2011 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

sağolun kızlarrr sevincime ortak oldunuz

sedacım geçecek o çizgi merak etme ama süresini hatırlamıyorum

18 kilo almıştım bugün doğumdan sonraki 8. günümüz ve 8 kilo gitti. geri kalanda böyle çabuk gider inşallahhhh...

Valla Gidiyor Kilolar Hem Uykusuz Kalmak Hem Emzirmek Bi Şekilde Veriliyor İşte..

O Değilde Ben Korkmaya Bşaladım Hamilelikteki Gibi İştahlı Tatlılar Yemeye Devam Ediyorum Kilo Almadım Veriyorum Ama Ya Alırsam Diye Korku Sardı Yine de Kendime Hakim Olamıyorum Yiyorum :}

bişii yemiorum kaç gündür kiloda oynama yok ben kabız oldum sürekli bebekle ilgilenmekten wc ye vakit kalmıyor

son bir haftada 2 kg daha vermişim
yanlız çok feci iştahszm ben ya,nolck böle

hamileliğimin ilk 3 ayı hariç geri kalanında iştahsızlık ne demek unuttum ilk 3 ay kilo vermiştim ondan sonra bir iştahım açıldı ömrü hayatımda hiç bu kdr yemedim hala da yiyorum maşallah :}

iştah kesilmesi neydi unuttum :}

hamilelilkte bnm de öyleydi hatta 20 yi geçmişti aldığım kilo,öyle çok yiyodm kii...
ama şimdi ı-ıh dün akşm 5 te yedm o da çok bişi diildi yani, bida bişi yiyemedm mesela,eşim zorla bişiler tıkmaya çalışıo ağzma ama ben anckk sıvı tüketebiliorm bolca..
tatlı fln hiç cnm istemio benm ya,bende mi var bi gariplik:44:

gariplik değildir benimki anormal bi istekdir tahminen ama maşallah hemen verirsin kilolarını ne güzel

gariplik değildir benimki anormal bi istekdir tahminen ama maşallah hemen verirsin kilolarını ne güzel

Hala 58 kiloyum veremedim kaç gündür. Ama yiyorum ne olcak böle bilmem.Kalan 4 kiloyu verebilirsem önümdeki sezeryan göbeğ.i gider mi acaba?

toplam 21 kilo aldım sezeryanla doğum yaptım eve geldiğimde 3 kilo gitmişti öle bir hayal kırıklığına uğradımki zaten oğlum 3,780 doğmuştu 20 günde toplam 10 kilo verdim 11 kilo benimle devam ediyor yemeği kesemiyorum sütüm azalır diye oğlumda iştahlı maşllah süt gelmeyince kıyamet kopuyor nasıl gitçek kilolar bilmem....

aynen canım ben hem fırsat bulamıyorum yemeye hem de oturdum mu yiyemiyorum eşim artık her telefonda soruyor yemek yedin mi die ben sadece sıvı tüketiyorum o da bazen ac acına gitmiyor ammmmaaaaaaaa hala kilo veremedim :84: çok emziriyorum da Allah allah nie veremiyorum acaba az uyuyorum ondan olbilir 6 saatin altı kilo yapıyomuş hala 7 kg var :44:

aynen cnm bizdede aynı durumlar..
yanlız ben kilo verdiğimde birden gidio nası öyle oluyo anlamıyorum ama..
5-6 gün hiç oynamıyo kilom 7. yada 8. gün bi çıkıyorm tartıya 2 kilo birden gtmiş,şaştım bende:44:
verirsn cnm ya su tutuyodur bünye,hareket eddebilmeye başladığımız gbi foss die gider hepsi

Doğuma 64 ile girdim doğumdan sonra 59 dum.Şuan 55 im 52 ile hamile kalmıştım.Bir haftadır 55 te sabitledim bakalım ne zman eski bedenime dönücem.Göbekte gitti sayılır ama göbek değili çevresi hala biraz bombeli duruyor.Etekler tamamda pantolonlarımın içine çok zor giriyorum hatta çok dar olanlarının beli iyi gelmiyor.Ama nasılsa kış nisan sonuna kadar eskiye döneyim razıyım acelem yok ama yazada fit girmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…