içmeyi unutmaa yeter..gerisi çok kolay,aşılama yapılırken çektiğin eziyet kadar diyebilirim.. ama ben anlamıyorum o kadar acı çeken bayanlara ne yapmışlar? o zaman kimse normal doğum yapamazdı önceden sezeryan mı varmışş.. demekki kadınlar doğururken de bayılıp duruyorlrmışşş

bence bilge anestezi ile bu filmi çektirmelisin.ben 2 kez çektirdim ilki özel hastane ama uyanık bir şekilde çekildim ama çok acı çektim.ikincisi araştırma hastanesinde anestezi alarak çektirdim ama hiç birşey hissetmedim.bir daha gerekse yine anestezi derim kesinlikle.geçmiş olsun.benimde doktorum son bir aşılama yapalım dedi bakalım ne olacak ama önce kistimin erimesi lazımmış.

benim de cok kolay oldu, hem eski model rontgen cihaziyla cekildim. acim, agrim hic olmadi, ancak durum biraz sikici, vajina icine kelepceye benzer alet takildigindan rahat bir durum degil. gereksiz yere morfin alma, umarim aksilik cikmaz, acisiz atlatirsin.

ilgimdişi nasılsın canım.

bebişin nasıl.

sagol canım bnm.. 3-4 gundur cok ıyıydık hatta yalnız kalmaya basladm evde en azından yemegımı yapabılıyodumda bu sabah kalktıgmdan berı kasıklarmda ozellıkle rahımde feci hemde korkuyorum arkadasım.. ama yınede cookk sukur Rabbıme bu gunlerımee bebış buyuyoo 3 hafta oldu goremedm randevum 24 mayısta ozledım hala kusuyorm ınsallah bebış beslenıyodur haftaya 5.aya gırıcez nasıpse ama hıc kılo almadm canım yaaa...?

sermuhum sana birşey söyleyeceğim sen eşini vitaminlerle destekledinmi hiç bize hep sebebpsiz dediler sonradan sebep çıktı eşime verdiğim vitaminlerle çare buldum.
bilgem bende rahim filmi çektirdim ama aşılamalarımdan önce evet acıyor 5 dak filan ama inan dayanamıyacak bir acı değil hemde eski sistem röntgen cihazıyla çekildi işlem bitince yürüyerek çıktım hastaneden bence gereksiz yere narkoz alma derim doktorlar artık sezeryanla doğumlarda bile genel anesteziyi tercih etmiyorlar biraz sıkıcan dişini be güzelim korkma öpüyorum seni

merhaba ben aranızda yeniyim. martta aşılama yaptırdık tutmadı.bu ay ikincisini yaptıracağız. adet olmayı bekliyorum ama ilk kez adetim gecikti,aşılamadan sonra adet gecikmesi olurmu? aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalan var mı?

hosgeldın canım.. bnde 6 ocakta asılama oldm tutmadı 22 ocakta adet gordm ve bu son adetm oldu yanı neden olmasın arkadasm bn kendılıgmden kaldm işte.. smdı cok sukur 15+1 gunluk hamıleymmm darısı basınıza..

mrb arkadaslar 1 senelik evliyim dr. gittik 1 sene daha bekleyin olmazsa asılama dedi ama ben beklemek istemiyorum asılama zor mu çok korkuyorum allah hepimize yardımcı olsun

kızlar ben 20 nisanda aşılama oldun 12. günü kanda 2 küsür çıktı drum vajinal progestana devam et dedi ben bugüne dek adet olmadım progestan geciktirme yaparmı aranızda vajinal progestan kullandıgı halde adet olan varmı

ceymiye

spermler yıkama sonrası 90-95 milyon çıkıyor gayet iyi görünüyor...ve artık onu şunu kullan desem hayatta yapmaz oda bıktı..ama iyi beslenmenin faydası var ilk hamileliğimde çin gribi çıkmıştı piyasaya bizde çok dikkatli beslenmiştik kendiliğimden hamile kalmıştım...şimdi aşılamalarda hamilelik oluşuyor..hakkımızda hayırlısı artık dr ne derse onu yapıyorum...dr ısrarla sen hamile kalacaksın sende problem yok diyor ...

Son düzenleme:

vajinal progestan kullansanda adet olursun büyük ihtimal hamile gibisin tekrar beta hcg yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…