• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bunlar da benim bebişin ilk cicileri

bunlarda ELVİN in cicileri kızlarrrr

bunlarda lohusa taçları ve milupadan gelen numuneler

Bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleri :)))))
Kızlar sarı çiçekli elbiseyi ben ortaokulda el işi dersinde dikmiştim.Annem saklamış şimdi kızım giyecek...Örgülerinin hepsini Anneannemiz ördü.

gultun çok ciciler bunlar bayıldımmm güle güle kullanın

bende bebetto nun mallarını alıyorum çok güzell

ama aklınızda olsun ben 5li hastane çıkışını 10 liraya aldım 10lusunada 40 lira dedi(ablamlar almışlar o yüzden onları görmeden fazla kıyafet almak istemiyorum dayanamadımda aldım)

aynııı takımı alışveriş merkezinde mağazada gördüm merak ettim sordum 80 lira dedii..aradaki farka bakarmısınız.aynı marka ya modelide aynıydı....benim sorduğum dükkan mahallemizdeki küçük bir bebek dükkanı.aklınızda bulunsun mağaza farkı olabiliyor

YKM den oğluşuma küçük adam montu aldımmm.görür görmez çok hoşuma gittii indirimdeydii kaptım hemen

yolda yürürkende kızılayda bir mağaza indirim yapmışş tesadüfen gördük dinarsunun kalın battaniyesi 15 liraydı aldım bende

canım aynı montu bende aldım bayıldım ben o monta çok cici duruyor bende aynı fiyata aldım indirimdeydi kaliteside çok güzel

840725df.jpg

add9df35.jpg

974a9928.jpg

http://ressim.net/a/upload/a92242ca.jpg[/IMG)
[IMG]http://ressim.net/a/upload/9694c593.jpg
64f2497e.jpg

96807b9c.jpg

9276eaf9.jpg

işte teyzeleri bunlarda benim aşkımın cicilerinden bazıları nihayet ekledim sanırım : )

hepsine bayıldım ama bben varya gördükçe insan alası geliyor ama durdurmak lazım kendimizi değilmi ama bende dayanamayıp alıyorum çok ciciler artık kendimden ziyade bebeğime birşeyler bakar oldum

kizlar sizce bu bebek cantasi olarak kullanilirmi ?
cntaa.jpg

bence çokda güzel olur bende bebek çantası almayacağım normal kol çantası alacağım büyük yeterli olacaktır zaten chicconun bakım çantasınıda almıştım ama bu çok güzel bir çanta hemde büyük

60c5e174.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]
123c7f16.jpg
[/URL][/IMG]
4c5970ff.jpg
[/URL][/IMG]
937dd315.jpg
[/URL][/IMG]]
a2cf2cc7.jpg
[/URL][/IMG]
kızlar kapı süsümüz duvar süsümüz ve bebek şekeri sepetimizz

9f30dbf5.jpg
[/URL][/IMG]
bu da çiçeğimiz
23f15bf1.jpg
[/URL][/IMG]
12f16eff.jpg
[/URL][/IMG]
kızıma ördüğüm minnak acemi işi yelek daha süslicem kurdele falan ee bide düğmeler takılınca biraz dahaaa güzelleşir umarım

merhaba tuğbacım
hepsi çok güzel. Bebek odası süslerinin hepsini kaça aldın canım. bende yarın bakıcam burdan ortalam bir fiyat olur en azından. Ben kapı süsü ve sepet almayı düşünüyorum. bakalım uygun olursa hepsinide alabilirim.

merhaba tuğbacım
hepsi çok güzel. Bebek odası süslerinin hepsini kaça aldın canım. bende yarın bakıcam burdan ortalam bir fiyat olur en azından. Ben kapı süsü ve sepet almayı düşünüyorum. bakalım uygun olursa hepsinide alabilirim.

buketcim hepsini toplam 200 e aldım biraz kazıklanmışş olabilirim malum küçük şehirr...sen ordan daha uygun fiyata bulabilirsin cnm

