slm canlarım uzun zamandır giremiyordum sınav ardından yatılı misafir ardından temilik derken epey vakit geçti.Biz tüp bebek tedavisine başladık lucrin isimli bi hazırlık iğnesi başladı drum 5 gündür vuruyorum ve adet olmayı bekliyorum adet olunca progenpene başlayacağım.inş temmuz sonu gibide transferimiz yapılacak çooooook heyecanlıyım.İğneler vücudumda ödm yaptı heryerim liş kocaman bi göbekle geziyorum parmaklarım yüzüm 5 kilo almış gibi şiş ama aldırmıyorum bebişim gelsin yeter .
Sermuh canım tüp bebek tedavisine beraber başlayalım aşılamamızıda birlikte yaptırmıştık imkansız diye birşey yok.Geçenlerd bi arkadaşımın komşusu rahminin yarısını aldırmış adet falan da olamıyor drlar sen menopaza girdin artık bile demişler ama kadın yarım rahimle hamile kalmış Veren Rabbim herşekilde verir.sonuçda bizim tedavilerimiz hep birer araç verecek yine O...
iLGİMDİSİ CANIM ,bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevindim aman sıcaklara dikkat edin hele helede izmir yanıyordur şimdi biz kayseride bile dayanamıyoruz nem yok esinti var ama yinede kavruluyor gündüzleri dışarı çıkma minik kızının başına güneş geçer annesi:)
canım rabbim kaynına acil şifalar versin inş çabucak iyileşir sende kendine dikkat et hastanelerde sıcakta çok dolaşma..
AYLINCIM.... ozletmıstın kendını..