- Konu Sahibi goodnightmoon07
-
ben de okuldaki memurumuza sordum tecrübelidir baya ..alırsın normal çalışanlar nasıl rapor alıyorsa onun gibi düşünülür dedi ........benimde okul kapandığında 35.haftada oluyorum iki hafta yarıyıl tatilini aktarabiliyorum ama o arada dayanamazsam rapor alsam dedim alırsın dedi...bilmiyorum artık müdür felan itiraz etmez sanırım normal hakkımızBen birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra 2-3 günlük rapor alınıyor mu dinlenmek için.
Son iki haftada 3 er günlük raporlar alıp iznimi böölece rahat rahat bitirmek istiyorum.
Olabilir mi?
arkadaşlar sat a göre 10 mart gözüküyor doğumumuz ancak tüp bebek olduğundan daha erken sezeryan ile doğum olacak bir kısım yanacak izinden. sorum şu doğum izninin sömestre denk gelen kısmı aktarılıyormu aktarılmıyormu?10 ocak gibi 37. haftaya yani 14 şubata kadar çalışabilir raporu alacaktım ancak daha erken ayrılayım maden eklenmiyormuş....tecrübesi bilgisi olan varmı?bizim müdür yardımcısı başkasının başına geldiğini milli eğitimin eklemediğini söyledi...
Dorukum kullanıcısından alıntı
bir de izne 37. hafta bitince mi 37. hafta başında mı izne ayrılmamız gerekiyor kızlar?
izin 37 . hafta doldugunda baslıyor yanı 37+1 de ızınlısın cnm.
Evridiki ya da kızlar bişi sorucam.bende öğretmenim.31 haftalığım.haftay 32 olucak.32.haftanın başında 37. haftaya kdar çalışabilir raporu alıcam yani 32. haftanın BAŞINDA değil mi?.birde 37. haftanın bitimi tamda karneleri dağıttığımız günyani 2 haftam yanıcak 15 tatil yüzünden.o son bir haftada da tekrar dr.dan çalışmıcam raporu mu alıcam,yoksa okula gitmeyip direk izinli mi sayılacam.lütfen yardım edin.37. haftadan sonrada 3 hafta çalışmıcam raporu alınıyo mu?okul sorun çıkarır mı???
Ben birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra 2-3 günlük rapor alınıyor mu dinlenmek için.
Son iki haftada 3 er günlük raporlar alıp iznimi böölece rahat rahat bitirmek istiyorum.
Olabilir mi?
aktarılıyor diye biliyorum güzelim ben bizim memuremiz de aktarılır dedi .benim son 36. ve 37. haftalarım yarıyıl tatiline geliyor ve aktaracam inşallah.bu tür durumlarda emsal karar isteyebilir idareniz ve istediğiniz kadar emsal var bu konuda :))Sömestr tatiline gelen kısım aktarılmaz. Dogum izninde geçirilen süreden sayılır...
....[/B]
aktarılıyor diye biliyorum güzelim ben bizim memuremiz de aktarılır dedi .benim son 36. ve 37. haftalarım yarıyıl tatiline geliyor ve aktaracam inşallah.bu tür durumlarda emsal karar isteyebilir idareniz ve istediğiniz kadar emsal var bu konuda :))
Neye göre aktarılıyor canım?
Yasal dayanagı varsa biz de aktaralım çok sevirim ama malesef memurunuz yanlış biliyor. Ya da çaktırmadan kendisi aktarıyor :)
ama sen zaten34. haftandasın canım yarıyl tatili geldiğinde son üç haftaya girmiş oluyorsun(
Kızlar benim bugün 32+0 oldu bebeğim ama bugün rapor alamadım doktoru bulamadım. Bu hafta içinde herhangi bir gün rapor alabilr miyim? Yoksa geç mi kaldım? Kafam karıştı.
Kızlar benim bugün 32+0 oldu bebeğim ama bugün rapor alamadım doktoru bulamadım. Bu hafta içinde herhangi bir gün rapor alabilr miyim? Yoksa geç mi kaldım? Kafam karıştı.
okulun kabul eder sanırım tahminime göre bir şey olmaz .yani öyle düşünüyorum müdürün gelipte 32 haftan doldu çalışma artık git diiyecek değil ya raporunu geçmiş tarhli alırsın olmazsa işini garaNTİYE ALmak için :))
Canım normalde ögretmenlerin yıllık izni yoktur. Mesela bir ögretmen müdür ya da müdür yardımcısı oldugunda dahi sömestr tatilinde geçirdiği 15 günlük süre yıllık izninden düşürülür.
Dogum da böyle. Dogum öncesi izne denk geliyorsa çalışılmış sayılır. Sanırım sen aktarılma kısmını buna baglıyorsun.
Yoksa mesela atıyorum 10 mayısta dogum iznin bitecek. Dogum izninden , 15 tatili çıkarıp da, 25 mayısta bitmez...Yine 10 mayısta biter...
Melocum çok şaşırdım doğrusu
dr um bana başka bir bölüden rahatlıkla rapor alabilirsin demişti oysa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?