Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

ya bılgecım... bn sana demıştm ama yaaa.... anestezı al bayılcak gıbı oluyosun dıye.. ama cok şukur atlattın ve cok şukur temız acık kanallarn atlattın canım bnm... hem ınsallah hamış nkalırsn bn cok duydm rahım fılmındn snra hamıle kalanları. belkıde dr un da bu yuzden asılama ya ara vermıstr hayrlısı canımm

bende demiştim ((( hadi geçmiş olsun atlattın bana ilk filim çekildiğimde hafif bir tıkanıklık vardı geçti dediler ama daha sonra kendiliğimde hamile kaldığımda o tıkanıklık var geçti dediği yerde dış gebelik oluştu tabi ben filmi çekildikten 3-4 sene sonra oldu bu...inşallah kendiliğinden hamile kalırsında artık kurtulursun şu eziyetten..

çoooooooooooook geçmiş olsun canım

kalbi güzel hemşerim çok teşekkür ederim. kimse mecbur kalmasın inşallah. esneyemiyorum bile batıyor sol taraf :)))

canım sağolasın.ben yalvardım doktora, sen dayanırsın anesteziye gerek yok dedi.
ama mahvoldum ((( neyse geçti ve bitti. ağrısı sızısı da geçecek yarına diye umuyorum. kanamam bugun bitti.
kızlar aranızda çektirmemiş olan varsa ve düşünüyorsa sakın doktorunuza kanmayın ve uyumayı tercih edin. doktorum bana bu sansı vermedi şimdiki aklım olsa yalvarma metodunu uygulardım

evet bana şans cok veriyormuş o yuzden "3 ay tedavi uygulamıycam bilge kendisi kalacak hamile" dedi. yalnız cok stresli ve baskı altında oldugumu baska seyler dusunmem gerektigini söyledi. nasıl yapacaksam artık orasını söylemedi kelloş :))) 3 ay kalamadın o zaman iğne menagon idi adı sanıyorum kullanıcaz dedi. kısmet. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

doktora lafım geçmiyor sermuhcuğum canikom yaw :)))) sol tarafa cok ilaç verdi. açıkça da söylemedi ama sanırım orada büzülme var dedi. attı mı artık bilemiyorum, kızarız tepki gösteririz diye söylememiş de olabilir cunku 2 asılama oldum. rahim filmi ancak aklına geldi. şimdi kalırsam hamile kendine pay biçmesin cunku ben ona taa ocakta dedim ben kürtaj oldum rahim filmi cektireyim mi diye gerek yok dedi bi de bana yüzde 99 sans verdi aşılama olduk sonuç SIFIR ee şimdi ben kızmakta haksız mıyım???

Merhaba arkadaslar kac gundur sizi ihmal ettim malesef. Esim saolsun bilgisayara format aticam diye ugrasti durdu. Neyseki simdi hersey yolunda. Bende pek bir degisiklik yok hamdolsun hersey iyi gidiyo 7. haftamin icindeyim henuz bulanti yada bunun gibi olumsuz durumlar baslamadi ama goguslerim beni mahfediyo gunde bir kac nobet geciriyorum sanirim sut damarlari aciliyomus, geldimi 5 dakika suruyo ama canimi aliyo sanki. Yinede hamdolsun sikayet etmiyorum sadece paylasmak istedim:) Bir hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin doktora gidicez tekrar. Cevremizdekiler yavas yavas ogrendiler artik herkes cok seviniyo haliyle Rabbim hayirlisyla bu sureci gecirmek nasip eder insallah.

