Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Çok hoşsun canım ya..:)Bu arada geçmiş olsun senin şu inat keltoş dr un varya anestezi yapmalıydı ama geçti gitti inş birdaha aynı acıları çekmezsin.

zaten üste para da verseler daha işim olmaz rahim filmiyle :)))))

kızlar ben yarın aşılama oluyorum.Allah yardımcımızolsun.
benim içinde dua edin olur mu

canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize. sonuç kalbinden geçtiği gibi olur. dualarımız seninle.

ilgimdisi teşekkürler canım paylaşımın için benim eşimde de hareket problemi var alalım bakalım folik asit artık ben içmekten bıktım biraz da o işsin:)

Bu arada kızlar topiğimiz uyuyor yahu herkes nerelerde bahar geldi gezmekten kimsenin eli değmiyor heralde.Biz bugün sabahtan akşama kadar piknik yaptık hava çok güzeldi piknikten gelip arkadaşımın düğününe gittik.Açık hava çarpmıştı ki düğünde yorgunluktan uyukladık eşimle:)

Azıcık da polyannacılık yapayım bari çocuğu olan arkadaşlarım piknik de de düğünde de eğlenemediler düğünde kadıncağız süslenip gelmiş çocuk çekiştirip duruyor kadının üst baş darma dağınık oldu.Ama biz süslü süslü geri döndük onlarda bize hevesleniyor.Tadını çıkaralım bari bu halimizin diyeceğim ama (TEK bebişimiz olsun da paspal olalım eğlenemeyelim demekten de kendimi alamıyorum)
neyse kızlar biz yine de polyanna olalım herşeye rağmen mutluyuz mutluyuz mutluyuz mutluyuz

zaten üste para da verseler daha işim olmaz rahim filmiyle :)))))

canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize. sonuç kalbinden geçtiği gibi olur. dualarımız seninle.

Allah Yardimcin olsun arkadasim. Guzel sonuclarla mujdelersin bizi insallah.

allah yardımcın olsun tatlım....hayırlı haberlerini bekliyoruz

Rabbım hakkında hayırlısını versın arkadasım.. hadı hayırlı haberler ınsalllahh.. sevındr bızı dualarımız senınle...

dualarımız seninle canım herşey gönlünce olsun

canım dualarımız seninle inş hayırlısıyla bebeğin tutmuştur:)

sagolun kızlar .iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

uyuma topikkkkkkkkk :)))))))))))))))

canım bizim topige kimse ugramıo ya hep bakıorum aynı sayfa....ama ben de dahil herkez gezio kafa dagıtıo....bugun kuzenimin mevlütüne gittim ama hiç aklımda yok bebek falan ya bukadarmı olur kızlar herkesin çocugu var bazısının karnında ben sap gibi kaldım yanlarında...çocukdan hiçbiyere gidemiolarmiş bense heryere gidiorum artık böle atıorum kafamdan napım.....kızlar bu arada karayip korsanlarına gittim bugun çok güzelbi film herkeze tavsiye ederim...

uyuma topikkkkkkkkk :)))))))))))))))

valla bılgecımm bı ben bırakmadım sızıı gelıyorum gıdıyorum kımsecıkler yok acaba dıyorum yenıden topıc mı acsak belkı ılgı tazelenır he ne dersın?? sermuhta yok ortalıkta nekroskopı bı ugradı gıdıverdı... gelın kızlarrr baska topıcler nası ılerlıyo sasırıyorum yaww yetısemıyorum bıle ... bıde kızlar haıran ayında tedavıyle bebeıs ısteyen anne adaylarında patlama olucakmıs az once turkmax te hersey tadındada bı astrolog kadın soledı butun burclarda hazıranda gebelık artısı olucak dedı o zaman calısmalara devam yavru kuslarrr...

oley oley oley şampiyon fener

herseyın bır zamanı vr canım arkadasım... uzulme der mevlana ıstedıgın sey olmuyorsa ya zamanı gelmedıgı ıcın yada daha ıyısı olacagı ıcın olmuyordur... :26::26: yanı sanırım bole bıseydııı bazen unutuyorum da bnn .. ama ne guzel demısın mutluyuz mutluyuzz.. hersey olacagına varır kızlar..

oley oley oley şampiyon fener

herseyın bır zamanı vr canım arkadasım... uzulme der mevlana ıstedıgın sey olmuyorsa ya zamanı gelmedıgı ıcın yada daha ıyısı olacagı ıcın olmuyordur... :26::26: yanı sanırım bole bıseydııı bazen unutuyorum da bnn .. ama ne guzel demısın mutluyuz mutluyuzz.. hersey olacagına varır kızlar..

senin hamilelik oykun nasildi ? sen ne kadar zamandir ugrasiyordun, tup bebekten cevap alamayim kendiliginden olmstu degil mi ?

senin hamilelik oykun nasildi ? sen ne kadar zamandir ugrasiyordun, tup bebekten cevap alamayim kendiliginden olmstu degil mi ?

bn ocak ayında asılma olmustum tutmamıştı adet gordum 22 ocakta ve son adetm oldu o hemn subatta hamıle kalmışım hemde hısbısy yapmadan.. 2 senedr ugrasıyodumm once korundgm ıcın daha snra 1 sene olmamstı herks norml dedı snra hormon tedavısı gordumm catltma ıgnesı vurulup 2 ay kwendımız denedık tabı catlamynlar kıst oldu b ıde kıst tedavısı oldum daha snra asılama ıcın ugrastık tutmadı ılk asılammddı ve dedgm gbı snra kendılıgndenn işte kızlarrr herzamn dıyormm alnımıza yazıln oluo ıste Rabbım ol derse onun ıznıyle oluck sadece sabır...

derhal gitmeliyim o filme nezamandır bekliyorum :)))) arkadaşım sende buyuk asama var dertlenmemiş olayın pozitif tarafından bakmışsın..böyle böyle bebek diyecek ki oooo bensiz hayat sürüyolar peşimden koşmuyolar ben anneme varayım :)))))))kaçan balık hesabı :)))

daha ne kadar çalışacağız tavşan olduk :))))nüfusu patlatıcaz sonunda :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…