Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
slm canlarım uzun zamandır giremiyordum sınav ardından yatılı misafir ardından temilik derken epey vakit geçti.Biz tüp bebek tedavisine başladık lucrin isimli bi hazırlık iğnesi başladı drum 5 gündür vuruyorum ve adet olmayı bekliyorum adet olunca progenpene başlayacağım.inş temmuz sonu gibide transferimiz yapılacak çooooook heyecanlıyım.İğneler vücudumda ödm yaptı heryerim liş kocaman bi göbekle geziyorum parmaklarım yüzüm 5 kilo almış gibi şiş ama aldırmıyorum bebişim gelsin yeter .

Sermuh canım tüp bebek tedavisine beraber başlayalım aşılamamızıda birlikte yaptırmıştık imkansız diye birşey yok.Geçenlerd bi arkadaşımın komşusu rahminin yarısını aldırmış adet falan da olamıyor drlar sen menopaza girdin artık bile demişler ama kadın yarım rahimle hamile kalmış Veren Rabbim herşekilde verir.sonuçda bizim tedavilerimiz hep birer araç verecek yine O...

iLGİMDİSİ CANIM ,bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevindim aman sıcaklara dikkat edin hele helede izmir yanıyordur şimdi biz kayseride bile dayanamıyoruz nem yok esinti var ama yinede kavruluyor gündüzleri dışarı çıkma minik kızının başına güneş geçer annesi:)

canım rabbim kaynına acil şifalar versin inş çabucak iyileşir sende kendine dikkat et hastanelerde sıcakta çok dolaşma..

AYLINCIM.... ozletmıstın kendını..:16: tedavınee baslamıssın hayırlı olsun canım arkadasım Rabbım yuzunuzu guldursun ınsallah... senden snra sıra sermuha da gelıcek hayırlı haberlerle ınsallah... dua edıyorum sıze.. kaynım ıcın ıyı dıleklerıne tesekkurler ınsallah atlatıcaz bakalım.. kızımda sıcaklardn sıkayetcı sanırım bgn bıraz rahımımde agrı ve kasılmalar vr sabah azcık kırmızı leke gelır gbı oldu aramadım dr umu takıp ettm bıdaha gelmeynce rahatladm ... aaz kaldı su 3 ayı da devırsem Rabbımın ıznıyle.. szde dua edın bıze opuyorum aylıncım..

slm kızlar yine nerelerdesiniz bakalım kimsecikler yok canlandıralım şu topiği azcık redbull falan göndereceğim valla artık sizlere:)tembeller:)

En heyecanlı benim galiba bugün adetimin 2.günydü kontrole gittik kist falan yok çok şükür yumurtalarda ii puregona da başladık 2 iğne birden yapacağım 4 gün boyunca hem lucrin hem pregon cuma günü yine kontrol var ayyy inş tumurtacıklarım sorunsuz büyür ve inş tüp bebeğimiz tutar.iğnelere başlamadan önce 58 kiloydum şimdi 60 geliyorum.Drm ısrarla iğneler kilo yapmaz diyor ama iştahım falan da açık değil nasıl aldım 2 kiloyu anlamadım karnım ve göğüslerim şiş ellerim ayaklarım yanıyor iğneyi bu sefer koldan yapıyoz delik deşik oldu kollarım nerdeyse iğne yapacak yer yok.

