cnm inşallah keseyi görürsün. fasulyeye mi benziyor yoksa tam yusyuvarlak daire mi bana söyle buradan. tahmin yapıcam :)))
ben de dün doktordaydım. geç kaldık biliyorum ama doktorum ancak karar verdi. cuma günü rahim filmi çektireceğim. anesteziye gerek yok 5 dk dedi ama ben çok korkuyorum. hastalığım da bitmek üzere. hayırlı olsun inşallah.
sermuh'un dediği gibi herhalde bu site olmasa ben de daha kötü olurdum. insanın kötü gününde kaderdaşı olması gibisi yok cünkü sizi en iyi sizin derdinizi ceken anlıyor. bu anlamda cok sanslıyım.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
Canım henuz 3 ml ve yuvarlak:) yumurtaya benzıyo:) Gorduk hamdolsun. Bide kıstım olmus 4.5 cm once korktum ama doktor korkulcak bısey degıl su kıstı dedı catlayamayan yumurtada dolayı olmus sanırım kuculcekmıs bakalım .
ceymi inşallah güzel haberler verecez (bir gün) ama hangi bilinmez:))))
dün dr kontrolüne gittim yumoşlarım büyümüş şükür ki kist filan yok..dr yumurtya rezervlerimin iyi olduğunu söyledi...haftaya salı yine kontrolüm var.dr um ısrarla sen hamile kalırsın o kadar sene beklemişsin 2011 senin yılın olacak sen doğuracaksın problem yok diyor...bu bile güzel geldi bana...bu arada ruh halimi çok beğendi...normalde bu kadar senenin ardından çok kötü halde olunurmuş bravo dedi...bilmiyorki benim gönlü zengin dertlerimi paylaşabildiğim kadınlar kulubünde çok güzel arkadaşlarım sırdaşlarım var...sizlerlerle paylaşmak konuşmak bir kaç satırda olsun yazmak ve anlatabilmek çok güzel şey....
sizi seviyorum arkadaşlar...
inşallah ceyminin dediği gibi güzel haberlerde paylaşacağız...
Canım henuz 3 ml ve yuvarlak:) yumurtaya benzıyo:) Gorduk hamdolsun. Bide kıstım olmus 4.5 cm once korktum ama doktor korkulcak bısey degıl su kıstı dedı catlayamayan yumurtada dolayı olmus sanırım kuculcekmıs bakalım .
bılgecım hakkında hayrlısı olsn bnde asılama tutmayncA rahımfılmı cekılcektm adetımın btmesnı beklıycektk hamıle kalmıstm gerek kalmamıştı cnm ama ozelde yaptrcaktm narkoz alarak 600 tl demstı cok şukur gerek kalmadı ama bnce o 5 dk yı cekme tatlımm teyzem ılk rahım fılmını ssk da cektrmıştı narkozsuz bagırarak bayılmıştı 2.de ozelde olmustu uyandı hıcbısey hatrlamıyodu bıle korkutmk ıstemıyorm cnm ama ıyı dusun arkadasm...
oyy... masallaahh mınıcıkk.. ınsallh kalp atışlarnı da duyarsınız hayırlısyla.. kıstınıde takma bk dr un acıklma yapmış ztn..
bnde takıp edıyorm sermuh senı bncede bu kez cok daha ıyısn bncde.. 2011 dogurganlık yılıymıs sabır arkadasm evet hayrlısyla guzel haberlerı hepınız verıceksınız.. hem kım bılır belkı kendı kendıne bu ay denerken bebegn gelıverır ınsallah..
