kızlar mastit tam olarak nasıl oluyor?
öğlenden beri sağ göğsüm şiş. oğlum doğru dürüst emmedi, arada bir kez pompayla boşalttım. göğsümün ucu çatlaktı sağınca biraz kanıyor o yüzden çok sık sağmak istemiyorum ama 2-3 saatti ağrı var ve üst kısmında kırmızılıklar oluşmuş yeni farkettim. hani böcek falan sokarda bir bölge kızarırya aynen öyle. bu ne şimdi?
lütfen fikri olan yazsın çok rahatsızım
öğlenden beri sağ göğsüm şiş. oğlum doğru dürüst emmedi, arada bir kez pompayla boşalttım. göğsümün ucu çatlaktı sağınca biraz kanıyor o yüzden çok sık sağmak istemiyorum ama 2-3 saatti ağrı var ve üst kısmında kırmızılıklar oluşmuş yeni farkettim. hani böcek falan sokarda bir bölge kızarırya aynen öyle. bu ne şimdi?
ben canım doğumündaş olduk he
geçmiş olsun kızlar.
Rabbim korusun bebeklerimizi..
annelik gerçekten de çok zor:) dünyanın en güzel duygusu ama verdiği sorumluluklar da cabası:)
hani derler ya 'asker uyumaz,asker yorulmaz vs'
bence;
'anne uyumaz:)
uyusa da tilki uykusundadır:)
anne yorulmaz
anne dinlenmez
anne kendini düşünmez
anne acıkmaz
anne sıkılmaz,bıkmaz
anne kızmaz
anne tırsmaz
vs vs vs :)
kızlar miniğimin resmini ekledimm
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/410931-2011-subat-bebeklerinin-fotograflari-28.html
merhaba arkdaslar ...
agustos annesı olucam ınsallh bende kısmetse
sızlere bır sorum olacak
bebıslerınız son adet tarıhınıze gore belıren dogum tarıhıyle aynı gunmu dogdu gunlerı farklı olan oldumu yanı merakım verılen gunle aynımı yoksa nekdar gun oynuyo dogum bunu merak edıyorum
erkek bebeklerı solenen dogum tarıhınden gec doguyo dıye soylentı var merakım bu
merhaba arkdaslar ...
sızlere bır sorum olacak
bebıslerınız son adet tarıhınıze gore belıren dogum tarıhıyle aynı gunmu dogdu gunlerı farklı olan oldumu yanı merakım verılen gunle aynımı yoksa nekdar gun oynuyo dogum bunu merak edıyorum
erkek bebeklerı solenen dogum tarıhınden gec doguyo dıye soylentı var merakım bu
canım merhaba hoşgeldin... benim paşam sezeryan olduğu için doğum tarihinden 3 hafta önce geldi. hatta doktorumun belirlediği tarihtende önce geldi kanamalı acilden gittim ben doğuma 2 mart normal doğum tarihimizdi, doktorumun belirlediği tarih sezeryan 17 şubat ama oğlum emirhan 8 şubatta dünyaya gelmek istedi, öylede oldu
canım aynısı ben de de oldu.lohusalığımda olmuştu önce.aile hekimi sağ dedi.sağmakla en iisini yapıyorsun.
tekrar etti kadın hastalıklarına gittim.şimdi antibityotik verdi (1000 mg) başlamıştım ama bugün prospektüste bilmem ne süte geçer yazıyordu ,kararsızım.ama ilerlerse cerrahi girişim gerekirmiş bu durumlarda.
emzirdikten sonra içerde kalanı sağmalıymışsın.
o zamandaha az acır belki.
önce soğuk bez koy,biraz dinlen sonra da ılık duşta masaj yapıp öyle sağ.en iisi o oluyor.
he bir de çatlak için lansinoh krem mükemmel.ayrıca o olmazsa da ayva çekrdeklerini birz su ile kaynat jel haline gelecek.çatlak için birebir.kremden bile ii diyenler var:)
allah yardımcın (ımız) olsun canım.rabbim şifa versin
canım bende mastit olmuştum ve anlattığın belirtiler mastit bence gece ateşin çıkabilir hazır ol ve maalesefki antibiyotik içmeden geçmemişti benimki çok geçmiş olsun
Canim anlattiklarona gore mastitsinama insallah degilsindir.ben aylardir antibiyotik kullaniyorum.gecmedi!ben ilk oldugumda 40 derece atesle hastamede yattim 2sise serum yedim.gogusunu mutlaka bosalt,bide o gogusune bak jel seklinde bi sivi akarsa o iltahap oluyomus bebek emmiyomus zaten onu ama yinede dikkat et.gecmis olsun..
kızarıklık ateş belli bölgelerde taş gibi sertlik göğsün aşırı şiş olması canım göğüs ucu yarası bendekiler böyleydi inşallah değildir
hepinize teşekkürler kızlar, hata vermeye başladı vücudum hergün başka bir hastalık çıkıyor babanneme döndüm vallaşenaycım umarım mastit değildir çok geçmiş olsun canım ya.
fatma güzelmiş oyun halısı canım güle güle kullan
o söylenenlere pek inanma bebiş ne zaman isterse o zaman gelir. benim beklenen doğum 25şubattı 7 şubatta 37.haftada doğum yaptım ama daha 33.haftada erken doğum sancım başladı evde yatarak ilaçlarla tuttuk bebişi 1 ay. ayrıca da oğlum oldu. yani geç falan gelmiyor paşalar. sağlıklı hamilelikler dilerim.merhaba arkdaslar ...
sızlere bır sorum olacak
merhaba arkdaslar ...
sızlere bır sorum olacak
benim kızda enfeksiyon olmustu..sana tavsiye vereyim birkac tutam maydonozu 100ml suda kaynat sonra o maydonozları ılık bi seklide kızn bezine koy..ben cok faydasını gördüm..insallah sanada ii olur..kendine de yapabilirsin..
canım ikinizede çok geçmiş olsun inş. çabucaık iyileşirsiniz.bende kürtajdan sonra yara olmuştu dogumdan sonra tekrarlıyor dediler bende şimdi yaa tekrarlarsa diye korkuyorum çünkü yaktırması çok zor insanın canını çok acıtıyor inş.. hemencecik iyileşirsiniz.
ıkınızede gecmıs olsun yasmıncım bol su ıc derler dımı
masallah sızeeeee bende bu sabah sordum esıme TY nısan ne zaman dıyeo kadar akıntı cok ıltıhap vardır muhtemelen seanycım ben sogan kuru yapmıstım ama emzırırken yapılırmı bılmem
ılk yaptırdıgımda elvın 17 gunluktu 3 oldu yaptırdım sorun yok
kızlar oglum 1 haftadır pamukçuk geçmedi.bugünde ishal olamuşne yapacagımı şaşırdım.mmeyi almıyor.mamayıda az az 3saatde bitiriyo
sabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk
kızlar yaaa
hamişliğimde tembellikten tezimi yazmadımm..şimdi bu zorda makale okuyup literatür özeti çıkarmaya çalışıyorumm..oğlum gözlerimin içine bakıyo benimle ilgilen, benimle oyna dermiş gibii..ama zaten sakin durduğu 15-20 dk da biraz bişeyler okuyayım diyorumm
uffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?