2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynısı ben de de oldu.lohusalığımda olmuştu önce.aile hekimi sağ dedi.sağmakla en iisini yapıyorsun.
tekrar etti kadın hastalıklarına gittim.şimdi antibityotik verdi (1000 mg) başlamıştım ama bugün prospektüste bilmem ne süte geçer yazıyordu ,kararsızım.ama ilerlerse cerrahi girişim gerekirmiş bu durumlarda.
emzirdikten sonra içerde kalanı sağmalıymışsın.
o zamandaha az acır belki.
önce soğuk bez koy,biraz dinlen sonra da ılık duşta masaj yapıp öyle sağ.en iisi o oluyor.
he bir de çatlak için lansinoh krem mükemmel.ayrıca o olmazsa da ayva çekrdeklerini birz su ile kaynat jel haline gelecek.çatlak için birebir.kremden bile ii diyenler var:)
allah yardımcın (ımız) olsun canım.rabbim şifa versin

kızlar bugün bebeğimi doktora götürdüm.isal diye 2 kere yaptı mamayı değiştirdim ondanmı.koldan kan aldılar canı bir yandı manyak bu kadın niye aldı onuda bilmiyorum.isterseniz alın diyor.

canım bende mastit olmuştum ve anlattığın belirtiler mastit bence gece ateşin çıkabilir hazır ol ve maalesefki antibiyotik içmeden geçmemişti benimki çok geçmiş olsun

ben canım doğumündaş olduk he

koptum gülmekten yaa hay allah

merhaba arkdaslar ...
agustos annesı olucam ınsallh bende kısmetse
sızlere bır sorum olacak
bebıslerınız son adet tarıhınıze gore belıren dogum tarıhıyle aynı gunmu dogdu gunlerı farklı olan oldumu yanı merakım verılen gunle aynımı yoksa nekdar gun oynuyo dogum bunu merak edıyorum
erkek bebeklerı solenen dogum tarıhınden gec doguyo dıye soylentı var merakım bu

Canim anlattiklarona gore mastitsinama insallah degilsindir.ben aylardir antibiyotik kullaniyorum.gecmedi!ben ilk oldugumda 40 derece atesle hastamede yattim 2sise serum yedim.gogusunu mutlaka bosalt,bide o gogusune bak jel seklinde bi sivi akarsa o iltahap oluyomus bebek emmiyomus zaten onu ama yinede dikkat et.gecmis olsun..

O pek belli olmuyor canim hamileligin gidisine gore degisir.bide dr ne zaman isterse uygunsa ozaman bunlari dusunmek icin erken,hamileligin tadini cikar..

kızarıklık ateş belli bölgelerde taş gibi sertlik göğsün aşırı şiş olması canım göğüs ucu yarası bendekiler böyleydi inşallah değildir

canım merhaba hoşgeldin... benim paşam sezeryan olduğu için doğum tarihinden 3 hafta önce geldi. hatta doktorumun belirlediği tarihtende önce geldi kanamalı acilden gittim ben doğuma 2 mart normal doğum tarihimizdi, doktorumun belirlediği tarih sezeryan 17 şubat ama oğlum emirhan 8 şubatta dünyaya gelmek istedi, öylede oldu

Meraba kizlar kafayi yemek uzereyim bizim kizin bi salincagi var,gazman gunlerinde hep onda sallanarak uyudu.simdi gaz olayimz azaldi bu seferde sallanmdan uyumaz oldu.uyudugunda salincagi. Kapatiyorum pat gozunu aciyor.sallana sallana kafasi uyusuyor.dun inat ettim yatagina alistirmaya calismalarina basladim.ama sonuc uykusuz bir geceSuan heryerim bi yerde yorgunluktan geberiyorum!!nolcak boyleBoyle soruun yasayan ve asabilen varsa imdaaaaaaaatt!!

hyrlı ugurlu allah analı babalı buyutsun saglıklo olsunda gerısı bos emırhan pasa teyzeısle aynı gun dogdu hee :)) ııkı dogmusss yakısıklı

şenaycım umarım mastit değildir çok geçmiş olsun canım ya.
fatma güzelmiş oyun halısı canım güle güle kullan

canım bende mastit olmuştum ve anlattığın belirtiler mastit bence gece ateşin çıkabilir hazır ol ve maalesefki antibiyotik içmeden geçmemişti benimki çok geçmiş olsun

kızarıklık ateş belli bölgelerde taş gibi sertlik göğsün aşırı şiş olması canım göğüs ucu yarası bendekiler böyleydi inşallah değildir

şenaycım umarım mastit değildir çok geçmiş olsun canım ya.
fatma güzelmiş oyun halısı canım güle güle kullan
hepinize teşekkürler kızlar, hata vermeye başladı vücudum hergün başka bir hastalık çıkıyor babanneme döndüm valla( eşime söylemeye utanıyorum artık hergün başka bir şikayet

o söylenenlere pek inanma bebiş ne zaman isterse o zaman gelir. benim beklenen doğum 25şubattı 7 şubatta 37.haftada doğum yaptım ama daha 33.haftada erken doğum sancım başladı evde yatarak ilaçlarla tuttuk bebişi 1 ay. ayrıca da oğlum oldu. yani geç falan gelmiyor paşalar. sağlıklı hamilelikler dilerim.

Son düzenleme:

canım benim sat 24 mayıstı...bebeğim 22 şubatta sinyal verdi..suyum geldii..sancılar filan ama boynuna kordon dolandığı için acil sezeryana alındımm..
şimdiden allah sağlıklı kurtarsın ikinizide tatlımmm..

kızlar yaaa
hamişliğimde tembellikten tezimi yazmadımm..şimdi bu zorda makale okuyup literatür özeti çıkarmaya çalışıyorumm..oğlum gözlerimin içine bakıyo benimle ilgilen, benimle oyna dermiş gibii..ama zaten sakin durduğu 15-20 dk da biraz bişeyler okuyayım diyorumm

uffffffffffffffffff

sağol canım antibiyotiğe başladık.. kullanalımda olmazsa yaparım bende sağol tekrar...

sağol canım.. korkma allahın izniyle bişi olmazz.. çekme olumsuzlukları

sağol melocum.. ben zaten süt için bol bol su içiyorum.. ben öenmli değilimde kızım iyi olsun bir an önce

kızlar oglum 1 haftadır pamukçuk geçmedi.bugünde ishal olamuşne yapacagımı şaşırdım.mmeyi almıyor.mamayıda az az 3saatde bitiriyo

canım geçmiş olsun.. ağzındaki pamukçuktan dolayı ememiyordur.. acıyordur.. suyun içine bir çay kaşığı karbonat koy erit.. bir temiz tülbentle dilini ve damağını temizle arada.. iyi gelir..

geçmiş olsun canım.. umarım iyisinizdir.. allah korusun yavrularımızı..

Son düzenleme:

bebek cıkınca ısımızın kolaylasacagını sanmıstık ne safmısız yaaaa

şenaycım geçmiş olsun canım.. doktorunla konuşsaydın ya canım.. hemen bir ilaç alıp başlasan iyi olur.. baya sıkıtnı yapar mastit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…