Ama yine de şükürler olsun şikayetçi değilim halimden rabbim dermansız dert vermesin bugün tüp bebek merkezinde sıra beklerken bi abla ile tanıştık 21 yıllık evliymiş ve bebek yok hala bütün gücüyle ve inançla çabalıyor inş bizlerokadar beklemeyiz meleklerimizi hepimiz için dua edip yatıcam yarınlar bize güzellikler getirecek inanıyorum sermuhun bilgenin açelyanın sancalın adı aklıma gelmeyen buradaki bütün arakadaşlarım inş bebişlerine kavuşacak tabi ilgimdişi ve minik kızı nazar boncuğumuz ilk gözağrımız....

hepinize iii geceler kızlar tembellik yapmayın bu arada topiğimizi yanlız bırakmayın enerji içecekleriniz hazır :)gerçi bu topiği artık redbull bile kurtarmaz:)

hepinizi çoook seviyorum..........

slm kızlar yine nerelerdesiniz bakalım kimsecikler yok canlandıralım şu topiği azcık redbull falan göndereceğim valla artık sizlere:)tembeller:)

En heyecanlı benim galiba bugün adetimin 2.günydü kontrole gittik kist falan yok çok şükür yumurtalarda ii puregona da başladık 2 iğne birden yapacağım 4 gün boyunca hem lucrin hem pregon cuma günü yine kontrol var ayyy inş tumurtacıklarım sorunsuz büyür ve inş tüp bebeğimiz tutar.iğnelere başlamadan önce 58 kiloydum şimdi 60 geliyorum.Drm ısrarla iğneler kilo yapmaz diyor ama iştahım falan da açık değil nasıl aldım 2 kiloyu anlamadım karnım ve göğüslerim şiş ellerim ayaklarım yanıyor iğneyi bu sefer koldan yapıyoz delik deşik oldu kollarım nerdeyse iğne yapacak yer yok.

Ama yine de şükürler olsun şikayetçi değilim halimden rabbim dermansız dert vermesin bugün tüp bebek merkezinde sıra beklerken bi abla ile tanıştık 21 yıllık evliymiş ve bebek yok hala bütün gücüyle ve inançla çabalıyor inş bizlerokadar beklemeyiz meleklerimizi hepimiz için dua edip yatıcam yarınlar bize güzellikler getirecek inanıyorum sermuhun bilgenin açelyanın sancalın adı aklıma gelmeyen buradaki bütün arakadaşlarım inş bebişlerine kavuşacak tabi ilgimdişi ve minik kızı nazar boncuğumuz ilk gözağrımız....

hepinize iii geceler kızlar tembellik yapmayın bu arada topiğimizi yanlız bırakmayın enerji içecekleriniz hazır :)gerçi bu topiği artık redbull bile kurtarmaz:)

bugün akraba düğününe gittim.. kuzenlerden benden sonra evlenenler bile 2.ye hamile veya 2.yi yapmaya karar verdiklerinden bahsediyorlar... yanıma gelen uzaktan bir akraba ise bi sen kaldın yapsana artık ne duruyorsun falan filan... kadının üstüne atladığımı hayal ettim :37:
dedimki yaşım 30 olmuş ben ne yapmam gerektiğine kendim karar veririm size ne?
tabii içim şuan kan ağlıyor.. bende sizi seviyorum çünkü halimden anlayan bir tek sizler varsınız...
ben ağustos için tüp bebek işine başlamayı düşündüm ama sonra şubata kadar beklemeye karar verdim..

canım arkadaşım inş.bebişlerimiz gelecekler allahın izniyle bende hala ragl olmadım nisanda gelmişti kistimde kocaman olmuş bu ay dogum kontrol hapı kullanıorum 6gün sonra bitecek inş. gelir ya tüpede aralık yada ocak gibi gidicez inş.tutar rabbim bizede tattırır o güzellikleri....
topiğe gelince redbull burn hiç bişey bu topiği toplayamaz bence herkez tatilde sanırım

canlarım pc bozuk olduğundan bir süredir giremedim ama şimdi de 12 yaşında tatlı oğlu olan kuzenim bende misafir. sürekli pc başında :))) yanınıza gelemeiyorum. özledim hepinizi.

bu arada AYLİN senden müjdemizi bekliyoruz :))))hayırlı olsun tedavin arkadaşım.

aylincim dualarımız sana inşallah güzel haberler verirsin bize...