Bilgecim cok gecmis oslun. Benim rahim filmim cok rahat gecmisti ama herkesin farkli oluyomus insallah bundan sonra sadece dogumda sanci cekersin:) Bundan sonra vucudunu sicak tutmaya calis havalarda duzeliyo zaten ama yinede sicak su torbasi oneririm ayaklarina ve karnina.

bilgemmmmm bidenem şükür kurtuldun bak bizlerde geçtik bu yollardan canım bak göreceksin kendiliğinden olacak inşallah ayyyyy hadi hayırlısı bakalım

bilgemmmmm bidenem şükür kurtuldun bak bizlerde geçtik bu yollardan canım bak göreceksin kendiliğinden olacak inşallah ayyyyy hadi hayırlısı bakalım

mutlu sona ulaşmak için aşamalar vardır ben de onlardayım sanırım ceymi :))) çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun. 3 ay dedi ya azıcık kafam rahatladı. her ay strese giriyorum yumurtladım yumurtlamadım adet günü hesabı bilmem ne. stres gerçekten düşman.

çok öpüyorum canım.

evet evet bılgecımmmmm... hem kımden oldugu cogu zamn bellı olmayn hemde bı cocugn gelecegnı karartıklrı ıcın gıcık oluyorm.. bıde bırakmıyolarmı sokakta... sukursuz ınsanlar...

evet evet bılgecımmmmm... hem kımden oldugu cogu zamn bellı olmayn hemde bı cocugn gelecegnı karartıklrı ıcın gıcık oluyorm.. bıde bırakmıyolarmı sokakta... sukursuz ınsanlar...

yok ben hemen hamile kaldıkları için sinir oluyorum babalı babasız farketmiyor :)))

bi de bize bak
bol sex+ ilaç +iğne + düzenli beslenme + vitamin takviyesi = mortingenşıtrayze

içip içip bir gecede hamile kalan bar kızlarına sinir oluyorum

evet yaaa hem alkol hem sigara zıpalaya zıplaya hamile kalıyorlar biz aman dikkat derken hareketsizlikten seluloit oluyoruz...:))))

bu arada 2 gündür geziyorum bol bol alış veriş yapıyorum resmen ayaklarım gezmekten şişti...aa birde bu gün dr kontrolum vardı gezerken geç kaldık yetişmemiz imkansız hale gelince dr aradım yarona erteledikk....benim çocuk olursa heralde gezenti olur ana gezenti baba gezenti ne olacak :)))))

ve yazzzz geldi kızlar bol bol d vitamini alma zamanı....d vitamini eksikliği 1 numaraları deprosyon sebebi......

teşekkürler canım bunları deneyeceğim eşime sende inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bizlere umut oldunuz:)

yok ben hemen hamile kaldıkları için sinir oluyorum babalı babasız farketmiyor :)))

bi de bize bak

ay bilge ya çok komiksin artık kendimizle harika bi şekilde dalga geçiyoruz buda bi gelişme bence:))))
bennde bolnol geziyorum sabah yürüyüşler akşam yemeklerinde ekmek yok öglen sadece kelloks 1kilo verdim kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr tüpe gidersek hem daha iyi olcak hemde benim moralim daha eyi olcak.......herseyede boşverdim artık aman pürtttttttttttttttttt

mrb canım en iyisi herşeyi boşvermek :)kelloks bende yiyorum ama zayıflayamıyorum akşamları 1 saat yürüyorum banamısın demiyor kilo almayım da tek zayıflamayı geçtim:)

bi de bize bak

Çok hoşsun canım ya..:)Bu arada geçmiş olsun senin şu inat keltoş dr un varya anestezi yapmalıydı ama geçti gitti inş birdaha aynı acıları çekmezsin.

kızlarr...... dun aksam dr um hamış hastalarına yemek ve semıner verdı esımle ordaydık sorusu olan vrı dıye sordu bı hasta dr umuza ''kardesımın cocugu olmuyo esıne vıtamın takvıyesı yapıyolar sızce ek bışey yapmalılar mı '' dıye sordu dr umda '' anne adaylar nasıl gebelık dusundugu andan ıtıbaren folık asıt alıyosa en az 6 once aynı sekılde baba adaylarıda folık asıt ıcmelı'' dedı.. kızlar spermın hızını en az % 30 arttırıyormuş.. folbıol alın kızlar aksamları yarım tablet tok karnınaa ıcsın eslerınız.. bellı mı olur nerden sıfa olucagı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…