mrb arkadaslar 1 senelik evliyim dr. gittik 1 sene daha bekleyin olmazsa asılama dedi ama ben beklemek istemiyorum asılama zor mu çok korkuyorum allah hepimize yardımcı olsun
vajinal progestan kullansanda adet olursun büyük ihtimal hamile gibisin tekrar beta hcg yaptır
iyi akşamşar canım
ben de anestezi altında çektirmiştim.ama acı
kişiden kişiye farklılık gösterir.eger agrı eşigin düşükse anestezi altında çektir derim.
ben de dün doktordaydım.senin doktorun kim.daha öncede sormuştum.ama görmedin galiba.
ben de bu ay tekrar ilaçla deniycem.
enfeksiyonda varmış.antibiyotikde verdi.
aşılamada yapabiliriz dedi bakalım....
beklemek daha kolay bu yol o kadar kolay bir yol değil yaşında sanırım küçük daha oluruna bırak bence.kontrolleri yaptır örneğin sperm testi e2 tesleri vs ama pat diye aşılama yaptırma ilk seferde tutmazsa büyük bir yıkım yaşarsınn..[/QUOTE
26 yasım dayım sperm testi yaptrdık eşimin sperm sayısı normale göre fazlaymış o yüzden hareket yavasmış bide varikosel var dr biraz daha bekleyin dedi ama korkuyorum
korkma canım epey ilerlemiş hamileligin.sagol canım bnm.. 3-4 gundur cok ıyıydık hatta yalnız kalmaya basladm evde en azından yemegımı yapabılıyodumda bu sabah kalktıgmdan berı kasıklarmda ozellıkle rahımde feci hemde korkuyorum arkadasım.. ama yınede cookk sukur Rabbıme bu gunlerımee bebış buyuyoo 3 hafta oldu goremedm randevum 24 mayısta ozledımhala kusuyorm ınsallah bebış beslenıyodur haftaya 5.aya gırıcez nasıpse ama hıc kılo almadm canım yaaa...?
aşılamanın bir zorlugu yok canım.ama aşılama yaptırmadan önce rahim filmi çektirmediysen çektir .mrb arkadaslar 1 senelik evliyim dr. gittik 1 sene daha bekleyin olmazsa asılama dedi ama ben beklemek istemiyorum asılama zor mu çok korkuyorum allah hepimize yardımcı olsun
canım bizimde sayı iyiydi ama morfoloji sorundu ve hareketlilikde önemli canım.ceymiye
spermler yıkama sonrası 90-95 milyon çıkıyor gayet iyi görünüyor...ve artık onu şunu kullan desem hayatta yapmaz oda bıktı..ama iyi beslenmenin faydası var ilk hamileliğimde çin gribi çıkmıştı piyasaya bizde çok dikkatli beslenmiştik kendiliğimden hamile kalmıştım...şimdi aşılamalarda hamilelik oluşuyor..hakkımızda hayırlısı artık dr ne derse onu yapıyorum...dr ısrarla sen hamile kalacaksın sende problem yok diyor ...
canım doktorundan memnunmusun.benim doktorum medikalparktan ünal bey canım. görmemişim kusuruma bakma. ben de annemlerdeyim eşim yine yurtdısında. çok kalamıyorum. hepinizi öptüm. sevgiler.
beklemek daha kolay bu yol o kadar kolay bir yol değil yaşında sanırım küçük daha oluruna bırak bence.kontrolleri yaptır örneğin sperm testi e2 tesleri vs ama pat diye aşılama yaptırma ilk seferde tutmazsa büyük bir yıkım yaşarsınn..[/QUOTE
26 yasım dayım sperm testi yaptrdık eşimin sperm sayısı normale göre fazlaymış o yüzden hareket yavasmış bide varikosel var dr biraz daha bekleyin dedi ama korkuyorum
canım eşin için vitamin kullanmalısın.
canım doktorundan memnunmusun.
kızlar gunaydn keyfler nasıl??bgn bn rahatszm yermdn kalkamıyorm rahımım ve belım cok agrıo ve kabız olmusm hayır olsn bakalm?
[/QUOTE
[/QUOTE
kızlar gunaydn keyfler nasıl??bgn bn rahatszm yermdn kalkamıyorm rahımım ve belım cok agrıo ve kabız olmusm hayır olsn bakalm?
canım arkadaşım dr unla konuş...birde gebelik hafta hafta takip eden siteler var onları takip et hafta hafta neler yaşanacağını anlatıyor belki normaldir bu ağrılar...ama yinede kendini ve bebişimizi riske atma ara dr la konuşşş
bugün doğum günüm 29 yaşıma girdim.ama çoooooooook sıkııcı bir gün nedense bugün havada kapalı.ilk defa bir doğum günümde bu kadar sıkıldım çooooooooooooook.
kızlar ablam ikinci asılamasında gebe kaldı.hemde ikiz.ama cok korkuyor biri düser diye fikri olanlar varmı acaba.2 hafta sonra kontrole gidicek.
bugün doğum günüm 29 yaşıma girdim.ama çoooooooook sıkııcı bir gün nedense bugün havada kapalı.ilk defa bir doğum günümde bu kadar sıkıldım çooooooooooooook.
sermuhcum yazını okudktan snra aradm yurtdısndaymışş hemsıresyle konstm adet gunun geldyse normal bu agrılr dedi son satıma gore 14 maysta adet gunum sanrm o yuzden ustelk gebelgn 16.haftasnda rahım buyumesının %60ını tamamlarmş buda bı sebeptr dedi salı donckmış dr amcamz beklıyorz işte Allaha emanetız..
evet hava kapalı ama yeni yılın sana güzellikler getirsin boşver havayı......
evet hava kapalı ama yeni yılın sana güzellikler getirsin boşver havayı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?