- Konu Sahibi cicekcicek
-
13 kilo almıştım kızım 17 günlük 12 kilosu gitti ne rejim yapıyorum ne bişey nasıl gitti anlamadım
hamilelilkte bnm de öyleydi hatta 20 yi geçmişti aldığım kilo,öyle çok yiyodm kii...
ama şimdi ı-ıh dün akşm 5 te yedm o da çok bişi diildi yani, bida bişi yiyemedm mesela,eşim zorla bişiler tıkmaya çalışıo ağzma ama ben anckk sıvı tüketebiliorm bolca..
tatlı fln hiç cnm istemio benm ya,bende mi var bi gariplik:44:
hamilelilkte bnm de öyleydi hatta 20 yi geçmişti aldığım kilo,öyle çok yiyodm kii...
ama şimdi ı-ıh dün akşm 5 te yedm o da çok bişi diildi yani, bida bişi yiyemedm mesela,eşim zorla bişiler tıkmaya çalışıo ağzma ama ben anckk sıvı tüketebiliorm bolca..
o kısmı iide,sütüm azalırsa die korkuorm ben:26:
aynen canım ben hem fırsat bulamıyorum yemeye hem de oturdum mu yiyemiyorumeşim artık her telefonda soruyor yemek yedin mi die ben sadece sıvı tüketiyorum o da bazen ac acına gitmiyor ammmmaaaaaaaa hala kilo veremedim :84: çok emziriyorum da Allah allah nie veremiyorum acaba az uyuyorum ondan olbilir 6 saatin altı kilo yapıyomuş hala 7 kg var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?