Kızlar maşallah hepinizin bebişlerinin cicileri çok güzel.Ellerinize emeğinize sağlık.Bebişleriniz iyi ve sağlıklı günlerde kullansın inşallah.

canım çok güzel aldıkların iyi günlerde giysin miniğin cicilerini

kullanılır canım ben zaten kendime büyük kola takılan çantalardan alıcam onu kullanıcam ayrı birbebek çantası almıycam

canım aynı montu bende aldım bayıldım ben o monta çok cici duruyor bende aynı fiyata aldım indirimdeydi kaliteside çok güzel

hepsine bayıldım ama bben varya gördükçe insan alası geliyor ama durdurmak lazım kendimizi değilmi ama bende dayanamayıp alıyorum çok ciciler artık kendimden ziyade bebeğime birşeyler bakar oldum

bence çokda güzel olur bende bebek çantası almayacağım normal kol çantası alacağım büyük yeterli olacaktır zaten chicconun bakım çantasınıda almıştım ama bu çok güzel bir çanta hemde büyük
:16::16: sagolun kizlar kullanip kullanmamakta kararsizdim
simdi eminim kullanicagim..

bugün hem oğluma hemde kendime birşeyler aldımmm

bir emzirme sütyenii
dsc02391.jpg

çok beğendiğim kıyıpta giyemediğim pijamam ve sabahlığı.hamile pijaması beli ayarlı.emzirme yeride var

dsc02392.jpg

oğluşuma tulummm

dsc02393.jpg

eldivenlerimiz ve miniminnacık çoraplarımız
dsc02394.jpg

dsc02395.jpg

dsc02396.jpg

dsc02397.jpg

nihal fotoğrafını koysana...bende sordum mavisi varmı diye.kremiyle pembesini getirdik mavisini ben beğenmedim ondan almadım dedi satıcı bayan bende merak ettim...

üstünde ıt's a girl yazıyomuş ben farketmemiştim

gerçi olsun nolcak oğluma mavi giydirim ben pembe olurum renklerimiz karışmaz :1:

bugün hem oğluma hemde kendime birşeyler aldımmm

bir emzirme sütyenii
dsc02391.jpg

çok beğendiğim kıyıpta giyemediğim pijamam ve sabahlığı.hamile pijaması beli ayarlı.emzirme yeride var

dsc02392.jpg
/QUOTE]

cnm mavisinden ben de almıştım ben de daha hiç giymedim. Doğumdan sonra giyerim arrtık :) sen ne kadara aldın_?

84 lira etiket fiyatı ama 70 e verdi

aslında başka yerlerdede bakmıştım başka pijamalara yine sabahlıklı ozaman karar verememiştim.alışveriş merkezinde 110 liraya görmüştüm bunu daha önce aldığım yerde bu fiyatı görünce valla rengine mengine bakmadan aldım.hem ince olmasıda işime geldi evim çok sıcak oluyor.hastanelerde sıcak olur

84 lira etiket fiyatı ama 70 e verdi

aslında başka yerlerdede bakmıştım başka pijamalara yine sabahlıklı ozaman karar verememiştim.alışveriş merkezinde 110 liraya görmüştüm bunu daha önce aldığım yerde bu fiyatı görünce valla rengine mengine bakmadan aldım.hem ince olmasıda işime geldi evim çok sıcak oluyor.hastanelerde sıcak olur

cnm benim aldığım yerdede 2 farklı fiyatı wardı. Desen renk herşey aynı ama kumaş kaliteleri farklıydı we elleyince çok farkediliyordu. Birinin fiyatı senin dediğin gibi 80 falandı 60 olur dedi. Diğeri 110 du 70 e kadar düşürdük ama biz 2 takım aldık. Fotolarını eklerim istersen.

koy tabi fotoğraflarını merak ettim ben

bekliyorummm :sempatiksalakcinni:

Son düzenleme:
Back
X