dün acile gittim şiddetli bir ağrıyla soluğu hastanede aldım.adettin 2.günüydü ağır bir idrar yolu iltihabı olmuş ilaçlar filan...bu gün sabah tüp bebek için dr a gittik..
kalan tek tüpüm şişmiş içi su toplamış...yani alınacak cuma günü sabah ameliyat oluyorum alabilirse tüpü alacak eğer tüp başka organlara yapışmışsa rahimle olan bağlantısını kesecek yani bağlayacak eğerki tüp kapatılmazsa içerisinde toplanan sıvı tüp bebeği etkiler düşmesine neden olurmuş..yani cuma günü resmen kısırlaştırılıyorum:):9::9::9::9::9: sonraki ayda tüp bebek yapılacak...:3::3::3::3::3::3:
güzel olan bir şey var artık sebepsiz infertileden kurtuluyorum artık sebep var tüplerim problemliymiş...ilk rahim filmimde tüpler yapışıktı açıldı dediler ve üstünde durmadılar...yani yıllarca çekmem gereken çile varmış çektim umarım bu son olur umarım sefer sınavım biter ve bebeklerime kavuşurum....
hepinize sevgiler.....

dün acile gittim şiddetli bir ağrıyla soluğu hastanede aldım.adettin 2.günüydü ağır bir idrar yolu iltihabı olmuş ilaçlar filan...bu gün sabah tüp bebek için dr a gittik..
kalan tek tüpüm şişmiş içi su toplamış...yani alınacak cuma günü sabah ameliyat oluyorum alabilirse tüpü alacak eğer tüp başka organlara yapışmışsa rahimle olan bağlantısını kesecek yani bağlayacak eğerki tüp kapatılmazsa içerisinde toplanan sıvı tüp bebeği etkiler düşmesine neden olurmuş..yani cuma günü resmen kısırlaştırılıyorum:):9::9::9::9::9: sonraki ayda tüp bebek yapılacak...:3::3::3::3::3::3:
güzel olan bir şey var artık sebepsiz infertileden kurtuluyorum artık sebep var tüplerim problemliymiş...ilk rahim filmimde tüpler yapışıktı açıldı dediler ve üstünde durmadılar...yani yıllarca çekmem gereken çile varmış çektim umarım bu son olur umarım sefer sınavım biter ve bebeklerime kavuşurum....
hepinize sevgiler.....

4.denememde de havamı aldım.. bu sefer zor oldu çünkü senin gibi düşünüyorum... doktorun bir nedeni yok demesi canımı sıkıyor..
en azından artık bir nedenin var.. ben bu ay dinlenip doktor değiştirmeyi düşünüyorum.. belki bir sebep bulacak birine denk gelirim..2 aşılamadan sonra rahim filminde bana da yapışıktı açıldı dediler.. aklıma takılıyor,sanırım tekrar çektiricem.. senin tüp içi su toplandığını direkt ultrasonla anladı mı? yoksa başka bir işlem mi yapıldı?

canımmm benım... tam gaz devam cok cok sevındım senın adına helekı kıst olusmayısınaa... evet Rabbım dermansız dert vermesın ne kdr dgru demıssın arkadasım bnmde dualarım hepınızle bızde kızımlaa kardeslerını beklıyoruz opuyorum..

hepinize sevgiler.....

sermuhcum smdıden gecmıs olsun arkadasım... cuma gunu ıcın dua edıcez burdan sana hakkında buymus hayırlısı bak dedgn gbı artık bır sebebın vr ve en azından artık dgru tedavın olucak yıllarca cektgn ezıyetıde meleklerın geecınce unutup gıdıceksın..

acelyacım yer gok dua ustune kurulu Rabbım hıckımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallahhh.. herseyın hayırlısı..

kaçtım geldim :)))))

sermuh birşeylerinin adının konması ne güzel. en azından yoğunlaşacağınız bir nokta var. Allah inşallah son denemede güldürsün yüzünü canım benim.

bana gelince conceive plus jel deniyorum bu sıralar preseed tarzı bir jel. bilemiyorum ne olur. ben de doktor arıyorum. eşim razı oldu değiştirmeye. bakalım.

ilgimdisi bu sıcaklarda aklıma gelen senin durumun. Allah sabır versin. ben kendimi taşıyamıyorum sen kızını da taşıyorsun :))) Allah kolaylık versin tatlım.

herkesi öptüm. kaçıyorum mecburen :(

hepinize sevgiler.....

