Devamı :)
HizliUpload - Resim Yükleme Servisi
bunlar da benim bebişin ilk cicileri
bunlarda ELVİN in cicileri kızlarrrr
bunlarda lohusa taçları ve milupadan gelen numuneler
Bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleri :)))))
Kızlar sarı çiçekli elbiseyi ben ortaokulda el işi dersinde dikmiştim.Annem saklamış şimdi kızım giyecek...Örgülerinin hepsini Anneannemiz ördü.
gultun çok ciciler bunlar bayıldımmm güle güle kullanın
bende bebetto nun mallarını alıyorum çok güzell
ama aklınızda olsun ben 5li hastane çıkışını 10 liraya aldım 10lusunada 40 lira dedi(ablamlar almışlar o yüzden onları görmeden fazla kıyafet almak istemiyorum dayanamadımda aldım)
aynııı takımı alışveriş merkezinde mağazada gördüm merak ettim sordum 80 lira dedii..aradaki farka bakarmısınız.aynı marka ya modelide aynıydı....benim sorduğum dükkan mahallemizdeki küçük bir bebek dükkanı.aklınızda bulunsun mağaza farkı olabiliyor
YKM den oğluşuma küçük adam montu aldımmm.görür görmez çok hoşuma gittii indirimdeydii kaptım hemen
yolda yürürkende kızılayda bir mağaza indirim yapmışş tesadüfen gördük dinarsunun kalın battaniyesi 15 liraydı aldım bende
canım aynı montu bende aldım bayıldım ben o monta çok cici duruyor bende aynı fiyata aldım indirimdeydi kaliteside çok güzel
![]()
![]()
![]()
http://ressim.net/a/upload/a92242ca.jpg[/IMG)
[IMG]http://ressim.net/a/upload/9694c593.jpg
![]()
![]()
![]()
işte teyzeleri bunlarda benim aşkımın cicilerinden bazıları nihayet ekledim sanırım : )
hepsine bayıldım ama bben varya gördükçe insan alası geliyor ama durdurmak lazım kendimizi değilmi ama bende dayanamayıp alıyorum çok ciciler artık kendimden ziyade bebeğime birşeyler bakar oldum
kizlar sizce bu bebek cantasi olarak kullanilirmi ?
![]()
bence çokda güzel olur bende bebek çantası almayacağım normal kol çantası alacağım büyük yeterli olacaktır zaten chicconun bakım çantasınıda almıştım ama bu çok güzel bir çanta hemde büyük