buarada sızı guldureyım bıraz.. esım anneler gunu hedıyesı bana ala ala agac almışş.. dusunun bahceye ekcekmışız kocamaaann bıseyyy hıc hoslanmadm kızlarr yaaa adamın burnundan getrdımm
doktora korkularımı, bayılanlar oldugunu duydugumu vs anlattım anestezi normal muayene bile yaptıramayanlar için öneriyorum dedi. 5 dk için o kadar uyumaya değmez dedi. işin kötüsü eşim yurtdışında olacak, annem babam hastane randevusunda. sanırım görümcemle gideceğim. inşallah kolay atlatırım. acıdan korkmuyorum hemen cekilsin bitsin gitsin ne var ne yok öğrenelim. bıktım o muayene pozisyonu almaktan yahu. karın ultrasonu istiyorum artık :)))
bilge sakın rahim filmini anestezi almadan çekilme ben her ikisinide yaşadım ilk seferinde bayıldım hastanelik oldum 1 gece hastanede yattım .gaz sıkıştı çok fena oldum 2.side kendi aracımla tek başıma gittim ve tekrar aracımla kendi başıma çıktım çok kolay geçti...boşuna kendini yıpratma...geçen sene özel bir hastane anestezili 150 tl ye çektirmiştim
bilge,korkmana hiç gerek yok.. ben de baştan çok korkuyordum ama başıma gelince dayanabiliyorum çok şükür.. benim açmak iiçin uğraştılar.. hatta normalde 5 dk sürmesi gereken işlem 20 dk sürdü.. doktor başkaları 5 dkya dayanamıyor kızım sen iyi dayandın maşallah dedi :) ama samimi söylüyorum dayanılmayacak bişi değil.. sadece çektirdikten birkaç saat sonrasında çok fena sancılanıyorsun.. ben ağrıdan kusmaya başlamıştım.yani film esnasında değil önemli olan sonrasında dayanabilmek bence.. filme girmeden 15 dk önce 1000 mg lık buscopan içersen faydasını görürsün.. hadi Allah işini rast getirsin.. hem film sonrası belki normal yolla hamile kalırsın :)
ben de dün doktordaydım. geç kaldık biliyorum ama doktorum ancak karar verdi. cuma günü rahim filmi çektireceğim. anesteziye gerek yok 5 dk dedi ama ben çok korkuyorum. hastalığım da bitmek üzere. hayırlı olsun inşallah.
sermuh'un dediği gibi herhalde bu site olmasa ben de daha kötü olurdum. insanın kötü gününde kaderdaşı olması gibisi yok cünkü sizi en iyi sizin derdinizi ceken anlıyor. bu anlamda cok sanslıyım.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
hayatım yalvardım keltoşa gerek yok sen dayanırsın diyor. bak acıycak mı ona göre dedim hayır 5 dk dedi. son şans yine denerim anestezi istiyorum diye ama ne yalan söyleyeyim umudum yok((
canım çok çok sağol. ilk defa olumlu bişi duyuyorum. valla ölecem korkudan. neyseki eşimin ablası geliyor. benim canım tatlı değildir ama öyle seyler okudum ki dehset korktum yani
hayatım yalvardım keltoşa gerek yok sen dayanırsın diyor. bak acıycak mı ona göre dedim hayır 5 dk dedi. son şans yine denerim anestezi istiyorum diye ama ne yalan söyleyeyim umudum yok((
canım çok çok sağol. ilk defa olumlu bişi duyuyorum. valla ölecem korkudan. neyseki eşimin ablası geliyor. benim canım tatlı değildir ama öyle seyler okudum ki dehset korktum yani
ilgimdişi nasılsın canım.
bebişin nasıl.
merhaba ben aranızda yeniyim. martta aşılama yaptırdık tutmadı.bu ay ikincisini yaptıracağız. adet olmayı bekliyorum ama ilk kez adetim gecikti,aşılamadan sonra adet gecikmesi olurmu? aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalan var mı?
kızlar ben 20 nisanda aşılama oldun 12. günü kanda 2 küsür çıktı drum vajinal progestana devam et dedi ben bugüne dek adet olmadım progestan geciktirme yaparmı aranızda vajinal progestan kullandıgı halde adet olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?