Canım benim Rabbim acil şifalar versin umarım ameliyatın başarılı geçer ve inş tüp bebekte hepimizin yüzü güler umarım bu son denemelerimiz olur.

bugün adetimin 4.günü ama hiç akıntı olmadı normalde 6-7 gün sürer aceba iğnelerden mi böyle oldu .ayaklarımın altı yanıyor menopoza giren kadınlar gibiyim:):)cuma günü kontrolüm var yumoşların ne alemde ıolduğuna bakacağız

Sancalım evet ümitler tüp tedavisine kaldı inş hepimiz için mutlu son olur biran önce başlayın tedaviye beni yanlız bırakmayın:)

4.denememde de havamı aldım.. bu sefer zor oldu çünkü senin gibi düşünüyorum... doktorun bir nedeni yok demesi canımı sıkıyor..
en azından artık bir nedenin var.. ben bu ay dinlenip doktor değiştirmeyi düşünüyorum.. belki bir sebep bulacak birine denk gelirim..2 aşılamadan sonra rahim filminde bana da yapışıktı açıldı dediler.. aklıma takılıyor,sanırım tekrar çektiricem.. senin tüp içi su toplandığını direkt ultrasonla anladı mı? yoksa başka bir işlem mi yapıldı?

evet direk alttan ultrasonla anlaşıldı bariz görünüyordu zaten...ilk filmi ben 2004 te çekilmiştim anesti almadan yapılmıştı ve resmen adam açmak için ciddi baskı yapmıştı ama verdiği raporsa yapışıktı açtık diye yazmamıştı 2009 aralıkta dış gebelik yaşadım daha sonra dış gebelikle tüpüm alındı .2010 haziranda da 2.rahim filmini anestezi alarak çektirdim onda sorun yok dediler ama önceki dr um sanki biraz dar gibi diye bir yorum yapmıştı nitekim ilk aşılamada o tüptede dış gebelik yaşadım ocak ayında.şimdide şişmiş ve içi su toplamış...
rahim filminden daha iyisi laproskopi ameliyatı direk ne var ne yok görüyorlar.aynı gün taburcu oluyorsun karnında 3 tane delik çizgisi oluyor.şimdi bende 6 delik olacak:)))

aslında ben yıllar önce 2004 te prof laproskobi uzmanı bir dra gitmiştim o ısrarala laproskopiyle bakmamız lazım demişti ben gerek yok bu para sömürmeye çalışıyor demiştim.keşke devam etseydim o dr a ama yapacak bir şey yok olan oldu..

evet direk alttan ultrasonla anlaşıldı bariz görünüyordu zaten...ilk filmi ben 2004 te çekilmiştim anesti almadan yapılmıştı ve resmen adam açmak için ciddi baskı yapmıştı ama verdiği raporsa yapışıktı açtık diye yazmamıştı 2009 aralıkta dış gebelik yaşadım daha sonra dış gebelikle tüpüm alındı .2010 haziranda da 2.rahim filmini anestezi alarak çektirdim onda sorun yok dediler ama önceki dr um sanki biraz dar gibi diye bir yorum yapmıştı nitekim ilk aşılamada o tüptede dış gebelik yaşadım ocak ayında.şimdide şişmiş ve içi su toplamış...
rahim filminden daha iyisi laproskopi ameliyatı direk ne var ne yok görüyorlar.aynı gün taburcu oluyorsun karnında 3 tane delik çizgisi oluyor.şimdi bende 6 delik olacak:)))

aslında ben yıllar önce 2004 te prof laproskobi uzmanı bir dra gitmiştim o ısrarala laproskopiyle bakmamız lazım demişti ben gerek yok bu para sömürmeye çalışıyor demiştim.keşke devam etseydim o dr a ama yapacak bir şey yok olan oldu..

