- Konu Sahibi goodnightmoon07
-
Arkadaşlar yeni yasaya göre sadece erken dogum yapanlarınki aktarılıyor. Yani 37. haftadan önce dogum yapanlarınki...
Buna göre sadece pnrgl arkadaşımız aktarabilir.
naz sen erken dogum mu yapmıştın?
pnrgl canım okuluna durumu izah eden bir dilekçe yaz. Ek olarak da maddeyi ekle.Zaten gerekli evraklar dogum belgesi vs. okuluna vermişsindir. Dilekçe yazman yeterli...
canım diğer formadada yazmıştım ama tekarra yazayım dedim. 37 haftadan sonra yapılan doğumda erken doğum sayılıyor.40 hafta dolmadığı için.Arkadaşlar yeni yasaya göre sadece erken dogum yapanlarınki aktarılıyor. Yani 37. haftadan önce dogum yapanlarınki...
Buna göre sadece pnrgl arkadaşımız aktarabilir.
naz sen erken dogum mu yapmıştın?
pnrgl canım okuluna durumu izah eden bir dilekçe yaz. Ek olarak da maddeyi ekle.Zaten gerekli evraklar dogum belgesi vs. okuluna vermişsindir. Dilekçe yazman yeterli...
canım saol.doğum yaptığım hastaneden 34 haftalık doğum yaptım diye belge almam gerek heralde dimi.bide yasa da erken doğum yapan işçi diyo.ben öğretmenim.gerçi naz arkadaş da öğretmen heralde.
canım ya sen nasıl aktardın.kaç hafta.benim 6 hafta erken doğum.2 haftada yarıyıl tatili.ne yapmam gerek canım benim
Arkadaşlar bir dogumun erken dogum sayılabilmesi için 37. haftadan önce olması gerekir.
37-40 haftalar dogum yapanlar erken dogum yapmış olmazlar.Yasanın maddesinde de yine son 3 hafta yasal olarak izne ayırıyor. Dolayısıyla o 3 hafta zaten yine eklenmeyecek.
Buket canım sen ekletebilirsin. Çünkü sen erken dogum yapmışsın.
Naz senin söylediklerinde bir yanlışlık var gibi geldi bana. Çünkü senin raporu zaten dogum yapmadan önce yani 37. haftada alman gerekiyordu. Sen dogum yaptıktan sonra mı aldın?Ayrıca sen dogum öncesi iznini kullandım sanırım. Yoksa o rapora 8+5 hafta, yani toplamda 13 hafta yazılması gerekirdi.
Bir de yasa 15 şubatta çıkmadı, 25 şubatta yani daha dün yürürlüğe girdi.
Yine bir şey belirtmek istiyorum. Yasalar geriye dogru işlemez. Bu nedenle belki de ekletilebilecekse ekletilmeyebilir. 25 Şubattan itibaren dogum yapanlar için geçerli de olabilir.Bundan emin degilim henüz...
evet güzelim ben kullandım.. ama değişen yasada 3 haftalık bölüm demiyo ki.. 8 haftalık iznin kullanılamayan kısmı diyo..
benim iznim onaylandı valla.. ilçedekiler de öyle söyledi..
37.haftadan sonraki 3 haftayı aktardım kızlar heberiniz olsun iş yerlerinize dilekçe verin yeni yasadan yararlanın ....
Nihayet teblig yayınladı. Günlerdir bekliyordum!!!
Memurlar.Net (Kamu Personeli Genel Tebliği (Seri No: 2))
ç) 657 sayılı Kanunun 6111 sayılı Kanunla değişik 104 üncü maddesinin yürürlüğe girdiği 25/2/2011 tarihinden önce erken doğum yapan ve mezkur maddenin yürürlük tarihinde doğum sonrası analık iznini kullanan kadın memurun erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, kullanmakta olduğu doğum sonrası analık iznine eklenecektir.
Evridiki bende 38+1 de dogum yaptım
Seninde öyleydi galiba
Kac gün kazanmış oluyoruz ben tam çözemedim de bu ısı
Nihayet teblig yayınladı. Günlerdir bekliyordum!!!
Memurlar.Net (Kamu Personeli Genel Tebliği (Seri No: 2))
ç) 657 sayılı Kanunun 6111 sayılı Kanunla değişik 104 üncü maddesinin yürürlüğe girdiği 25/2/2011 tarihinden önce erken doğum yapan ve mezkur maddenin yürürlük tarihinde doğum sonrası analık iznini kullanan kadın memurun erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, kullanmakta olduğu doğum sonrası analık iznine eklenecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?