arkadaşım senin yazdıklarını okuyunca kendime çok kızdım..çünkü 4 gündür ruh gibi yaşıyorum, karamsarlıktan kurtulamıyorum.. belki evleneli çok oldu ama daha bebiş için 1 yıldan beri uğraşıyorum.. sen yıllarını vermişsin. insallah yüce Allah ım ilk denemende sana yavrunu nasip eder...
laparoskopi yaptırmayı düşünüyorum,tüpten önce bir sorun varsa en azından öğrenmiş olurum.. fakat forumları gezdim,pahalı bir işlemmiş,neredeyse tüp bebeğe yakın.. anlamadım gitti,her yer yapmıyor mu bu işi acaba?

kızlar kimse bana cevap yazmıyor neden acaba????

neyse ben yorumumu yapayım. inşallah sermuh bu işi hamile kalarak kökten çözecek. sancal, aylin25 ve acelya30 adını sayamadığım diğer dostlar da müjdeyi alırlar.

çok gelemedim misafirim hala bende kusuruma bakmayın kocaman sevgiler.

arkadaşım senin yazdıklarını okuyunca kendime çok kızdım..çünkü 4 gündür ruh gibi yaşıyorum, karamsarlıktan kurtulamıyorum.. belki evleneli çok oldu ama daha bebiş için 1 yıldan beri uğraşıyorum.. sen yıllarını vermişsin. insallah yüce Allah ım ilk denemende sana yavrunu nasip eder...
laparoskopi yaptırmayı düşünüyorum,tüpten önce bir sorun varsa en azından öğrenmiş olurum.. fakat forumları gezdim,pahalı bir işlemmiş,neredeyse tüp bebeğe yakın.. anlamadım gitti,her yer yapmıyor mu bu işi acaba?

Ilk laproskopiyi acilden universite hastanesinde olmustum hic para vermedim simdi ozel bir hastanede yapiliyor 1500 tl tutuyor..tup bebekte ilaclarla birlikte 4300 tutuyor...
Ben 8 yildir ugrasiyorum sen sanslisin ki 8 senedir bu stresle ugrasmiyorsun... Yillarin dili olsa konussa..yinede sukur Allah baska acilar vermesin...seninde kaderinde ne varsa onu yasiyorsun malesef keskeler bir sey degistirmiyor gelecege bakmak lazim...

neyse ben yorumumu yapayım. inşallah sermuh bu işi hamile kalarak kökten çözecek. sancal, aylin25 ve acelya30 adını sayamadığım diğer dostlar da müjdeyi alırlar.

Bilgecik unutulmadin...dedigin gibi insallah kokten cozecegiz birde ikiz oldumu tamam sayfayi kapat kitabi kaldir..yuzsuzluk yapip bir daha istiyorum demem herhalde..:))))))
Ya resmen halimle dalga geciyorum bugun annecim geldi bana bakmaya inanin anne olmakta zor ...
Anneme diyorum ki kurtar beni kocam kisirlastiriyor...oda bence dogurtmak icin elinden geleni yapiyor damadim diyor....
Bu arada ameliyat icin on hazirliklar cok fena hint yagi diye bir sey icirdiler resmen icim disina cikti...gece ve sabahta lagman var oyyyy anam oyyyy basima gelenler....

bilgecim canım sen unutulurmusun hiçinş hep beraber vereceğiz mücdelerimizi misafirler sıra sana geçti bu sene misafirden yana bolluk senesi birazda bebekten yana bolluk olsun doğsun çifter çifter evler şenlensin

Back
X